- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Apple asztali gépek
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
az ug széria driftjéből ne indulj ki.. a pályák fényévekkel rövidebbek...ott volt esély arra egyik kör elbarmoltad, ugy akkor feláldoztad a következőérdekében hogy ugy ess be ívekre....és visszahoztad az elöző köröslemaradást, pontvesztést...de itt nagyon rövid az ut..nem lehet korrigálni javítani, max. begyakorolni hol kell csúszni....amugy a számláló itt jóval lassabban pörög fel...mondjuk jó lehet az ut rövidsége miatt.
-
.:Kristian:.
addikt
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
aztán már csak ellenkormányzol, korrigálsz.
...és miután kijöttem a kanyarból falat fogok.
ha gyorsan driftelek akkor tuti, hogy valamihez odacsapódok és nem tudom bevnni a következő kanyart, ha túl lassan akkor meg szinte pontot se kapok.
Jó lett a drift része, csak még szokni kell. -
DigitXT
félisten
válasz
Viktor77 #5479 üzenetére
Az itteni drift nagyon-nagyon hasonlít rá.
Hát ezzel azért vitatkoznék.(UG2-ben sokkal irányíthatóbb/következetesebb az autó mozgása drift közben - mondom ezt úgy, hogy csak közepesen jó "drifter" voltam... (Pl. ahol "durva srácok" - kb. a legjobbak - 2M, én 1M). De azért online volt, hogy nem akartak játszani ellenem, mert túl jó voltam nekik, és nem hatotta meg, hogy én is kezdtem valahol, s egy GG-stől - aki saját bevallása szerint 15 éves volt - lestem a figurákat.
) Egyébként én úgy vagyok vele, hogy vagy vmi nagyon bénát megyek (pl. 1200), vagy nagyon megverem a gépet (pl. 4-5000). Mondjuk egyszer toltam 8K fölött is, de ezt már pályája/mákja válogatja.
Szerk: azért az nem hátrány, hogy 3x lehet próbálkozni, és csak a legjobbat nézi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest