- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csavarlazito #38 üzenetére
Hozzám inkább a pályaversenyek állnak közel, bár bevallom, a Dirt-öt még nem próbáltam. De már kíváncsi vagyok rá, a jövő héten talán lesz is időm pótolni a mulasztást.
GTR-t lakótárssal nyomtuk, versenyeztünk, ki tud jobb köridőt menni. Jó, ezt más játékkal is meg lehetne csinálni, de valahogy a GTR-t találtuk megfelelőnek erre a célra. Minket hosszú távon is lekötött.
Van benne néhány pálya, amin sétakocsikázni is szeretek, pl. a Nordschleife kifejezetten ilyen. Valamikor nem sietek, negyed órát is eltöltök egy körön, bizonyos szakaszokon lassan korzózok, valahol meg odalépek neki, s ami a csövön kifér. Tetszik nagyon. -
törölt tag
válasz
csavarlazito #36 üzenetére
Azt nem vitatom, hogy a RBR rétegjáték, de az éppen azért készült, hogy az 5% igényeit is kielégítse. Egyébként én sem kínoznám magam ilyen nehéz programmal, a száguldozósakat jobban szeretem.
Viszont érdekes, mert amikor megtanultam úgy-ahogy menni a Raly Trophy-val, akkor 140 kmh-nál szinte már remegett a kezem az izgalomtól, s úgy koncentráltam, ahogy NFS-ben még 300 fölött sem. Maradandóbb élményt nyújtott a program. A GTR-nél ugyanezt tudom elmondani, kellett 3-4 nap, mire megtanultam lassan hajtva nem ronggyá verni a járgányt a Nordschleife-n. Sszívtam vele, de mégis, valami a monitor előtt tartott.
-
törölt tag
válasz
csavarlazito #32 üzenetére
Mindegyikünknek mást jelent a jó játék, még autós kategórián belül is.
Valódi vezetéssel ne hasonlítsd össze őket, az kicsit más tészta.
-
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito #31 üzenetére
Mármint hogy Te csúszol be, mert én simán végigvittem bármelyik pályát, anélkül, hogy egyszer is lecsúsztam volna
Szerintem messze a legélethűbb rally játék és ez itt a lényeg.
Én pl az általad említett DIRT-et tartom nullára. 30-al is keresztbe megy a kocsi az aszfalton, tök bnevetséges, de egy powerslideot az istennek nem tudsz összehozni. Egy vicc az a játék, mert a legkevésbé sem ad rallys élménytmod:
Hát ezért jó, hogy van ennyiféle játék a piacon, mindenki megtalálja ami neki tetszik -
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito #20 üzenetére
Én még olyan autós játékot nem láttam, ami kicsit is hasonlított volna az IRL vezetéshez. Szóval ezt nem szép dolog felhozni az RBR ellen, mert bármelyik játék ellen felhozható lenne. Amúgy egy MOMO-val már elég jól irányítható a cucc.
-
fekeandras
őstag
válasz
csavarlazito #25 üzenetére
Ok.mondj egy ennél jobb ralis játékot.
-
fekeandras
őstag
válasz
csavarlazito #20 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest