Hirdetés
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Alapelv: "Ha rendszáma van, itt a helye!"
Nem a motor mérete a lényeg, hanem az EMBER !!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugynok
senior tag
Szerintetek, ha lakott területen kívűl van egy sebességjorlátozó tábla (30) és utána 50 méterre városhatár (lakott terület) tábla, az felűlírja a sebességkorlátozást? Tehát utána 50km/h a sebességhatár? A 30-as tábla után se kereszteződés, se feloldó tábla.
-
dugynok
senior tag
válasz
Hauptmann #9167 üzenetére
No offense, de nem lehet, hogy a kerékpárosok sávjában sétálltatok? Csak mert el van választva záróvonallal a gyalog és kerékpár sáv és tábla is úgy jelzi. Bringázni is szoktam motorozás mellett és higyjétek el, a gyalogosok is kóvájognak... Volt, hogy Lágymányosi hídon majdnem belelöktek a Dunába, mert ott is kerékpár- és gyalogos út van, ami két külön sáv, persze a gyalogosok össze-vissza szédelegtek és az egyik kilépett mellém akkora lendülettel, hogy a korlátnak csapódtam...
-
dugynok
senior tag
Szerencsére nem lóg, de eléggé kivan... Mondjuk úgyis szervíz lesz, nem szenvedek vele, ott majd kiderül mi kell.
Köszi srácok -
dugynok
senior tag
Arra a szilentre gondolok, ami a középsztendernél van kétoldalt lent:
https://citybike.hu/Szilent-block-Piaggio-motortartohoz-4T-18x61x40
Itt a két ár között van, bár márkát nem írnak, lehet ez is rms csak drágábban. Aztán rájöttem, hogy autóhoz való az tömör gumi, ide nem jó, mert döntésnél hátráltat a tömör gumi...
-
dugynok
senior tag
Halika,
Motorblokk tartó szilentet mennyire körülményes otthon cserélni? Copós és jobb szervízbe cseréltetni?
-
dugynok
senior tag
Köszönöm a brigéciol tippet
A csavarok visszatekerésénél használjak valami olajat kenésnek? Érdemes a berohadás elkerülése végett?
-
dugynok
senior tag
Motorszerelésnél mikor rakja össze az ember mivel érdemes - ha egyáltalán kell - a koszos, olajos csavarokat és anyákat megtisztítani, bekenni annak érdekében, hogy szépen össze lehessen csavarozni, kosz és dzsuva ne legyen a meneten, ne rohadjon össze és kövi szétszedésnél könnyebb legyen szétszedni?
-
dugynok
senior tag
válasz
Hauptmann #7754 üzenetére
Mirek-éktől én egyszer úgy kaptam vissza a vasat teleszkóp olajozásról, hogy az első kerék és a kormány 30 fokos eltérésben volt egymással... Persze szóvá tettem, visszafeszegették egyenesbe ott elöttem, de nem szétszedték, hanem egyik a kereket fogta, másik a kormányt tolta... És az egyik a főnök volt!! Ezek után én menntem máshova, ilyen bandára nem bízok semmit...
Nem messze ott van a CRIB-esek, ők normálisak, de pl. Fehérvári úton van direkt Apriliás is a töltésnél
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Egy maxirobogón, hogy tudom kiszedni a hátsó kereket? Kipuf le, fék le, kerékanya, és...? Kipuftartót is? vagy le kell szedni a túloldalon a szíj házat és kuplungot is le kell szedni a keréktengely kiszedéséhez?
-
dugynok
senior tag
Köszönöm, megnéztem GL4-es kell bele. Kcsit drága a a 250ml 1800 JMF...
-
dugynok
senior tag
Sziasztok,
Hajtómű olaj cserénél tehetek bele bármilyen 75w90-es olajat (autóba valót is) vagy ragaszkodjak a malossi 75w90-es olajhoz?
Esetleg milyet ajánlatok bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest