Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Milyen videókártyát?
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
egysíkú, lineáris, unalmas. a rendőrök mintha nem is lettek volna, MWben imádtam az üldözéseket, itt össze lett csapva. a kanyonos részeket utáltam, unalmas volt. (erős ellenfélnél meg csapkodtam az asztalt.) a segítől jók lettek volna, csak elég irreális hogy ha aktiváltad a blockert, 10 sec alatt ott volt mögötted uccsó helyről. drafter szintén. meg a grafika se jött be annyira nekem, meg úgy az egész stílus.
1x elvittem a végéig, már a főbossal nem akartam sokat szórakozni.
aztán még a feléig, más autóval, aztán ment a kukába. -
athomi
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
CSak egyet mondok: Unalmas, jellegtelen az egész pálya...
-
szatocs
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem mindenen felül a drift rész volt az, ami szánalmas volt. Ilyet én még autós játékban nem láttam, hogy nem ellenkormányozni kell, hogy ha driftet akarsz. Nagyon idegesítő volt. A carbon mellett nyomtam ezért egy kis most wantedet is, hogy el ne szokjak az utcai driftről
Ott mindig azt csináltam, végigvittem, aztán drift ezerrel
Meg nekem jobban bejönnek a nappali környezetek. Nincs bajom az éjszakaival sem, de ha választani lehet, akkor környezetre a most wanted lett volna a kettő közül.Ami viszont az u2 óta irritál: Miért nem bírtak belerakni egy qva hondát sem. Bezzeg ilyet, hogy golf, beleraknak, vagy ott volt a chevrolet. Hát olyat pl a játék előtt még nem is láttam. Egy civic, integra, accord, s2k vagy akár az nsx is ott lett volna. Miért nem bírták belerakni...
-
Elmör
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Azért égett, mert a kanyonversenyen kívül nem volt benne igazi újítás. Sőt! Egyesek szerint (szerintem is) a grafika mintha kicsit túl erős gépet kért, ahhoz képest, hogy nem volt előrelépés. Az autosculpt sem hozta a várt eredményt. Speciel a 3-dik felni után meg untam és inkább valami tuningos gyárit tettem fel. Az MI sem tetszett. A rendőrök a MW-ban sokkal jobban meg tudtak izzasztani. A város nekem túl sötét volt és kicsit már szinte átláthatatlan útrövidítésekkel teli. Nekem nem jött be, bár jónak értékelték. A MW vagy az U2 szerintem veri. Bár az Unleashel nem játszottam, csak az NFS3-al meg a Hot pursuittal (na az tényleg király volt!). Eddig a Carbonban csalódtam a legnagyobbat.

Hajrá PS! Várunk nagyon!

-
trassher
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
szerintem elég elnagyolt lett az egész sztory meg maga a játék megvalósítása nem jött be. ahhoz képest hogy mennyire be lett harangozva hogy jubileumi tizedik nfs meg minden nem lett akkora durranás. remélem a pro street sz nfs sorozathoz méltó lesz
na de nem szövegelek tovább, megyek aludni mert reggel 6kor kelek hogy mennyek sulibajnokságra. bb all (alvós smilye)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2013 Late 27 iMac - 1TB HDD i5 core4 24GB RAM 2GB GTX
- Bomba ár! Toshiba Portege R930 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ott mindig azt csináltam, végigvittem, aztán drift ezerrel