Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
A ladás videó kiábrándító szerintem. A kanyarodás, meg a csúszás kegyetlen. S kanyarban megcsúsztatja, de visszahozza onnan, ahonnan már nem lehet.
#38 Csavarlazító: Nekem a dirt tetszett, el tudtam vele szórakozni, és a lényeg, hogy élveztem. A GTR-rel az a bajom, hogy szimulátornak jó lenne, de unalmas a pályákon menni, miközben nem történik semmi. Persze billentyűzettel nem lehet csodát művelni.
A valós vezetést pedig soha nem fogják tudni visszaadni. Nem lehet úgy vezetni, hogy közben a gombokat nyomogatod a körbenézéshez. Túl kicsi területet lehet látni belülről. A fizikai erőket sem tudják visszaadni. Fékezésnél előredőlés, gázadásnál hátradőlés, kanyarban, sodródásnál oldalra, stb.
-
csavarlazito
tag
válasz
fekeandras
üzenetére
70 ezres kormánnyal, 5 napos beállítgatással és 2 hét gyakorlással biztos jó, de az alap fizika az elképesztő..
A Lada alatt meg nincs is rendes hátsókerekes fizika, lemész a fűre és ottragadsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Projektor topic
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- alza vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Macbook Air 2018 i5/8gb ram/128Gb
- Eladó Clevo 870 DM/-G
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS Core i5 1345U VPro 16GB RAM 256GB NVME, Magyar Bill, Dell Gar.
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest