Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
én innen nézem, ha valami nem tiszta, de sok tengerentúli sportot nézek, így képben vagyok többnyire. Aki néz még sportot online, az küldjön nekem jól bevált Stream oldalakat, legyen szíves. Látom, a myp2p megy, majd lesek valamit onnan...
http://www.timeanddate.com/worldclock/ -
Bekő Tóni
tag
válasz
gyuszito
üzenetére
Én mindig a P-betűst (PDT, PST) figyelem. Ez az ő idejük, ott a Pacific Óceán partján. Mindig megadják ugye, azt tuti nem számolják el, meg azt figyelve legalább kicsit képet kapok arról hogy is van a munkaidő náluk.
Ehhez a P-s idóhöz hozzáadsz +9-et -télen-nyáron.Szóval náluk d.e. 10-kor (gondolom akkorra fogy el mindenkinek a reggeli Starbuck lötty-je) lesznek az Apexen (EU is, US is)
Ez nálunk este 7 óra. 1 órával később Chicane.
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő