Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Ateszzero #59 üzenetére
A burnout számomra csak az undercovernél jobb. A burnout-ban van egy olyan mód, hogy minél több kocsit kell összetörni, miközben a tied pattog. Kiábrándító. Ott ki is lőttem a videót, mert az szánalom. Persze csak számomra.
A grid nekem tetszett. Nem volt jó az irányítása, de elviselhető, megszokható volt, mint a dirté.
Ma próbáltam ki a gtr 2-t. A kézifék nem akart működni, azt nem tudtam kipróbálni, de túrta az orrát ahhoz képest, hogy hátsókerekes kocsikkal mentem, és ki volt kapcsolva a kipörgésgátló. Kicsaphatta volna a fenekét. A forza 2 van jól eltalálva kézifékezés, és csúszás szempontjából. Nem tudom hogy ez milyen a gtr-ben, de ha hasonló, akkor teljesen rendben van. -
BalaNce87
addikt
válasz
Ateszzero #59 üzenetére
Hát nemtudom de ez a burnout se vmi hu ez aztán téyleg egy durva autós játék, én még xboxon próbáltam ki de nem szólt másról minthogy zúzzál ide-oda össze-vissza, törd össze a másikat, ez kissé unalmas tud lenni egy két óra után.
A GRID meg jobb, annyira nem könnyű irányítani az autókat, mint az NFS-ekben, az egész játék életszerűbb, jól kidolgozott, persze megunható ugyanúgy de nem 1-2 óra után.
Hát nemtudom mit kell szídni de a Gridnél jobb nem nagyon fog kijönni ebben a kategóriában, maximum rosszabb, szóval igazából nemtudom mire számítasz, szimulátor meg nem igazán kell mert az meg arról szólna billentyűzeten, hogy bekapcsolsz minden segítséget és akkor meg már b..zhatod a szimulátorodat, kedvem meg alapból nincs szopni ezekkel, kormány meg kurva drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest