Aktív témák
-
WillChi
őstag
- Még szerencse, ha én szedem szét, sok jó nem sül ki belőle, mert mire összerakom lehet, hogy videó lesz belőle v. atombomba.
- Időközben megnéztem a postámat, és a topicnyitó is bejelentette szándékát a cuccra. Most igazából nem tudom, hogy mit csináljak... Egyikőtökkel sem akarok kib.szni.Ha meg tudtok valahogy egyezni, én igazából bárkinek szívesen odaadom. Az meg sok jót nem szül, ha egymásra licitáltok egy nem tökéletes gépért.
-
WillChi
őstag
Ha jól emlékszem, a billentyűzettel vannak gondjai. Igazából nem akarom széttúrni, meghagyom annak, aki ért is hozzá olyan szinten, hogy tud vele csinálni valamit. Nem jóként adnám oda, hanem hibásként, de azt hiszem, hogy már korábban is leírtam (lehet, hogy még nem). Sajna nagyon kipróbálni sem tudom, mert nincs TV kábelem hozzá.
-
WillChi
őstag
Igazából, az egész kupac valamit odaadnám egy működőképes C64/II-ért + tápért v. kisebb winchiért, v. SD/DD RAM-ért (hogy miért/mennyiért/mekkoráért, az alku kérdése
). Van 2 db MicroDrive, 8db kazettával, vmi. illesztő, de ne kérdezd, hogy működnek-e, mert nem tudom. Igazából kipróbálni sem tudom, mert az alapgép nem teljesen tökéletes sztem. Nekem eléggé útban van, mert a fél szekrény tele van ilyen sz..okkal.
Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest