Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
Akkor inkább PS PS=Prostreet?.. oké
Nem fogok összeveszni veletek ezen.Nem vagyunk egyformák, ugyebár.
Mindenesetre, én, mint (szintén) régi nfs-rajongó, au underground óta szenvedtem, mert nincs egy jó autós játék gépre. Ezt a "jó"-t olyan ízesen, vagányul mondom. Szoval, gáz volt, és én a tdu-ban találtam meg, amit oly rég óta kerestem. Örülök is neki, h van, mert az ilyen csak driftelös, gyorsulós viccek nekem neem.. Nekem az kell, hogy sok auto legyen, hétköznapi autók legyenek, hatalmas tér, freeride, tunning de normálisan, kormány mögötti, életszerü v egalábbis ahhoz közeli, hihető nézet, és azt csinálj, amit akarsz, ha épp ahhoz van kedved, kocsikázol csak, vagy leparkosz valahol, nézegeted más kocsiját, dumáltok. Nekem ez kellet már olyan régen, és a tduban pont ez van. Az állandó , kötelezően egymás utáni versenyt meg a csilivlitunningot, meg a japán verdákat kegyetlenül untam már..Na mindegy, tényleg különbözőek vagyunk.
Ez a Prostreet meg, ahogy olvasgatom, szintén rakás * lett, szoval.. Kiváncsian várom a tavaszt, amikor is, ha a fejlesztük betartják ígéretüket, TDU 2, még több földi jóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Battlefield 6
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest