Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SLYM
veterán
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/061107/viper_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
[Szerkesztve]
mindig elveszik az autóm fele. ez miért van
ez a rendes kép:
[link]
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
átvittem, evo alap beállitásain

-
Skipp
senior tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Próbálok segíteni, hátha....
Ha Evot jól beállítod, nekem oversteeren volt, (asszem 2/3os) akkor meg is lehet előzni. Kerestem egy olyan szakaszt, ahol gyökér és nem tud menni, ott mögötte mentem szorosan, elbaszta, elévágtam, utána meg tunkolt hátulról, de nem ment neki. Én így csináltam. -
BullSoft
tag
válasz
Yeti910331
üzenetére
Nem igaz, csak sokan azonnal nekiesnek a muscle kocsiknak, úgy, hogy nem is tudják mik azok, aztán persze nem tudja vezetni, és ekkor már szar az irányítás.
Sokan a grafikát szidják, közben meg csak gépük nincs hozzá.
A játék Carrier módban gyorsan végigjátszható, de még mindig ott vannak a Challengek, Reward Cardok. (És persze a nem túl kidolgozott, de azért élvezhető online multiplayer)
Én pár napig jól elvoltam vele + még leszek is.
Tény, hogy nem egy kimagasló alkotás, de minden idők legrosszabb játékai közt említeni azért erős túlzás. -
Dictator^
veterán
MIÉRT NEM LEHET KILÖKNI ÉS Ő MIÉRT TUD KILÖKNI

-
Dictator^
veterán
235 és masodik körbe kilök és megelőz
-
Dictator^
veterán
241-et osszeszedtem és a cel elott elkurtam
-
Dictator^
veterán
vettem evot 2. kor cel elott 500pontom pont elfogyott és vesztettem megint.
-
horvathkrisz
addikt
Sziasztok!
Innen nagyon sok hasznos dolgot le tudtok szedni, többek között nyelvi *.reg-fájlokat, cheateket, trainereket, noCDcrack-et, utóbbit persze csak azért, hogy ne karcolódjon az eredeti!
[link] -
netkoo
senior tag
Sziasztok

Én most ezzel tolom mig nem lesz SKYLIN nom
[link] -
Dictator^
veterán
válasz
Spe Carens
üzenetére
190.000csinaltam és az utolsó 500pontom a cél előtt fogyott el, sajna idegbeteg állat vagyok, igy szétbasztam az asztalomat... evoval performance updatenal sokat allitottal el? peldaul gyorsulas/max sebesség stb?
-
Spe Carens
csendes tag
válasz
Dictator^
üzenetére
Én egy Evoval veretem le, másodszorra megvolt. Nem könnyű, de én is meglepődtem, hogy sikerült nekem. A lényeg, hogy minél tőbb pontot szedj össze az első menetben. Én 232ezret csináltam és a második menet végén maradt 500-1000 között. Szerintem, ha összeszedsz ennyi pontot és nem nagyon hibázol a második menetben, akkor meglesz.
Sok sikert amúgy! -
Skipp
senior tag
Szíjjecsaptam az összes cselendzset másodszor is. Egyetlen versenyt nem nyertem meg elsőre most, az első race waros sorozatból a 3. versenyt. Katasztrófa, amit ott műveltek a corvettek. Ha megyek 320al, elmegy mellettem. Ha végig nitrózok, ő kétszer annyit. A végére annyira felhúztam magam, hogy igen 'széles' lett az autóm, úgy megnyertem.
A karriert is újra kell kezdenem, mert morci voltam.
Amúgy nekem jobban bejött Josie Maran
, meg szerintem Razor is hihetőbb köcsög volt, mint Darius. Meg az összes többi MWs szereplő is jobban bejött.
[Szerkesztve] -
Dictator^
veterán
murciélagotot akarom elnyerni canyonba de egyszerüen lehetetlenség ezt megcsinálni, nissan skylineom van, előszőr full accerelationnal probáltam, ugyse ment csak az első kör, egyszer meg középen hagytam a top speed / acc között.. hogy verjem le? kilökni nem lehet
-
dragonfx
veterán
options gameplay metricre kell állítani.
Amugy aki kíhívást akar annaka nevében is ottvan a challange series, hát na ez nem piskóta, egy darabig tűrhető, de mondjuk x7es szinten menekülj el fekete corvettek elől
,,meg boríts meg 25-30 verdát..driftelj murciélagoval 150 fölött...stb -
Eagl3
veterán
Hali!
Át lehet állítani a játékban Mérföld / órát km/h-ra?
Más: Lesedtem vagy 3 féle trainert, de egyik se akarja növelni a pénzemet, hiába nyomogatom a ctrl+1-et... mikor kell megnyomni? -
ToBeY
nagyúr
Tud valaki pénzkódot a játékhoz?
-
Gebriel
veterán
Én ugy gondolom hogy ezt a játékot nem igaz 1 playeres modra tervezték,hanem
hálozati,netes játékra mint a pl: COD2 stb.
Mert ugye a COD se egy nagy dur leül az ember és vége is,de háloban teljesen más.(megjegyzem én spec nem szeretem a COD-t)
Szerintem ugyan ez van a Carbonal is.
Hálóban vagy neten lehet hogy 1000x jobb.
Valakinek van erröl tapasztalata?
Mert sokomindenki irja hogy 7óra meg 3 óra alatt végig játszota.Ezek az emberek játszotak vele neten is?
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi lennék hogy akiket kidob mentésnél azok jogtiszta játékal játszanak-e?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
rudeee
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Köszi a képet, azthiszem megtetszett a Cobra 11

-
P.Dude
őstag
Iszonyat rövid játék, 3 nap alatt befejeztem!
Az exotic és muscle autóknak pedig semmi haszna sincs! nagyon szarok!
Nem is beszélve arról hogy képtelen voltam menteni minden verseny után ugyanis kidob a játékból!
[Szerkesztve] -
Yeti910331
aktív tag
Helló!
A minden idők legyrosszabb játékai topicban megemlítették ezt a játékot (,,bukás az egész''). Ez igaz? Télleg olyan szar lett? -
M@UL
tag
hááááát,,,,nem tudom,,,a játék nagyon jó lett...sok ujj ötlet ,lehetőség,,,de az irányítás az nagyon gagyi lett.de valamiért néha engemis kidob a játék,,,,,
-
dragonfx
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
loll ugy látom fel kell raknom

murci az északi rész jobb felső kanyon race nyerés eután elérhető. -
ToBeY
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
A demóban valóban lehetett az első után restartot nyomni,ha 2. kört elb@sztad.De itt ha második körben restartot nyomok előről kezdi.
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Restartra a Canyonban, ha második nem sikerül nekem is úvisszaugrik az elsőre, egyszer beszoptam

-
-
törölt tag
Ben Hur felnik

- [link] -
ToBeY
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Még is mit?
nyomok egy restartott és előről kezdi az egészet -
dragonfx
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
cobra 11 nitro edition+1 kis photoshop

-
dragonfx
veterán
válasz
Spe Carens
üzenetére
jobbra lenn tükrözés ki

Ez nekem tuti nincs meg
Lehet rágyuroka quick race-ekre. -
netkoo
senior tag
Sziasztok

Megnéztema a Bobus DVd t nem egy nagy szám csak kis videk vannaka verdákrol
A Wolf gyereket elsöre megvertem
Kérdés?Mikor tudom megszerezni a SKYLINE T??
Mert már engedia lambokat de amit szeretnék azt nem
-
sghc_toma
senior tag
válasz
Spe Carens
üzenetére
L
-
Spe Carens
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy melyik gombbal lehet hátranézni, ha az ember billentyűzettel játszik?
-
SzalaiG
addikt
Megvan a game.

Mindjárt telepítem. Aztán jóóónapot!
-
ToBeY
nagyúr
Miért nincs arra lehetőség hogy a kanyonpárbajnál csak a 2. menetett nyomjam újra ha az elsőt megcsináltam?
Demoba erre volt lehetőség! -
dokar
addikt
a sötét oldalnak: [link]

-
zsulboy
senior tag
válasz
Overlocker
üzenetére
Ez mi?

-
-
Atla
senior tag
Itt egy kis help!
Ha valaki még nem tudja!
Én is a játék felénél jöttem rá!
Szal karrier módban a térképen az
egérrel rámész 1 versenyre,és a megjelenö kis
ablakban ALUL irja h mit tesz elérhetővé
ha megnyered e versenyt!
Ez csak egy tipp! -
Spe Carens
csendes tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Alapesetben 3 kategórai közül lehet választani (Muscle, Exotic, Tunning), mindegyik tier 1, szóval mondjuk egyes tunning kategóra. Az ilyen autót nem lehet 2-es kategóriába ugymond felsoroltatni, hanem venni kell egy 2-es szintűt. Aztán meg hármasat. Ami azért idegesítő, mert egyrész ki sincs írva, hogy épp 2-es szintű alkatrészeket veszek, másrászt ha egyesről váltok kettesre, akkor olyan, hogy nitro még nincs, meg kell szerezni, és egy alap 2-essel (nekem) kicsit nehéz. Aztán ugyanígy a hármas. Amógy ha nézed az autót jobb alul van egy kis ikon, hogy melyik kategória és milyen Tier szintű.
-
Atla
senior tag
Sziasztok!Szerintetek ha regisztrálok
az EA Online-on az nem veszélyes?
Mármint ha nem Bóti a játék amivel
játszom!
Vagy tudtok valami alternativát h kell
Online játszani!Mert még nem játszottam soha!
THX
-
zsulboy
senior tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nem ezt használtad?[link]
-
Spe Carens
csendes tag
válasz
dragonfx
üzenetére
Hát az meg hogy lehet? Már a legelejétől hozzáférhető. Csak el kell nyomkodni a gombot nagyon jobbra, túl a karosszéria matricákon és ott van a logós, ami nekem van rajta oldalt. De én azt vettem észre, hogy ha felviszem a motorháztetőre, akor mindkét oldalról jön, tehát kettő lesz belőle, párhuzamosan. De lehet, hogy meg lehet csinálni, hogy egy legyen. De azért próbáld ki, ha gondolod.
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Igazad van, úgy is felfoghatjuk a dolgot, hogy egy jó szponzorra akadtunk a játékban
.Akkor majd du írok 
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Majd ha delutan hazaerek, elkudom mail-ben a Trainert, csak plz. majd 4 korul szolj ram priviben, hogy ne felejtsem el!
Amugy annyit hasznaltam csak, amig feltoltam 10.000.000ra az osszeget, elmentettem a jatekot, visszaleptem a love megmaradt, nem fogok semmi mast csittelni, de ne mar hogy jatekban is a penzt kelljen szamolgatnom, eleg az eletben.
Nem minositem cheat-nek, csak sok autot ki szeretnek probalni, masreszt meg ha azt veszed, a milliomosok is igy csinaljak az eletben, csak nem egy hax-progival, nekik real-time cheat-juk van, carbonban pedig egyaltalan nem baj ha millas vagy, tobbi kocsog szereplo is az...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dokar
addikt
Na végig toltam a játékot, aztán megkaptam az Audi Le Mans-t. Közröhej tárgya, hogy egy szaros Audit titulálnak a legjobb kocsinak a játékban, amikor a való életben egy Gallardo motor van benne.
-
dragonfx
veterán
válasz
Spe Carens
üzenetére
én ezeket a kis mintákat még nem kaptam meg ami neked oldalt van rajta

Pedig olyna jól mutatna a lancer evo motorháztetjén
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Kedves BARÁTOM
.Ha már így összejöttünk, megszponzorálhatnál egy kis csóró pécsi legénykét is, hogyan is meg ez a dolog?De lécci priviben küldd el nehogy itten valami fanatikus játékost megbántsunk azzal, hogy csalni próbálunk 
dragonfx:Szerintem mod
[Szerkesztve] -
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Asszem 3 tuning kategória van, az adott osztályt nem lehet feljebbtolni, tehát korlátolt sajna.Egyébként ahogy növekszik az osztály úgy nő az alkatrészár is, nekem momentán a porsce-ba 25 ropi volt csak egy nyavalyás turbo

-
Raptus
tag
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Emlékeim szerint a bal alsó sarokban van, egy autó ikon mellett egy szám, és ez az
-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Jaja asszem ott van alul hogy ki kivel van

-
válasz
horvathkrisz
üzenetére
Nem kell megcsinálni az előzőket, hanem nézd meg mikor kezdesz egy pályát, hogy az éppen mit old fel, valószínű, hogy az új kocsid az más osztályba tartozik amit még nem oldottál fel, aszondom Horvátgyerek kitartás

-
horvathkrisz
addikt
Hali Skacok!
Hogy lehet tuningolni olyan autot, amit ugy veszek?
Mert eddig csak az alap kocsimat engedte, amit vettem, azt nem.
Az uj autoval is meg kell csinalnom a regi kuldeteseket, hogy lehessen fejleszteni vagy mi? -
Nekem meg van egy rozzant Porche-m, alig bírtam összeszedni az alkatrészekre a zsét, eladtam az összes kocsimat, erre felfejlesztem ezt a retket, és most szopok vele ezerrel, ezek a pirosak elég kemények azannyukat, nemtom ki bírja-e a billentyűzetem ezt a stresszet

-
Spe Carens
csendes tag
Azt tudja valaki, hogy miért nincsenek benne nehézséghi fokozatok? Mert engem eléggé zavar. Hazamegyek, gondolom, na játszok egy jó kis Carbont. Milyen ügyesek ezek a fejlesztők, hogy a hülye kecs-up-pal izagalmassá teszik nekem a játékot, hogy nincs egy perc nyugtom se, mert hiába megyek majdnem hiba nélkül, a Smith ügynök, az Smith ügynök. Szóval az izgalom helyett idegeskedést kapok. Jaj, de jó! Aztán. Megveszem a játékot, mert hisz írják, hogy xy autó is benne van lehet vele játszani. Aztán játszok, játszok,.játszogatok, és szép lassan kiderül, hogy a sok-sok autót ki kell lockoljak, de még akkor sem biztos, hogy mehetek vele karriert. Node, mivel nincsenek nehézségi fokozatok, én meg nem vagyok profi, a játék közepe, második harmada után elakadok. És ennyi. Kiadtam egy rakás pénzt egy idegbajért. Ami azért baj, mert nagyon jó is lehetett volna. Minden évben arra várok, hogy most aztán húdejó lesz az új nfs. De mostánaban mindeig csalódok.
Azért van benne jó is. Ha végig viszem én leszek a király csávó. Már megint.
Mit is akartam írni?
-
-
Mazka05
őstag
Hello mindenki!
Az a problémám,hogy kifagy a 2. blockoló csávónál,már másodszorra.. csinálom végig az első fönők legyőzését,és amikor megválaszthatom a csávót csapatagnak kifagy... (hiba üzenettel) Mi a megoldás?! -
Dictator^
veterán
murciélagotot akartam megnyerni 200000pont összejött, nem birtam megelőzni a buzit a kanyonba erre leesek a végén... THX!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motoros topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Alkoholista nevelde
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)