Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
csak IGC
tag
válasz
sunny84
üzenetére
Nekem is ez lesz a hobbim.
A Honda jó választás.
Én majd egy eclipse -t szeretnék.
Amúgy meg annyit szeretnék hozzá tenni hogy akinek nincs jogsija (autóra) az most tegye le ha tudja mert január 1-től csak ha 24 éves elmúltál akkor teheted le.
Én is idén teszem le a jogsit muszáj lesz én nem várok 24 éves koromig.
Amúgy meg az autóra meg is van a pénzem csak azt mondják itthon hogy először a jogosítványt tedd le fiam.(ez csak egy közmondás ->) Először ólat aztán malacot .Mondom hagyjál már ,először malacot aztán ólat xD -
Lycanon
csendes tag
válasz
sunny84
üzenetére
Nekem egy régi álmom ilyen téren egy DMC 12...ismertebb nevén a Delorean...

Amit fellelni a neten 1-2 milla környékén arra alapos felújítás rá fér, de segítő kezekkel ez megoldható...
Mindenesetre a bütykölés terén inkább a bratyóm aki "penge" ebben, mert nekem max az elektronika ami megy, nameg a műszakik, és nem egy jó hangrendszert építettem kocsiba már, mind bratyóméba, mind ismerősökébe.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák

- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bittorrent topik
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)