Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Milyen alaplapot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csavarlazito
üzenetére
Hozzám inkább a pályaversenyek állnak közel, bár bevallom, a Dirt-öt még nem próbáltam. De már kíváncsi vagyok rá, a jövő héten talán lesz is időm pótolni a mulasztást.

GTR-t lakótárssal nyomtuk, versenyeztünk, ki tud jobb köridőt menni. Jó, ezt más játékkal is meg lehetne csinálni, de valahogy a GTR-t találtuk megfelelőnek erre a célra. Minket hosszú távon is lekötött.
Van benne néhány pálya, amin sétakocsikázni is szeretek, pl. a Nordschleife kifejezetten ilyen. Valamikor nem sietek, negyed órát is eltöltök egy körön, bizonyos szakaszokon lassan korzózok, valahol meg odalépek neki, s ami a csövön kifér. Tetszik nagyon. -
törölt tag
válasz
csavarlazito
üzenetére
Azt nem vitatom, hogy a RBR rétegjáték, de az éppen azért készült, hogy az 5% igényeit is kielégítse. Egyébként én sem kínoznám magam ilyen nehéz programmal, a száguldozósakat jobban szeretem.

Viszont érdekes, mert amikor megtanultam úgy-ahogy menni a Raly Trophy-val, akkor 140 kmh-nál szinte már remegett a kezem az izgalomtól, s úgy koncentráltam, ahogy NFS-ben még 300 fölött sem. Maradandóbb élményt nyújtott a program. A GTR-nél ugyanezt tudom elmondani, kellett 3-4 nap, mire megtanultam lassan hajtva nem ronggyá verni a járgányt a Nordschleife-n. Sszívtam vele, de mégis, valami a monitor előtt tartott.
-
törölt tag
válasz
csavarlazito
üzenetére
Mindegyikünknek mást jelent a jó játék, még autós kategórián belül is.
Valódi vezetéssel ne hasonlítsd össze őket, az kicsit más tészta.

-
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito
üzenetére
Mármint hogy Te csúszol be, mert én simán végigvittem bármelyik pályát, anélkül, hogy egyszer is lecsúsztam volna
Szerintem messze a legélethűbb rally játék és ez itt a lényeg.
Én pl az általad említett DIRT-et tartom nullára. 30-al is keresztbe megy a kocsi az aszfalton, tök bnevetséges, de egy powerslideot az istennek nem tudsz összehozni. Egy vicc az a játék, mert a legkevésbé sem ad rallys élményt
mod:
Hát ezért jó, hogy van ennyiféle játék a piacon, mindenki megtalálja ami neki tetszik
-
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito
üzenetére
Én még olyan autós játékot nem láttam, ami kicsit is hasonlított volna az IRL vezetéshez. Szóval ezt nem szép dolog felhozni az RBR ellen, mert bármelyik játék ellen felhozható lenne. Amúgy egy MOMO-val már elég jól irányítható a cucc.
-
fekeandras
őstag
válasz
csavarlazito
üzenetére
Ok.mondj egy ennél jobb ralis játékot.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fekeandras
őstag
válasz
csavarlazito
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- MSI Cubi NUC 1M Intel Core 7 150U 16GB DDR5 512 NVMe SSD 2x2.5GBE LAN Wifi 7 Win 11 Pro garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- SAMSUNG (LS43BM700UPXUF) 4K WIFI GAMER MONITOR N! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)