- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz
WATERDACA #130 üzenetére
Köszi.
Nappal úgy szoktam ahogy írod, alacsonnyal kezdek, de éjszaka már nem is szenvedek B és A kocsikkal, mivel kapásból 5 csillaggal megyek neki az éjszakának... Szóval ott csak A+ és S játszik..
Továbbá még most jöttem rá, hogy ahol random kék körök megjelennek a mapon, benne egy négyzettel, azok azok a helyek, ahol ha leállítom a motort, gyorsabb a cooldown...
Egy kocsimra van csak megvéve a rendőr lerázásos bónusz, de az is olyan drága volt, hogy azóta se vettem semmilyen kiegészítőt, semmilyen kocsira...
Látszik mennyire sokallom az árakat, még csak észre sem vettem, hogy van spot idő növelő cucc is.Így 3. héten, az az egyetlen egy S kocsim már tényleg egész jó, könnyebb az élet vele, de nincs pénzem más kocsikat is felhúzni.
Olyan rossz.
Sokszor megyek susnyásba is igen, viszont oda is követnek ezek a drágák.
Egyszer sem kaptak még el szerencsére, de el bírnék viselni kevesebb üldözést.Bevallom, már modolni akartam valamelyik este, de Isten sem akarja, nekem nem működnek a modok...
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen3 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Játékok
- ROG Strix G614JV 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- IPhone 17 Pro max 256GB bontatlan iStyle 3 év jótállás
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 5060 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest