- Dell notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Milyen egeret válasszak?
- Csendben mutatkozott be a Galaxy Tab S10 Lite
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Crowent #15111 üzenetére
Na ide figyuzz, nekem ne irkálj ilyeneket, hogy ostobaság, mert olyat kapsz, hogy nyulat fogsz, megértetted?!
Azt írtam, hogy "pl.", de a gyengébbek és a TE KEDVEDÉRT ez azt jelenti hogy PÉLDÁUL! Vetted?! Nem kevertem semmit semmivel, csak példaként hoztam fel, hogy nincs túl sok különbség autó és autó között. Szövegértés nem megy, és én vagyok ostoba?!
Legközelebb meg tudnám értékelni, ha körülnéznél, mielőtt meggondolatlanságokat irkálsz. 40+ évesen rohadtul irritál az ilyesmi, én kérek elnézést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-EP35-DS3 LGA 775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB RAM
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest