Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Ateszzero
üzenetére
A burnout számomra csak az undercovernél jobb. A burnout-ban van egy olyan mód, hogy minél több kocsit kell összetörni, miközben a tied pattog. Kiábrándító. Ott ki is lőttem a videót, mert az szánalom. Persze csak számomra.
A grid nekem tetszett. Nem volt jó az irányítása, de elviselhető, megszokható volt, mint a dirté.
Ma próbáltam ki a gtr 2-t. A kézifék nem akart működni, azt nem tudtam kipróbálni, de túrta az orrát ahhoz képest, hogy hátsókerekes kocsikkal mentem, és ki volt kapcsolva a kipörgésgátló. Kicsaphatta volna a fenekét. A forza 2 van jól eltalálva kézifékezés, és csúszás szempontjából. Nem tudom hogy ez milyen a gtr-ben, de ha hasonló, akkor teljesen rendben van. -
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero
üzenetére
Hát nemtudom de ez a burnout se vmi hu ez aztán téyleg egy durva autós játék, én még xboxon próbáltam ki de nem szólt másról minthogy zúzzál ide-oda össze-vissza, törd össze a másikat, ez kissé unalmas tud lenni egy két óra után.
A GRID meg jobb, annyira nem könnyű irányítani az autókat, mint az NFS-ekben, az egész játék életszerűbb, jól kidolgozott, persze megunható ugyanúgy de nem 1-2 óra után.
Hát nemtudom mit kell szídni de a Gridnél jobb nem nagyon fog kijönni ebben a kategóriában, maximum rosszabb, szóval igazából nemtudom mire számítasz, szimulátor meg nem igazán kell mert az meg arról szólna billentyűzeten, hogy bekapcsolsz minden segítséget és akkor meg már b..zhatod a szimulátorodat, kedvem meg alapból nincs szopni ezekkel, kormány meg kurva drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Plazma TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Viccrovat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Call of Duty: Black Ops 7
- OLED TV topic
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti GAMING OC
- Apple Watch Ultra (1. gen.) // 49mm // Black/Gray Trail Loop (M/L)
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi