Új hozzászólás Aktív témák

• joe007

tag

Sziasztok!

Újra jelentkezem! Hamarosan lehet figyelni a frissítést, mert érkezni fog! :R

A Twitteren már a madarak csiripelik :)

Aki esetleg a mostani nyeremény autóknál elérte az 'ingyen' begyűjthető kocsikat azoknak jelezném én már kimaxoltam amíg csak lehetett * szinten!

Ime a lista és a méreg, :W hogy miért nem lehet tovább haladni a Car Series-nél!
    (Vki szokta kérdezni ezt és ezt a kocsit 5*-al végigvihető, ezért írom le, mert most tudok rá válaszolni!)
    A kocsik sorrendje a garázsban az erősségét is jelenti! Tehát azt fejlesztettem, ami az adott csoportban pl. Muscle a legvégén van!
    1. Hellriders (96% Ch.5/5 860PR kell) --> Dodge Challenger SRT Demon 5* full max addig és 585PR! :W (A 6* hoz 50BP kell majd!!!)
    2. Speed Demon (96% Ch.5/5 820PR kell) --> Itt csak egy verda lehet! Lambo Diablo SV 6* full sárga parts-okkal 819BP :W és nálam a 7*-hoz 24/40BP azaz 16BP kell már!
    3. Hoonigan (80% Ch.5/5 695PR kell) --> Itt két verda van a Ford Mustang Hoonicorn 3* 655PR full és a Ford Fiesta ST (Ken Block) 6* 689BP! Ez még nem fullos, de a parts-okat nem akarom lecserélni Chop Shop-osra mert az nem Hoonigan-os! Nincs hozzá BP Replay!
    4. The Track Machine (76% Ch.4/5 853PR kell) --> Porsche GT3 RS 5* full sárga parts-al is csak 820 PR! :(

A többi Car Series-t már végig vittem! :)

U.i: A fórum igen egy kicsit leült, de azért én néha benézek. Gondolom sokaknak elment a kedve már a játéktól a sok 'használhatatlan' x-edik Muscle Car nyeremény miatt! A suli padban már rég ültem tehát ez már nálam nem játszik! :D

Új hozzászólás Aktív témák