Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
noblem1983
üzenetére
Hát, ha ő nem ilyen volt, akkor el tudom képzelni akár azt is, hogy csak akkor akart kilépni, mert annyira a mellettem lévőre koncentráltam, hogy csak azt vettem észre, hogy szemben áll velem valaki, én meg 0 km/h-val "megyek"
Csak akkor miért az út közepén és miért fordult meg? Na mindegy, legközelebb figyelek és kikerülöm 
Szerk.: Nem a célban állt, 2 kanyarral visszább
Szerk2.:Akkor ezek szerint nem vagyok egyedül, aki így találkozott vele... -
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
Az egyik legszerényebb, legtisztelettudóbb, kerékpár-fanatikus, nagyon jó cimbi. Sose csinált ilyen trükköket, régóta megyek vele, nézd el neki, valami szar napja lehetett, mert tényleg sose szokott ilyeneket csinálni. Kiállok mellette, jó srác a dzsimmi
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Csak akkor miért az út közepén és miért fordult meg? Na mindegy, legközelebb figyelek és kikerülöm