Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- LED / LCD TV topik
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Egérpad topik
- HP notebook topic
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
chris1997 #9621 üzenetére
Lehet hogy meglehet venni. viszont a hozzávaló testet nem lehet, és bizony az is sokat dob. Én ezzel a TH Murcival Koenigseggek is alig tudnak lerázni... Porsche amivel a bajom meggyűlik van 1 magyar tag aki nagyon jól nyomja... Audiról meg csak annyit hogy több mint 10x versenyeztem ellene, és nem ugyanaz vezette. Gondolom akkor mindenki béna volt mi...? Az IGC-s Murci szerintem közelébe nincs a TH-nak. Amúgy igen ott van a többi 3 kocsi amit nem írtam bele azok is jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 5 512Gb Black
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE (Titanium Silver) - Újszerű, 2 év garanciával!
- VivoBook 15 X540UBR 15.6" FHD i3-8130U GeForce MX110 12GB 480GB magyar bill gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest