Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
Elsore olyan erzesen volt, mintha dog nehezek lennenek az autok. Alulkormanyzottak. Sot kanyarban nyomom az egyik iranyba billentyuzeten, konkretan nem fordul az auto hanem halad egyenesen (egy szalagkorlatnak, sztem a rasegites a gaz)
Soha ne told ki teljesen egyik vegletbe sem a csuszkat. Driftre drift gumi, tedd ra ivre es onnan tol mar meg kell tartani az autot. Sztem a drift a legelvezetesebb resze a jateknak.
Es igen, ahogy jonnek a tuning alkatreszek ugy talan konnyebb iranyitani az aztokat. Persze bele is jossz a jatekba.
-
-
laceszgamer
addikt
Vannak elég erős különbségek, azért tényleg érdekes lenne, ha egy mezei autó olyan lenne végül mint amit valami sportgépből ki lehet hozni.

Egyébként van sztori, az átvezető videokban megy, bár már elég régen toltam, de sokra azért nem kell számítani, az maradt leginkább emlékezetes, hogy mindenhol Monstert isznak...oké, reklámszerződés tudom, de viccesen néz ki, az amerikai kocsma néhol, aztán sör helyett energiaital...

SpeedList az a játék vége után lesz még egy kis elhetőség tolni, ha jól emlékszem online ranglétrák és versenyek, a DailyChallange meg az amit a enve sugall, napi kihívások némi pontért és pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3410 - i3-10110U I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i5-4GEN I 4GB I 240SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsón Google Nest Mini 2nd Gen
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akksi
- Gombászkönyvek egyben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest