Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
WATERDACA
üzenetére
Köszi.
Nappal úgy szoktam ahogy írod, alacsonnyal kezdek, de éjszaka már nem is szenvedek B és A kocsikkal, mivel kapásból 5 csillaggal megyek neki az éjszakának... Szóval ott csak A+ és S játszik..
Továbbá még most jöttem rá, hogy ahol random kék körök megjelennek a mapon, benne egy négyzettel, azok azok a helyek, ahol ha leállítom a motort, gyorsabb a cooldown...
Egy kocsimra van csak megvéve a rendőr lerázásos bónusz, de az is olyan drága volt, hogy azóta se vettem semmilyen kiegészítőt, semmilyen kocsira...
Látszik mennyire sokallom az árakat, még csak észre sem vettem, hogy van spot idő növelő cucc is.Így 3. héten, az az egyetlen egy S kocsim már tényleg egész jó, könnyebb az élet vele, de nincs pénzem más kocsikat is felhúzni.
Olyan rossz.Sokszor megyek susnyásba is igen, viszont oda is követnek ezek a drágák.
Egyszer sem kaptak még el szerencsére, de el bírnék viselni kevesebb üldözést.Bevallom, már modolni akartam valamelyik este, de Isten sem akarja, nekem nem működnek a modok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- DJI Mavic Mini Fly More Combo
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Olyan rossz.