Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henryk
aktív tag
Nézegettem kisebb felé is, de még így is ez a legkisebb i3-as proci, legelőször egy kisebb házra, a q08-ra gondoltam, de abba meg jobban meg kellett volna tömni, és lehet csak atomos lapnak maradt volna hely, azt meg azért mégse.
Sok dolog megy majd rajta parhuzamosan nonstop, es nem szeretnem hogy a hardver ebben akadályozza.
Inkáb több legyen, mint kevés.
nem tervezem ez után évenkénti felújítását, megy amíg le nem hal, vagy amíg kevés nem lesz a célra.A giga lapon a 2 fehér tudja a raidet, vagy a másik 5? esetleg mind? még pontosan nem tudom mi hogy lesz, de valami olyanra gondoltam, hogy csinálnék egy raid1-et a fontosabb adatoknak 2 lemezre, a többin meg csak úgy natúr a tárolandó dolgok. tehát fullra pakolva lenne 10TB amiből 2 védett lenne+ az oprendszer. elsőnek a már meglévő 4db 500-ast kapná meg, aztán igény szerinti bővítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem tervezem ez után évenkénti felújítását, megy amíg le nem hal, vagy amíg kevés nem lesz a célra.