Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• keIdor

titán

válasz feka007 #1320 üzenetére

Szinte 100%. Ugyanez csak este. Az egész "történet" is már nagyon erőltetett, verd meg a f*xa gyerekeket, akik csúnyán néznek rád, és majd egy csinibaba segít. Szerintem ez 13 év alatt bejövős lehet, de felette nem tudom kinek jön ez be 5x-re is. :U Az árnyékok is katasztrófálisak, kockás minden, meg úgy mozognak, mintha a Földön egy nap csak 30 perc lenne. :U Ez egy szép kis bug és kb. 200km/h felett jön elő sok épület elött... a kocsik kidolgozása igénytelen, meg a tükröződés is, Gran Tourismo 5 Prologue után azt hittem idehányok a monitor elé, annyira ronda. Kb. 2003-as szint és "csak" 70FPS, no komment.
    A közlekedés is ritka lol, km-ként egy autó, ez nekik a nagyvárosi közlekedés? :F És ahogy Andrish is mondta úgy csal a gép, mint az állat... a versenytársak is, meg a közlekedők is, jah és fizika az nulla.

Megmondom őszintén, hogy nem voltak nagy elvárásaim, de nem gondoltam volna, hogy Carbon, Pro Street alá még lejjebb lehet süllyedni.

Mod: Ez nem fika, hanem vélemény, akinek nem tetszik nyugodjon meg, nem írom le többszőr!

Új hozzászólás Aktív témák