- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- Acer notebook topic
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
A regi trukkok szerencsere mukodnek. Ha atnevezed a MOVIES konyvtarban a file-okat a jatek megy de kevesebb lesz az idegesito nem atugorhato video
-
Raymond
titán
válasz
aTom_DJ #3386 üzenetére
Gondoltam hogy mar minden le volt irva a demoval kapcsolatban, nem is olvastam vissza. Eleg egyertelmuek a problemak. Mondjuk van egy csomo olyan aprosag is amit mar regota csinalnak (nem atugorhato videok, feleslegesen rezgos kamera) vagy uj baromsag (jobb oldalt van az OK gomb amikor kerdez valamit) van benne.
-
Raymond
titán
válasz
ssolitude #3359 üzenetére
Az iranyitas szar. En elhiszem hogy arcade meg minden de egyszeruen szar az osszhatas. Mondjuk kulonosen ugy hogy mentem mar Arizonabol a US93-on Las Vegas-ba 170+ km/h-val. Es egy Pontiac Grand Prix GT-vel aminel talan meg egy motorcsonak is jobban ul az uton mar 80-nal. De itt az elmeletileg gyorsasagra es stabilitasra kihegyezett BMW-t nem lehet ugy iranyitani mint azt a Pontiac-ot
Nem vartam realitast de ez egyszeruen nem az igazi. A Most Wanted-ben is jobb feeling volt az autokat iranyitani.
-
Raymond
titán
Jesszus mekkora csalodas ez a jatek. Katasztrofa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- E-roller topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest