Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-=Szabi=- #2199 üzenetére
Csak is az engine és a turbo tuningra koncentrálj innentől (bár gondolom ezt te is tudod
)!
Én jelenleg PR 773-on vagyok és ha holnap felnyomom a turbo-mat legendary-ra, onnantól néhány material beültetés után szerintem könnyű szerrel meglesz a 783-as határ az utolsó chapter előtt.
Nem hittem volna, hogy meglesz, amilyen állapotban volt pár hete az M4-esem.Szóval jövőhét elején mindenképp szóba fog jönni, hogy az eddigi Mclaren helyett érdemes lesz-e inkább a LaFerrari-ra gyúrni, játék végigjátszás céljából és szerjntem elég esélyes lesz foglalkozni a LaFerrari-val.
Emellett a Huracán szinte nevetséges autó a játékban. A kategórián belüli LaFerrari-val 3 csillagos állapotban kicsi befektetéssel is simán lehet hozni minimum 8xx PR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / RTX 5070Ti / 32GB DDR5 /1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest