- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- ASUS ROG Ally
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyno
veterán
válasz
Barthezz2 #4793 üzenetére
Na most jönnek rokonok, de megprobálom.
AMúgy köszönöm mindenkinek.
(#4794) Black-core: Hát másik gépemen kiprobáltam már a win7-t, nem tudom engem kimondottan idegesít, valahogy az egész, Vistát gyorsabbnak érzem, szerintem még egy jó ideig nem váltok win7-re.
ui:Amikor kijött a gém kiprobáltam csak sajnos akkor egy átmeneti X1900XT-m volt és hát elég kakiul futott, akkor még se peccs se semmi szóval gondoltam félre teszem, egy hónapja hogy szereztem egy 8800GT-t és most jutott eszembe hogy játszanék ezzel, dirt2-t meguntam de már annyira hogy a gyönyörű grafika nem kárpótolt.
A lényeg lényege, hogy akkor egy 3-4órát játszottam vele csak zavart hogy bármit csinálok vele ha leveszem ha nem veszem le a grafikát akkor is szagadt.Lehet ogy már a winem kaki, mert még nyár elején lett újra rakva csak hát eddig mással nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3312, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest