- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Apple asztali gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csavarlazito #38 üzenetére
Hozzám inkább a pályaversenyek állnak közel, bár bevallom, a Dirt-öt még nem próbáltam. De már kíváncsi vagyok rá, a jövő héten talán lesz is időm pótolni a mulasztást.
GTR-t lakótárssal nyomtuk, versenyeztünk, ki tud jobb köridőt menni. Jó, ezt más játékkal is meg lehetne csinálni, de valahogy a GTR-t találtuk megfelelőnek erre a célra. Minket hosszú távon is lekötött.
Van benne néhány pálya, amin sétakocsikázni is szeretek, pl. a Nordschleife kifejezetten ilyen. Valamikor nem sietek, negyed órát is eltöltök egy körön, bizonyos szakaszokon lassan korzózok, valahol meg odalépek neki, s ami a csövön kifér. Tetszik nagyon. -
törölt tag
válasz
csavarlazito #36 üzenetére
Azt nem vitatom, hogy a RBR rétegjáték, de az éppen azért készült, hogy az 5% igényeit is kielégítse. Egyébként én sem kínoznám magam ilyen nehéz programmal, a száguldozósakat jobban szeretem.
Viszont érdekes, mert amikor megtanultam úgy-ahogy menni a Raly Trophy-val, akkor 140 kmh-nál szinte már remegett a kezem az izgalomtól, s úgy koncentráltam, ahogy NFS-ben még 300 fölött sem. Maradandóbb élményt nyújtott a program. A GTR-nél ugyanezt tudom elmondani, kellett 3-4 nap, mire megtanultam lassan hajtva nem ronggyá verni a járgányt a Nordschleife-n. Sszívtam vele, de mégis, valami a monitor előtt tartott.
-
törölt tag
válasz
csavarlazito #32 üzenetére
Mindegyikünknek mást jelent a jó játék, még autós kategórián belül is.
Valódi vezetéssel ne hasonlítsd össze őket, az kicsit más tészta.
-
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito #31 üzenetére
Mármint hogy Te csúszol be, mert én simán végigvittem bármelyik pályát, anélkül, hogy egyszer is lecsúsztam volna
Szerintem messze a legélethűbb rally játék és ez itt a lényeg.
Én pl az általad említett DIRT-et tartom nullára. 30-al is keresztbe megy a kocsi az aszfalton, tök bnevetséges, de egy powerslideot az istennek nem tudsz összehozni. Egy vicc az a játék, mert a legkevésbé sem ad rallys élménytmod:
Hát ezért jó, hogy van ennyiféle játék a piacon, mindenki megtalálja ami neki tetszik -
heihachi
addikt
válasz
csavarlazito #20 üzenetére
Én még olyan autós játékot nem láttam, ami kicsit is hasonlított volna az IRL vezetéshez. Szóval ezt nem szép dolog felhozni az RBR ellen, mert bármelyik játék ellen felhozható lenne. Amúgy egy MOMO-val már elég jól irányítható a cucc.
-
fekeandras
őstag
válasz
csavarlazito #25 üzenetére
Ok.mondj egy ennél jobb ralis játékot.
-
fekeandras
őstag
válasz
csavarlazito #20 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Microsoft Excel topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Realme 7i 4/64GB / 12 hó jótállással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest