Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skipp
senior tag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Térkép:
[link]
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
question man
üzenetére
A játék fizikájának törvényeire gondolsz? Ahol egész hirtelen 90 fokot fordul egy autó?
Szerintem elég bugos, szóval aki sokat játszik, biztos rájön a kiskapukra. -
Foglalt név
addikt
Hi,
eddig csak térképről játszottam, a camarommal, de így az utolsó város részen már elég gáz a dolog, duelt már nemhogy úgy nem tudok nyerni, hogy leelőzöm az ürgét, de utol sem érem jobbára a lambo-t... Szóval a lényeg, hogy kéne egy kocsi. Mondjuk egy viper, de fogalmam sincs hol lehet venni
Itt is boltok vannak? Ha igen, akkor hol? Tud vlki mutatni egy térképet? 
-
question man
tag
igen onna szedteem le
haverral vagy 30 szor megpróbáltunk mindent de semmi nem segített a full sebességre és gyorsulásra állított gallardo sem tudta követni az elején a gyorsulásban még úgy sem hogy hamarabb gyorsultunk és full nos és még így is beelőzött
de mikor a második körben a kocsi tetejével veszi le az oldalfalat és onnan is simán egy laza 230-cal jön le akkor azért nagyot néztünk mert ezt végképp nem akartuk elhinni ez már a fizika törvényei ellen van bár a pc sok mindenre képpes főleg ha véletlenül kicsit bele nyulnak a játékba és ez szinte tuti mert ez lehetetlen
-
Skipp
senior tag
válasz
question man
üzenetére
Hmm Nemo névből gondolom az nfsunlimitedről származik az árnyék.
Én csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy valamelyik pályán megvertem, nekem volt 6 millám, neki 5.6 millió pont. 3 nap múlva visszanéztem és neki 7.6 (!) milliója lett. Mivel ugye sima utcai driftben 10x szorzó a max, ezért testvérek között is azt jelenti, hogy javult 200e pontot. Nem tartom magmat egy rossz drifternek, ezt hozzáteszem, meg többen mondták, hogy nem csinálom rosszul. Nekem a 6 milliós eredményem az a határ környékén van. Lehet nálam jobbat csinálni, mert nem vagyok verhetetlen.
Csak azért írtam le, hogy erősítsem a megérzésed... 
-
question man
tag
Én nem vagyok egy olyan hiper szuper játékos de már ki toltam a game-t és itt haverrel azon ökörködtünk hogy ki tud több pontot összeszedni a drift-en és hát én egy kicsit lemaradtam a 980000-emmel mert haver rám vert egy laza 150000 pontot aztán felnéztem a köülföldi oldalra hogy megnézzem mennyi a csúcs a full játék függők között és hát az a cirka 5.5 milla a mit a kings park-nál scinált a nemo01 az azért elég kemény ezért leszedtem az árnyékát és fura mód a lambo gallardo val nem tudtam lépést tartani az árnyékkal bár lehet hogy az volt a gond hogy belső nézetből tolom bill.-el aztán át szoktam külső nézete de bárhogy tuningoltam állítgattam a kocsit sehogy nem tudtam a nyomában maradni
aztán mikor rámvert az árnyék 1 kört hogy hátha úgy menni fog akkor láttam egy elég fura dolgot az egyik kanyarban ez a kedves árnyék felkenődött a falra 2 kerékre ált a kosci és úgy húzta a falat majd hirtelen vissza 4 kerékre és lassulás nélkül ment tovább ezt én valahogy nem értem
bármit próbáltam eddig nekem simán leállt szinte a kosci egy ilyen ütközésnél és el is vette a szorzóimat de ő úgy ment tovább mintha mi sem történt volna
meg tudja ezt nekem valaki magyarázni netán

-
magi20
senior tag
-
-
magi20
senior tag
sziasztok valaki megtudná mondani hogy hol lehetne játszani neten????kipróbálnám magam ellenfelek ellen,ami nem gépi..de eddig szinte soha nem multiztam..csak hálóban.
-
JnnJnn.
csendes tag
sztem ez a gém egy nagy kaki
Pedig nagyon vártam, de az ea már megint elkúrta 
-
Sicilian
addikt
Csatlakoznék azokhoz akik végig nyomták a carrer módot

Elkezdem a revards card-okat, ott azért vannak érdekes dolgok !!
[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
Jó cuccnak néz ki ez a multimedia converter. Végre nem fraps használatával kell felvennem azt a b*zi ea-s introt.
[link]
Linket meg lehagytam, ahogy kell...
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
én se szeretem a játékba az automata váltot..semmi értelme sztem igy a játéknak, olyan mintha fps-be előre becélozná mondjuk a targeteket...igen ilyen kormánnyal megéri...amugy meg kuplung nélkül kormánnyal manuál válton is fasza..(nálam egy Logitech MOMO Racing W) van..
-
beni3d
aktív tag
thank
-
sziasztok! valaki probálta már olyan igazi kuplungos sebességváltós kormánnyal a gémet. most minden vágyam
. amugy meg tök meglepödtem low shaderral és ugye off blurral maxon! 4x aa -val meg végig a vém 30 fps felett! Egyszerűen jó. -
Skipp
senior tag
válasz
.:Kristian:.
üzenetére
Én is.
Írjunk petíciót. Ha már Kiskokónál tüntetni szoktunk ezt is megtehetjük. 
-
beni3d
aktív tag
van olyan cheat ami működik?
-
addikt
válasz
Lev Andropov
üzenetére
mikor töltöd már fel azt a videt ami ott pihen a vinyódon? Nagyon kíváncsi vagyok rá

-
Skipp
senior tag
válasz
Lev Andropov
üzenetére
Köszi.
Meg a helpet is amit kaptam közben. 
.:Kristian:. FX5200? Azt még a háromszázas kódegányis viszi.
(Amúgy nekem is 400-as Q-Tec tápom van és felkészültem a legrosszabakra.
) -
littlemole
őstag
Na én is befejeztem. Egy Nissan skyline volt amivel a végén mentem.
Nagyon jól irányítható autó. A muscle mindig tetszettek, csak használhatatlanok a versenyben. Az irányíthatóságot jobban preferálom. Szóval maradtak a tunerek.
Összességében csalódás számomra is a játék.
Most wanted sokkal élvezetesebb volt. Kocsik nem néznek ki jobban a carbonban, nem sok újítás,stb stb.
Ami tetszett az a canyon versenyek. Ezt jól eltalálták.
Várjuk a következő részt, azzal hátha nagyobbat dobbantanak. -
Sicilian
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
5 óra alatt maximum a carrer-t vitted végig !! És elárulnád nekem mi van a revards card-okkal ??? Na azokkal hogy állsz, ott azért vannak érdekes dolgok amit lehet, hogy fél év alatt sem csinálnál meg ..... (pl: üss ki totalcar-ra freeroam-ban 100 rendőrkicsit) !!!
Várom mikor jáccod ki ténylegesen a gamét !!!
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
...akkor már inkább Porsche Unleashed, nálam ez a favorit
, ha 10szer nem vittem végig, akkor egyszer sem. Ez az epizód bátran állítom, nem volt unalmas egy percig sem. Én személy szerint az UG2-t a végére úgy meguntam, hogy az összes lelkierőmre szükség volt, hogy végig tudjam vinni... 
Persze, kétségkívül a Carbon ''kicsit'' szimplább lett, (kurvára semmi újdonság) mint amire számítottam... -
Azazello-
senior tag
orulok, hogy nem csak en erzem ugy,hogy egy rakas szar lett a carbon, es semmi ujat nem tudtak muyatni, illetve megis. elcsesztek a driftet, kivettek a jo kis 4x-et, es unalmasabb lett a free roam

ez volt a cel? -
Skipp
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem is megcsinálod?

-
Levin01
őstag
válasz
üzenetére
tudtam, hogy azt fogja valaki a fejemhez vágni, hogy én vagyok a béne. Biztos azért jutottam el a 98%-ig 5nap alatt

-
Integra
titán
elkezdtem játszani vele, nemtom, lehet hogy velem van a baj, de absz nem fog meg.
pár futamot nyomtam még csak végig, de semmi új nincsen benne, rengeteg alkatrész tök ugyanaz mint ami az előző részekben volt, semmi új, ráadásul még egy nyamvadt honda sincsen benne, ez a mazda rx8 meg egy fostaliga...
van már hozzá letölthető normális autó neten vagy ilyen funkció egyáltalán nincs is? -
StaMiNa
aktív tag
Tudja valaki az miert van, ha játszok a Carbonnal, kilépek a windowsba, majd ha ujra belepek a Carbonba irrealisan szaggat, már az elején, ez miert van?
Winxp sp1 lehetne a gond?
-
Dictator^
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
hát sokan kijátszották itt pár óra alatt. nem lett nagy szám..bár el lehet vele szorakozni..
-
KisBundi
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Neked nem, de az EA-nak ciki nagyon...

-
FehérHolló
veterán
válasz
franky boy
üzenetére
Ööööö izé, a memória 99,9999%-a nem az utasítások tárolására szolgál
Emberek, az mennyire ciki, ha én ezt a Carbon nevezetű csodát 5 óra alatt kijátszottam? -
Dashes
őstag
válasz
franky boy
üzenetére
Ez itt a Carbon topicja, próbáld meg máshol....
-
KisBundi
őstag
válasz
franky boy
üzenetére
Nem vagyok benne biztos de lehet hogy a VGA vagy a proci kicsit kevés viszont az az 512 GB
memória még 5 év múlva is elég lesz mindenhez. -
franky boy
csendes tag
válasz
KisBundi
üzenetére
A játék:
Xpand.Rally-PROViSiON
A gép:
P3/1GHZ CPU,
512 GB DDR,
ATI RADEON 9500 PRO:
# Fast 3D gaming performance
# Complete Microsoft® DirectX® 9.0 support
# 128MB of DDR memory
# 8-pixel pipeline architecture
# 128-bit memory interface
# Video output support
# Featuring Catalyst® - Industry-leading software suite
azt hiszem ezek a tényezők számíthatnak, de ettől sokkal memóriaigényesebb játékokat is visz a gép, igaz érződik, hogy határeset, több egyidejű utasítás beadásánál néha van pillanatnyi ''megakadás''
Ati szoftverek telepítve vannak!
Köszi a segítséged! -
KisBundi
őstag
válasz
franky boy
üzenetére
Jó lenne tudni annak a ''kisgépnek'' az adatait...

[Szerkesztve] -
Skipp
senior tag
válasz
üzenetére
Köszi.

Már megvan az ötlet a következőre is, de majd egyszer...
-
franky boy
csendes tag
SEGÍTSÉG, VALAKI!
Igaszság szerint elég gyönge vagyok a játékokban, multimédia a terülatam, de az öt éves unokaöcsém, már keni vágja!
Szal a probléma:
Rally jéték- Grand kanyon, meg ilyesmi pályák, amúgy jó pofa! (na részemre ez ennyi)
Az én gépemen kipróbáltuk, ment simán, mikor felraktam neki a ''kisgépére'' amin fut már több 3d-s játék , feltelepszik, de nem indul el.
Hibaüzenet: NO JAVA NATIVE METHOD......
Ilyenkor kér valami java platformot, vagy mi a manó?
Előre is köszi, és bocsi, hogy nem telyesen szakszerű a hozzászólásom!
üdv. mindemkinek
[Szerkesztve] -
KisBundi
őstag
Én mindenkinek a Lancer-t és az Impreza-t ajánlom Darius ellen. Nagyon jól lehet irányítani és a 4 kerék hajtás miatt nagyon jól gyorsul. Kanyonban szvsz ezekkel a legkönnyebb mindenkit legyűrni.

-
OccsE
aktív tag
Segitseget szeretnek kerni!
Egy ismerosomnek van problemaja a Carbon futtatasaval. Mar az inditasnal kihal es ujra indul a gepe. 2 GB memoriaja van, Ati X1600XT krtyaja, legujabb driverrel. Vkinek esetleg hasonlo problemaja? Megoldas?
Koszi -
Levin01
őstag
Sziasztok!
A játék végén elakadtam a nagyfőnök kanyonos futamnánál. Egyszerűen nem tudom megverni sehogy.
Ford GTO-m van full tuningal, teljesen gyorsulásra és nyomatékra belőve (ugyebár kanyonban az a legcélszerűbb) de pár ponttal mindig megver. Próbáltam többféle beállítást a motorban de még eddig a mostani volt a legjobb amivel tudtam haladni. Pénzem nincs másik kocsit venni szal várom a javaslatokat. -
Azazello-
senior tag
udv!
ket kerdesem volnna. az egyik, hogy hogyan lehet illetve lehetseges e elnyerni az ellenfel autojat? a masik pedig, hogy mikor a rendor uldoz, akkor a percszamlalonal felul jobb sarokban barna alapon feketevel visszaszamol valami. mi is az?
-
cserkosz
tag
Sziasztok
Lenne egy kis gondom most raktam újra a win.-t és nem tudom újra magyarrá csinálni a játékot hiába próbálkozom
( átírtam a regeditbe mindent ahogy már csináltam ezelőtt de nem változik semmi )
A mentésemet sem ismeri fel nem lehet betölteni van erre valamilyen pach???
-
Skipp
senior tag
Elkészült életem első Vegasos vidje:
>>> Driftin' in the city <<< (65220 KB) [link]
Nem sok minden extra van bent, de nézhető minőség legalább.
Nem kell Lev szintű vidre számítani. 
-
Lev Andropov
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
4,175 millió Canyon drift, Gold Valley [link]
-
Skipp
senior tag
válasz
p a s s e r
üzenetére
7.6 millió Canyon drift, Gold valley.
-
lenox
veterán
válasz
p a s s e r
üzenetére
Nekem ugy 50k kornyeken volt, de vagy 1 napja jatszom...
-
lenox
veterán
Hol lehet a jatekban venni kocsit? Nekem kiirta, hogy unlockolta ezt meg azt a kocsit, de nem tudom, hogy lehetne oket megvenni...
-
p a s s e r
őstag
Hú. Kinek mennyi a drift rekordja? Úgyértem az egyetlen csúszásra kapott max pont.
Üdv! -
Sicilian
addikt
sikerült megvenem az evo-t
azért tényleg eléggé komoly feltuningolva, ezzel már tényleg megtudnám verni a boss-t
.Most már csak megkéne tanulnom vezetni és minden oke lesz.
Más kérdés:képet szeretnék felrakni, mondjuk csak a print screen-el tudom megcsinálni, más progim nincs, de nem tudom hova menti az XP, valaki aki tudja irja meg légyszi !! -
Skipp
senior tag
Csináltam egy videt. Tőlem szokatlanul ezt külső nézetből vettem fel. Megpróbálok belőle valami szebbet kihozni, nem csak ilyen 320*240es jútúb videt. Ha sokáig nem írok nem boldogultam a vegassal és kiugrottam az ablakon.

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Akciókamerák
- Parfüm topik
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Csak azért írtam le, hogy erősítsem a megérzésed...
aztán mikor rámvert az árnyék 1 kört hogy hátha úgy menni fog akkor láttam egy elég fura dolgot az egyik kanyarban ez a kedves árnyék felkenődött a falra 2 kerékre ált a kosci és úgy húzta a falat majd hirtelen vissza 4 kerékre és lassulás nélkül ment tovább ezt én valahogy nem értem

Pedig nagyon vártam, de az ea már megint elkúrta