Új hozzászólás Aktív témák
-
Suty01
csendes tag
Helo mindenki.
Örülök h mindenki ilyen szépen halad!
Nekem tegnap vmért +fagyott ez a "csoda" és most oda az összes elmentés, és hál a teremtőnek aki a saját hasonlatosságára engem is megteremtett, most kezdhetem előröl
Speed Challengre mien kocsit ajánlotok, mer a Lambo-t kicsit soknak éreztem(915 LE)
Vmi más helyette? -
Suty01
csendes tag
válasz
DeltaPower #8341 üzenetére
Nekem 350m a 350z-vel
-
Suty01
csendes tag
válasz
AMD Power #8335 üzenetére
Hali.
Látom neked is Gallardo-d van ezért kellene RÉSZLETES beállítás az autóról,hogy hogyan van beállítva(motor,meghajtás,váltó meg fékek)mer most csúcssebességre használom de mindig totálkár a vége akárhogy állítom be!
Az enyém 915 LE-max tuningal, de szerintem kicsit sok,vagy csak nekem szarok a beállításaim.
Ha tudsz segíts, lécci, mer már a tököm televan hogy ~260 körül nemtudok bevenni egy normál kanyart!Köszi.
U.i: a WRX-emnek eddig 375km/h volt a vége
-
Suty01
csendes tag
válasz
ChromeX #8305 üzenetére
Okés, majd +próbálom.
Lehet olyan h ez a tetves játék nem kezeli le normálisan a billentyűzete és néha magátől elkezd húzni a kormány balra? Néha kissé, néha meg nagyon!
Gombok nincsenek beakadva és már próbáltam más beállítással is.
Ha újraindítom a játékok akkor néha megjavul. De van hogy csak 1-2 nap múlva.
Elég idegesítő főleg gyorsulásnál, mer a többinél még csak-csak.Hogy a faszomba van ez? Vki?
-
Suty01
csendes tag
válasz
darnellsmith #8300 üzenetére
Sima körversenyre Gallardot használok csak még sovány benne a tuning.
Eddig 1 350Z-t használtam, asszem max tuninggal 480 paripa, de még ez sem elég!
1/4 mi-n nem tudok ~8.30 alá menni.
És mivan ha a subarut fogom be gyorsulásra? 670 ló + öszz kerék már csak javítana a dolgon nem?Amúgy meg az a baj h sovány az eklézsia és előbb verseny kell nyernem h tuningoljak!
-
Suty01
csendes tag
Hi mindenki,
A játék hogy dja a motortuningot?
%-ban v pedig + lóerőkben?
A másik meg hogyan van az hogy pl. WRX Sti-m van és más a tuning erdmény gyorsulásnál és más körversenyben? Ezt nem értem! Vki felvilágosíthatna.Kösz.
ja. a másik, hogy a picsába lehet 887LE-t kicsikarni egy EVO 9-ből,mikor én csak 671-et tudok kihozni max motortuniggal az STI-mből?
-
Suty01
csendes tag
Szeva mindenki.
Segítség kellene mégpedig az h mikor játszom evvel a fossal akkor néha csak úgy magátol elkezd a kormány balra húzni! Miért vab ez? Vki megoldás?
Thx a helpet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest