- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Vezetékes FEJhallgatók
- Steam Deck
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Elsore olyan erzesen volt, mintha dog nehezek lennenek az autok. Alulkormanyzottak. Sot kanyarban nyomom az egyik iranyba billentyuzeten, konkretan nem fordul az auto hanem halad egyenesen (egy szalagkorlatnak, sztem a rasegites a gaz)
Soha ne told ki teljesen egyik vegletbe sem a csuszkat. Driftre drift gumi, tedd ra ivre es onnan tol mar meg kell tartani az autot. Sztem a drift a legelvezetesebb resze a jateknak.
Es igen, ahogy jonnek a tuning alkatreszek ugy talan konnyebb iranyitani az aztokat. Persze bele is jossz a jatekba.
-
-
laceszgamer
addikt
Vannak elég erős különbségek, azért tényleg érdekes lenne, ha egy mezei autó olyan lenne végül mint amit valami sportgépből ki lehet hozni.
Egyébként van sztori, az átvezető videokban megy, bár már elég régen toltam, de sokra azért nem kell számítani, az maradt leginkább emlékezetes, hogy mindenhol Monstert isznak...oké, reklámszerződés tudom, de viccesen néz ki, az amerikai kocsma néhol, aztán sör helyett energiaital...
SpeedList az a játék vége után lesz még egy kis elhetőség tolni, ha jól emlékszem online ranglétrák és versenyek, a DailyChallange meg az amit a enve sugall, napi kihívások némi pontért és pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Android felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- Apple MacBook Air M2 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest