- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Nos végigvittem mégegyszer, és utoljára a demót.
Csináltam pár képet. (az FPS számlálót szándékosan hagytam benne)
Konfig az adatlapon, forceware 169.02 béta. (egy egymagos proci is elég hozzá...)
A képek ilyen beállítások mellett készültek.
2
3
4
5
6
7
8
9
10Szóval annak örülök, hogy szépen megy, nem lassul meg ilyesmi...az intro nagyon tetszett, a zene is jó volt alatta.
A játék szerintem csúnya, főleg a füst...komolyan mondom, az nfs ug1-ben szebb füst volt...
Hiába raktam a játékra 2xAA-t, ugyanolyan recések az autók. A második, nem sivatagos versenyen már-már azt hittem hogy tényleg egy nfs-ben versenyzek egy versenyautóval, szinte beleéltem magam. A hangok egész jók, bár közelről még sosem hallottam egy BMW hangját, szerintem tűrhető a motorzaj. Demo alapján nem szeretném leírni a játékot, szóval a teljeset mindenképp ki fogom próbálni.
Jah és az irányítás: elmegy...de nagyon oda kell rá figyelni. Billentyűzettel próbáltam (van kormányom is, de szerintem NFS-t csak bill.-el...), amint kicsit jobbra próbálok kanyarodni, fordul kb. 5 fokot, aztán azon nyomban visszaugrik az autó egyenes helyzetbe. Lehetne benne egy kicsit szabadabb csúszkálás is...nemtudom, valahogy nem érzem, hogy én irányítanám a kocsit...olyan fura az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Borderlands 4
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Motorola is Air mobillal készül
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gerner1
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest