- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Crowent
üzenetére
Na ide figyuzz, nekem ne irkálj ilyeneket, hogy ostobaság, mert olyat kapsz, hogy nyulat fogsz, megértetted?!
Azt írtam, hogy "pl.", de a gyengébbek és a TE KEDVEDÉRT ez azt jelenti hogy PÉLDÁUL! Vetted?! Nem kevertem semmit semmivel, csak példaként hoztam fel, hogy nincs túl sok különbség autó és autó között. Szövegértés nem megy, és én vagyok ostoba?!
Legközelebb meg tudnám értékelni, ha körülnéznél, mielőtt meggondolatlanságokat irkálsz. 40+ évesen rohadtul irritál az ilyesmi, én kérek elnézést...

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Villanyszerelés
- Linux kezdőknek
- Videó stream letöltése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konteó topic
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Chieftec CHP-450A 450W ATX tápegység
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő