Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4647 üzenetére
-
SylarHUN
senior tag
Na azért csak belecsaptam a lecsóba de durván.
Beszereztem néhány masinát.Az új boostos Corvette nagyon ott van a toppon!
(L:http://www1.picturepush.com/photo/a/7158754/img/NFS-World/nfsw084.jpg)(/L)
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4450 üzenetére
-
SylarHUN
senior tag
válasz
BigBlackDog #4448 üzenetére
Amíg ismerkedsz a játékkal addig nem muszáj startert venni, mert még nem tudod, hogy tetszik e a játék vagy nem. Majd ha beleszeretsz akkor költs starterre vagy sb-re.
Kocsit és tunningot mind2őért vehetsz. IC-ért kevesebb van. Teljesítmény tunningot, versenyek után is lehet nyerni, illetve gyémánt gyűjtésből is kapsz. -
SylarHUN
senior tag
válasz
BigBlackDog #4445 üzenetére
Szia!
A megvehető verzió mint olyan, nem létezik!
Amit vehetsz azt úgy hívják, Starterpack. Nincs benne semmilyen média, csak egy kód, aminek a beírásával 8000 speedboost-hoz és 4 db autóhoz jutsz, illetve ha azzal kezdenéd a játékot és frissen létrehozott accounthoz írod be a kapott kódot, akkor még kapsz 60.000 játékpénzt.Ingame cash (IC) ezt versenyek után kapod
Speedboost (SB) ezt valódi pénzért kell venned, extra tartalmakat vásárolhatsz belőle.A starterpack még elsőbbségi belépést biztosít a szerverre az ingyenesen játszókkal szemben. Tehát, ha fullon van a szerver, akkor az ingyenes gamer nem, de a fizetős betud lépni.
Illetve tartalmaz a csomag néhány extra matricát. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4399 üzenetére
Jól néz ki!
tutu: Jó lett a kis mecsi.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
noblem1983 #4340 üzenetére
Aeria megbas.hatja! Valamiért zárolták az accomat. Azt írja, megsérti az alapelveket. Érdekes, addig nem volt vele gond, amíg küldtem a 10.000-ket. 3évig semmi bajuk nem volt most meg van. Röhej. Pedig, beváltottam volna boostra az ott maradt AP-at.
Na de mind1. -
SylarHUN
senior tag
Azta kutyafáját!!!!!!!!!!!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4263 üzenetére
Húúú, nagyon jól néz ki az Audid!
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4199 üzenetére
Grat!
Jól néz ki. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4134 üzenetére
Majd időnként vissza teszik és akkor mindenki rárabol, szórja majd a boostot mint a fene.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #4062 üzenetére
Örülök neki, hogy végre valaki azt mondja az SLR-re, hogy jó.
Sajnos nekem nem jött be.
Mondjuk én a Gleam félével rendelkezem és lehet, hogy az alapból félre van tuningolva.
Mentem én is vele egy pár menetet és a következőre jutottam.
Gyorsulás: jó
Végsebesség: jó
Kanyarodás: rossz (Nálam nagyon későn reagál a kormány mozdulatra, lehetetlen korrigálni a hibát, nem lehet vele kitérni a hirtelen ott termő trafikot. Ugratásnál annyira hátradől, hogy amikor a földre ér, akkor össze vissza pattog lehetetlen megfogni). -
SylarHUN
senior tag
Ezt mindenkinek látni és hallani kell!
Ilyen kocsit szívesen vennék a játékban. Honda NSX K3000
Ayrton Senna beszél a film alatt, fantasztikus. Hihetetlen atmoszférikus a zene és az egész film.
Honda NSX K3000 -
SylarHUN
senior tag
válasz
Thunderzolee #3991 üzenetére
Level-R jócskán másabb. Ott van szimulátor mód, belsőnézet, liszenszelt és fantázia autók, versenyközben szellem mód, hogy ne lehessen direkt kilökni a másikat.
Grafikailag mai szemmel valóban nem annyira jó. MAGYAR fejlesztés (Invictus).
Rengeteg játék mód. A teljesség igénye nélkül: Vs Sim, Thunderalley (Nascar) , drift, explorer, sumo stb....
Saját szobát tudsz készíteni és csak azzal játszol akivel akarsz. A szobában megtudod határozni még azt is, hogy milyen szintű játékos léphet be, vagy akár az autó márkáját, típusát, de még az osztályát is betudod állítani. Tehát csak olyan ellenféllel kell versenyezned, aki veled egy szinten van, minden szinten. Félszimulátornak számít a "Vs sim" mód.Hirtelen ennyi jutott az eszembe.
Olvasd EZT el. Ugyan nem a legfrissebb írás a játékról, de azért elég átfogó. Saját oldalam, de már nagyon régen nem frissítem.
-
SylarHUN
senior tag
Nem emlékszem arra, hogy bármikor is elakartam volna adni az accomat.
Szerintem nagyon összekeversz valakivel.A családi történetet azért írtam le (voltam ilyen kedves és csak a te kedvedért tettem) mert megakartam előzni azt a támadásod "mert te gazdag vagy és megteheted".
És még annyit, én bizony az első béta teszt óta játszom ezt a játékot. Azóta töretlenül, nagy szeretettel és kedvel.
Ui:
Akkor is fogok rá költeni, ha neked ez nem is tetszik.Részemről lezárva.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #3952 üzenetére
Köszi tutu!
odébbb:
Igen valóban van néhány okom a befizetésre.
1. nincs sok időm játszani
2. szeretem az exclusive dolgokat
3. támogatom a fejlesztést és az üzemeltetéstÉs ezeknek fejében nem, hogy tehetős nem vagyok, de még az átlag kereset alatti a fizetésem is. Ráadásul albérletben élek 2 gyermekemmel és a feleségemmel, aki gyesen van a kicsivel.
És mégis valahogyan össze tudok kaparni havi 4000-5500 forintot a saját szórakozásomra.
Igaz nem iszom, nem dohányzom, és nem járok el sem szórakozni, sem pedig moziba.
Én erre költöm azt a picit amit kitudok szorítani a család mellett. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3935 üzenetére
Miért nem jó a Merga?
1.Nem gyorsul
2.Nem kanyarodik, de még azt is nagyon szarul
3.végsebessége sem az igazi -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3930 üzenetére
Elhihetitek nekem, rosszabb mint a Ford GT.
Aki, kiad érte 1.5 millát az nagyon fogja bánni!
Én 5500 boostot adtam ezért a szarért! DE! Én nem ezt az egyszerű változatot vettem! Hanem a tuningoltat kívül belül.
Igaz, Tutut sikerült vért izzadva megvernem vele 2x a kedvenc pályáján. Az is igaz, hogy T2 audival volt.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
gyuszito #3911 üzenetére
Azt kell mondjam az SLR MCLAREN-t bármivel ott lehet hagyni. A játék egyik legrosszabb autója, ha nem a legrosszabb! Tudom, mert van olyanom!
Azt aláírom, hogy pénz befektetése nélkül is nagyon ütőképes autókat lehet építeni, de azért boost-ért jobbakat.
És az sem elhanyagolandó, hogy "ingyen" egy olyan autót tuningolsz és használsz amit nem is szeretsz, de boostért meg megveheted az álmaid autóját. Lehet gyengébb mint a IGC-s, de mégis azzal mész amit szeretsz is.
Persze ez nem igaz mindenkire.
És a legfontosabb! Igen is kell bele pénzt tolni, mert ingyen nem működnek a szerverek és senki sem dolgozik ingyen.
Szerintem, ha valakinek tetszik a játék és kikapcsolódik vele, akkor igen is megérdemlik a fejlesztők, hogy honoráljuk nekik a belefektetett tudást és időt.
Szerintem! -
SylarHUN
senior tag
válasz
barack1997 #3839 üzenetére
Mondjuk a horogkereszt nem kizárólag önkényuralmi jel!
Jelentése ITT. -
SylarHUN
senior tag
A kis náci!
-
SylarHUN
senior tag
Na most olyan ideges vagyok! Még a gyerekeimet is elzavartam!
Valamit nagyon megpiszkáltak a Lotus Exiege-en mert jobban mennek mint a GT3-om.
Az ideg szétbasz, hogy képtelen vagyok vele nyerni. Meg tuti, hogy a Gt3-on butítottak, mert szinte egy alap BMW M3 is elveri.
Vagy csak én lettem béna? -
SylarHUN
senior tag
válasz
Thunderzolee #3710 üzenetére
Trafik = Forgalom
-
SylarHUN
senior tag
Én pénz és rep növelőt is kaptam, 25%-osat.
-
SylarHUN
senior tag
Az SG-n, kiverte az embereknél a biztosítékot az előző hozzászólásom.
De én akkor sem szeretem ezeket a régi autókat.
Ízlések és pofonok.Amúgy nem teljes az a hozzászólásom, mert egy lényeges részt lefelejtettem belőle.
Mégpedig a következőt: Ebben a játékba meg aztán azért is utálom a régi vasakat, mert simán leverik a mai csúcskategóriát. Ez teljességgel nem reális.
VW Golf Vs. Mercedes McLaren SLR stb.... -
SylarHUN
senior tag
De mocskos ronda egy autó ez az új M3.
Telerakják ilyen őskövület 20, 30, 40, éves szarokkal a játékot.
-
SylarHUN
senior tag
Lehet tegnap nagy szerencsém volt a lotus-ok ellen, de mondjuk 10-ből 9-et nyertem 1 vesztettem.
Amúgy meg, ha mégis tévedtem a kocsi teljesítményét illetően az sem érdekel, mert nekem 100x jobban tetszik mint a Lotus. Én inkább kikapok egy olyan autót vezetve, ami tetszik és szeretem, minthogy, olyan kocsival nyerjem tönkre magam, amitől hányok. -
SylarHUN
senior tag
Na szóval!
Megvettem (Ford Focus RS). Nem bírtam neki ellenállni, annyira szép!
Voltak félelmeim az 1500 SB-s ára miatt. De nagyon úgy tűnik, hogy alaptalanul.
Kb. 10 versenyt futottam eddig vele és nagyon meggyőző amit produkál.
Lotusokkal teljesen egálban van. Sőt még az irányítása is nagyon hasonló.
Igazándiból az A1 és a Lotus keveréke.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3339 üzenetére
Száradna le keze, lába.
-
SylarHUN
senior tag
No akkor megjött az új Nissan!
Vegyél 8.000 vagy 17.000 Speed Boost and a Nissan GT-R SpecV R35
-
SylarHUN
senior tag
Sajnos sok super autó ebben a játékban nem az.
Nekem elég sok ilyen szuper járgány van a garázsban.
Sokszor megyek is velük, de sajnos többnyire csak kikapni jók.
Ennek ellenére azért használom inkább azokat, mert nem tucat darabok. Keveset látok játékban belőlük. Ezért inkább vállalom, hogy röhögnek, milyen szar vagyok egy Merci McLaren-el, vagy egy Astonnal.
DE AKKOR IS SZERETEM AZOKAT A KOCSIKAT!Igazán tehetnének a játékba végre olyan pályát, ahol a végsebesség a lényeg. Mert olyan nincs, legalábbis még nem találkoztam vele.
-
SylarHUN
senior tag
Ezt a gyökeret!
Men tudtam tőle 10 métert egyenesen menni. Lökött innen, onnan, jött szemből meg minden honnan.Akkor ez most csaló vagy nem?
-
SylarHUN
senior tag
Én ma összefutottam ismét egy csalóval. Feltettem neki a kérdést: Mi a jó neked abban hogy csalással nyersz?
Erre ő: A jó idő elérése.És még csak nem is próbálta tagadni szépíteni a dolgot. Felvállalta.
Jaaa és persze sosem fogjátok kitalálni a nemzetiségét!
-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #3019 üzenetére
Nem.
Ezek komolyan ott röpködnek a vidámparkban. -
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #2861 üzenetére
Az lehet, hogy Internetes rendelés engedményes ára: 3 590 Ft
Csak hogy:
Szállítási költség: 990 Ft / csomag,
rendelt játékok számától függetlenül.
Battlefield 3: ingyenes szállítás!
Heroes 6: ingyenes szállítás!Tehát drágább!
Személyes átvétel esetén: Bolti ár: 3 990 Ft
-
SylarHUN
senior tag
Azt vettem észre (gondolom már sokan észre vettétek) ahhoz hogy partot adjon a játék nem szabad semmilyen itemet használni és még egy bizonyos időn belül kell, hogy legyél.
De lehet tévedek.
-
SylarHUN
senior tag
Ez a csalós dolog kezd olyan lenni, mintha KÖTELEZŐ lenne már csalni.
Úgy jön le, hogy hülye aki nem csal.Úgy gondolom, nem a csalókat kellene kirakni, hanem lehetetlenné tenni a csalást! Sokkal egyszerűbb lenne mint boszorkányt üldözni.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
werevolf593 #2691 üzenetére
Asszem én is pihentetem egy darabig.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
tutuhawer #2680 üzenetére
Na de ez már azért bűzlik!
Szintén Waterfron road.Azért az egy kicsit fura, hogy az ilyen időket futó emberkéket soha senki nem löki meg, a traffic is elkerüli stb...
Csak száguldanak az élen hibátlanul. 10 ből 10 szer.Kezdek undorodni ettől a játéktól.
És én marha, megint beletettem egy starter packot 4000-ért!
-
SylarHUN
senior tag
Ma teljesen kiverte nálam a biztosítékot a játék!
HÁÁT MI VAN it már kötelező csalni?
Nem mentem olyan verseny, ahol ne lett volna legalább 1 csíter.
És nem hogy tagadná, még be is nyögi mit használ és így mennyire jó időket lehet menni.
Audi A1-el ketten is úgy elverték GT3 Rs-em mint a pinty! Én mentem 330-at a GT3-al ők meg 360-at az A1-el.
A másik a sok közül (Waterfront road-on) LP640-el 54 másodperc alatt ment végig!
Komolyan mondom nem vagyok normális, hogy nem csalok! -
SylarHUN
senior tag
válasz
MBazsee #2657 üzenetére
Most wanted, Carbon, Undercover.
Ezt már az SG-n is leírtam:"Valóban vannak érdekesen kalibrált autók.
A kedvencem amikor egy T2-es RX7 Battle machine elveri a 911GT3 RS-em ami nem gyenge.
Sajnos nincs egyáltalán kiegyensúlyozva a játék.
Sokkal erősebb határvonalat kellene húzni a kategóriák közé.
Azt megértem, hogy mondjuk egy T1-es kocsi, fullra tuningolva megszorongat vagy megver egy T2-es alap autót, na de azért már egy T3-as tuningoltat ne szorongasson.
Igenis úgy kellene csinálni, hogy a kategória az valóban kategória legyen.Ki látott már olyat, hogy egy Formula 3-as kocsi megszorongat, vagy akár megver egy Formula 1-es autót?"
-
SylarHUN
senior tag
-
SylarHUN
senior tag
válasz
thunder1991 #2615 üzenetére
Sajnos nem.
-
SylarHUN
senior tag
Ma mentem 1 huzamban kb. 40 privát meccset. Kaptam megszámlálhatatlan mennyiségű rep-et, amire nagy szükségem van 50-es szinten. Alkatrészt, semennyit.
Az EA már megint azt várja, hogy boost ból vegyek tuningot. Ez azért elég szemétség, mások akik nem szoktak boosztért kártyát venni, azoknak meg potyognak a pro tuned cuccok. -
SylarHUN
senior tag
Új infók az Ask Mark 51-ben!
Need For Speed: World and Hot Pursuit and ROCCAT Studios fan site
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futás, futópályák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Trollok komolyan
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest