Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
ipavlidu! #8050 üzenetére
Sziasztok! Elnézést de melóból már az is nagy szám hogy 1000 Hsz-t elolvastam.
A kerék geometriai méretei változtatnak a tapadáson, kezelhetőségen?Páran azt írták itt hogy széles gumi jobban húz-tol pl segíti a 2 kerekezést, de semmi ilyet nem tapasztaltam még...
Mitől függ hogy egy kocsi javítása mennyibe kerül? Van egy Corollám driftre és ha felborulok vele pár száz dollárért jó, míg egy 350Z 12000 dollár. De Pl grip 350Z javítása átlag 2600 Dollár alap motorral míg stage 2 motorral hajtott Civic SI javítása 7000 Dollár. Valaki segítsen az összefüggéseket tisztázni plz.
Sokan szidják a 350Z-t, én is szidtam, de aztán nyertem hozzá level 4 fékeket és WOW, meglepődtem. 15%-nál Gripre tökéletes autó lett.
Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen videókártyát?
- Drón topik
- Túra és kirándulás topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest