Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
horvathkrisz
addikt
Igen, van megoldás:
fel kell rakni az 1.1 majd az 1.2 patchet és gyönyörűen fog futni Ati kártyával. Nekem is az van és nálam is volt ez a probléma, de a patch megoldotta.Egyébként felettéb érdekesnek tartom, hogy a Pro Street is így volt: amikor kijött, Ati-n szarul futott, majd 3-4 hónap múlva a patch-el tökéletesen együtműködött az Ati kártyákkal is.
Szerintem az nVidia és az EA összedolgoznak, ez nem lehet egymás utáni 2-3 NFS esetében is véletlen, egyszerűen nem akarom elhinni hogy ilyen hülyék a programozók.
Inkább marketing.Az én teóriám:
Kijön az új NFS. Vedd meg a játékot, aztán vegyél hozzá nV kártyát. Miután már ezt nem lehet tovább csinálni, illetve a "hülyébb" rétegről már lehúzták a pénzt, kiadnak egy patchet, hogy aki nem hajlandó ezért kártyát cserélni, az is vegye meg a játékot.Az én esetem Shiftnél:
1920*1200-ban medium beállításokkal sokszot leesett 20 FPS alá. Patch után 1920*1200-ban 2XAA, minden magas beállításon stabil 60FPS(Vsync-ON)És mégegyszer hangsúlyozom, aki nem hisz nekem próbálja ki, a Pro Streetnél is legalább ennyire látványos javulást hoz a patch.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Eladó Ryzen 5 + RTX 2060 Super - 8 GB RAM - B450m
- Eladó Dell Inspiron 3584 512GB SSD, 8GB RAM, FULL HD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest