-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
BÉTA ez így is, csak sokan nem akarják elfogadni
, mi ugrik be elsőre ha azt mondom béta? Nekem az, hogy használj saját felelősségre egy még nem kész bughalmazt. Erre tökéletesen passzol a jelenlegi World
(de azért szeretem én is)Én az 1-2 nappal korábbi kirohanásom óta, úgy játszok vele, hogy egy új kihívásként fogom fel, szerintem próbáljátok ki Ti is. A kihívást persze nem a versenyre értem, vagy kocsik megvételére, lvl szintek elérésére stb.. hanem tesztelheted a türelmed határait, mérd az időt legutóbb mennyit bírtál játszani bezárás nélkül (hibát észlelt ezért leállt... ezektől eltekintve persze) és állítsd fel egyéni saját rekordjaidat, majd oszd meg itt a fórumot

Szerk.: szvsz azért van még béta nála, mert pár hete felb.szta az agyát a játék és mostanra békült ki a játékkal, hogy újra megpróbálja a dolgot. Csak most már el sem indul szegénynek, és jogos a kérdése, miért nem indul a szekér? Hát mert ezt is olyan jól megírták, részben magától frissíti magát a gém, részben Te segíted hozzá egy un-re-install folyamattal

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, mi ugrik be elsőre ha azt mondom béta? Nekem az, hogy használj saját felelősségre egy még nem kész bughalmazt. Erre tökéletesen passzol a jelenlegi World
(de azért szeretem én is)