Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Az autó tudott így kinézni már Carbonban is, csak kicsit sok volt a rajt a csillogás. Igazából mivel ezt a részt párhuzamosan fejlesztették a Carbonnal, elképzelhető, hogy volt rá idejük normálisan megcsinálni. Az úttal nekem semmi bajom nincs, a háttér, a vidámpark feeling, meg a közönség meg nem egy agyondolgozott valaminek néz ki. A füst tényleg kérdés, hogy valójában hogyan fog kinézni.
-
SEMTEX
senior tag
Szerintem csak népbutítás ez a grafikai publlikálás...
Vagy esetleg majd élvezhetően kizárólag 8800GTX/ultra-val fog futni, bár az nvidia az utóbbi résznél eléggé gáz voltEgyébként végre törik az autó, bár azt nem igazán értem minek versenypályákon autózni? A hot pursuithez hasonló kellene...
Annak volt feelingje...azóta egyre csak romlik -
Lev Andropov
senior tag
Szvsz valószinűleg nem lesz jobb játék az NFS11 mint a TDU. Szerintem az EA van olyan tehetséges, meg van hozzá a képessége hogy még sokkal jobban sikerül majd elb@szni a következő részt.
A következő részben már valószínű, hogy úgy fog csillogni az autó, hogy majd csak napszemüvegben lehet a gammával játszani.
A videó sajnos nem jelent semmit, lehet éppen azt mutatja, hogy mit szeretnének majd a készítők, és mit nem sikerül később a játékban nekik megvalósítani ezért csináltak egy kis trailert ami jól néz ki csaj sajnos kurvára semmi köze nem lesz a játékhoz.... épp most játszottam a TDU után egy kis Carbon-t, nem mondom jó volt driftelgetni ( nekem teccik a drift rész) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.
Minden esetre én titkon reménykedem benne hogy sikerül majd végre újra egy olyan részt összedobniuk, ami legalább méltó folytatása lenne a Porsche Unleashed időkbeni NFS-nek. A valóság .... de majd jön a 4. bőr, amit sikerül igencsak b@lf@szul letépni a kedves EA-nak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Energiaital topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest