Hirdetés
- UHD filmek lejátszása
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
üzenetére
Persze, nem kell megvenni. Ha neked nem felel meg, vagy tudsz az igenyeidnek jobbat csinalni. Ha teged nem erdekel, hogy mennyit fogyaszt, mekkora nagysagu, es van ra megfelelo rendszered, vagy magad meg tudod oldani az SW beloveset es nem sajnalod ra a befektetett munkat, es meg joval olcsobban is kihozod, akkor azt kell csinalni.
Mondjuk en ugy neztem, hogy az en igenyeimnek inkabb egy gyari felel meg jobban. Megha a penztarcamnak nem is tetszik annyira
. Hiaba, ha az en igenyeimnek nem felel meg, lehet akar milyen olcso, nekem csak nem eri meg.
En nem tudok osszerakni olyat, foleg olcson nem, ami nekem kellene. Te meg ossze tudsz.
Masok az igenyek, masoka lehetosegek. (Mondjuk en is lejebb adtam, bar ki tudtam volna fizetni a dragabb cumot is, csak belegondoltam, hogy lehet, most talan meg megse kell
.)En csak azt mondom, hogy valahol megertem, hogy miert kerulnek ezek a gyari NAS-ok ennyibe. Nem mondom en is orulnek, ha olcsobbak lennenek. De remelem, hogy ahogy egyre tobben fognak ilyet hasznalni, ugy majd az aruk is csokkenni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Hiaba, ha az en igenyeimnek nem felel meg, lehet akar milyen olcso, nekem csak nem eri meg.