- ASUS ROG Ally
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy döntöttem "beáldozom" magam és végül megvettem ezt a Paypal-os arany duplázót.
Egyelőre annyit tapasztalok arany ügyben, hogy kaptam plusz 100-t (ahogy a leírása is írja).Holnap leszek kíváncsi, hogy a szokásos napi feladatok vajon innentől kezdve 2x-es aranyat fognak-e majd adni vagy nem.
Addig azt megnézné nekem valaki, hogy ha valamelyik alábbi Car Series szálakban pont abban a chapter-ben tart, mint én, nála is annyi arany szerepel-e jutalomként a végén, mint nálam?
Mert ha hozzá képest az enyémek duplázott mennyiségek, akkor ez az IAP valszeg globális arany duplázást ad és úgy végül is megérheti az árát.-Ichi Nissan 5/6 - x50 arany
-Mercedes Sprint 4/5 - x40 arany
-Supra Duper 3/5 - x40 arany
-Super Coupes 2/5 - x20 arany
-Snake Bite 2/5 - x20 arany
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- ASUS ROG Ally
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest