Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
A regi trukkok szerencsere mukodnek. Ha atnevezed a MOVIES konyvtarban a file-okat a jatek megy de kevesebb lesz az idegesito nem atugorhato video
-
Raymond
titán
válasz
aTom_DJ #3386 üzenetére
Gondoltam hogy mar minden le volt irva a demoval kapcsolatban, nem is olvastam vissza. Eleg egyertelmuek a problemak. Mondjuk van egy csomo olyan aprosag is amit mar regota csinalnak (nem atugorhato videok, feleslegesen rezgos kamera) vagy uj baromsag (jobb oldalt van az OK gomb amikor kerdez valamit) van benne.
-
Raymond
titán
válasz
ssolitude #3359 üzenetére
Az iranyitas szar. En elhiszem hogy arcade meg minden de egyszeruen szar az osszhatas. Mondjuk kulonosen ugy hogy mentem mar Arizonabol a US93-on Las Vegas-ba 170+ km/h-val. Es egy Pontiac Grand Prix GT-vel aminel talan meg egy motorcsonak is jobban ul az uton mar 80-nal. De itt az elmeletileg gyorsasagra es stabilitasra kihegyezett BMW-t nem lehet ugy iranyitani mint azt a Pontiac-ot
Nem vartam realitast de ez egyszeruen nem az igazi. A Most Wanted-ben is jobb feeling volt az autokat iranyitani.
-
Raymond
titán
Jesszus mekkora csalodas ez a jatek. Katasztrofa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Formula-1
- További aktív témák...
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- StarTech Thunderbolt 3 TB3DKDPMAW - Dual-4K Dock
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest