Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
Kareszovics #7050 üzenetére
Köszi!
Próba szerencse.
-
szatocs
őstag
válasz
Kareszovics #7048 üzenetére
Úgy látom nem csak én szívok a wheelie résszel
Sok netes fórumon meg írják, hogy csak nyomja a gázt. Erre meg nekem nem akar menni...
-
AMD Power
titán
válasz
Kareszovics #6958 üzenetére
Nekem is lesz egy Lambom az biztos.
-
Fel
addikt
válasz
Kareszovics #6829 üzenetére
Autosculpt-al lehet szlesíteni a kerekeket, de a drag módban amúgy is szélesebbek, nagyobb átmérőjűek a hajtott kerekek.
-
zoo8800
veterán
válasz
Kareszovics #6827 üzenetére
Tényleg monoton. De amennyire nem tetszett az elején, most annyira tetszik. Nem érdemes autókat cserélgetni, ha már vannak bevált darabok.
Nekem gripre Skyline és új EVO, gragra Charger, speedre 911 Turbo jött be.A Paganit ne vedd meg, über kaka
-
::Trunks::
senior tag
válasz
Kareszovics #3906 üzenetére
HD 2400XT tapasztalatok vannak valakinél????De ha nem akkor majd megmondom ha lejött
-
athomi
veterán
válasz
Kareszovics #3902 üzenetére
Neked azért is lehet kevesebb FPS-ed, mert a Golden Sample alacsonyabb órajeleken jár, mint az én 7900GS-em (540/1500Mhz).
-
athomi
veterán
válasz
Kareszovics #3902 üzenetére
169.02-eset, mert ez Crysis-ra optimalizált.
Amúgy nagyon sokan panaszkodnak a gépigényre...legalább is a 7xxx szériás nvidiások.
A Carbon is sokkal jobban ment ati-n és úgy néz ki ez is jobban megy velük.Mondjuk volt itt olyan aki azt mondta, hogy 1280x1024-ben maxon teljesen jól simán futott! Aztán kiderült, hogy 15FPS volt az a sima.
Ha kidobnának egy NFS PS drivert nem tenném fel, mert a Crysis-ra gyúrok és hát nagyjából egyszerre jelennek meg...a két játék meg össze nem hasonlítható.
Egyszer-kétszer tényleg elég leírnia egy embernek ugyanazt a kritikát. Mindenki megérti elsőre is.
-
athomi
veterán
válasz
Kareszovics #3553 üzenetére
Most vmi nálad és nálam nem jó, mert én is hasonlóan rossz eredménykeet kapok, vagy egy-két ember benézett vmit. Miénknél gyengébb géppel kaptak magasabb beállításokon hasonló eredményeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest