Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- Asztrofotózás
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
Az autó tudott így kinézni már Carbonban is, csak kicsit sok volt a rajt a csillogás. Igazából mivel ezt a részt párhuzamosan fejlesztették a Carbonnal, elképzelhető, hogy volt rá idejük normálisan megcsinálni. Az úttal nekem semmi bajom nincs, a háttér, a vidámpark feeling, meg a közönség meg nem egy agyondolgozott valaminek néz ki. A füst tényleg kérdés, hogy valójában hogyan fog kinézni.
-
SEMTEX
senior tag
Szerintem csak népbutítás ez a grafikai publlikálás...
Vagy esetleg majd élvezhetően kizárólag 8800GTX/ultra-val fog futni, bár az nvidia az utóbbi résznél eléggé gáz volt
Egyébként végre törik az autó, bár azt nem igazán értem minek versenypályákon autózni? A hot pursuithez hasonló kellene...
Annak volt feelingje...azóta egyre csak romlik
-
Lev Andropov
senior tag
Szvsz valószinűleg nem lesz jobb játék az NFS11 mint a TDU. Szerintem az EA van olyan tehetséges, meg van hozzá a képessége hogy még sokkal jobban sikerül majd elb@szni a következő részt.
A következő részben már valószínű, hogy úgy fog csillogni az autó, hogy majd csak napszemüvegben lehet a gammával játszani.
A videó sajnos nem jelent semmit, lehet éppen azt mutatja, hogy mit szeretnének majd a készítők, és mit nem sikerül később a játékban nekik megvalósítani ezért csináltak egy kis trailert ami jól néz ki csaj sajnos kurvára semmi köze nem lesz a játékhoz.... épp most játszottam a TDU után egy kis Carbon-t, nem mondom jó volt driftelgetni ( nekem teccik a drift rész
) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.
Minden esetre én titkon reménykedem benne hogy sikerül majd végre újra egy olyan részt összedobniuk, ami legalább méltó folytatása lenne a Porsche Unleashed időkbeni NFS-nek. A valóság .... de majd jön a 4. bőr, amit sikerül igencsak b@lf@szul letépni a kedves EA-nak
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Star Trek
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gran Turismo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP - garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Egyébként végre törik az autó, bár azt nem igazán értem minek versenypályákon autózni? A hot pursuithez hasonló kellene...
) de hirtelen az az érzésem volt, hogy visszarepültem az időben vagy 6 évet legalább, mert hogy sokkolóan egyszerűre sikerült a Carbon az nem kifejezés.