Hirdetés
Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Aktív témák
- 

WillChi őstag - Még szerencse, ha én szedem szét, sok jó nem sül ki belőle, mert mire összerakom lehet, hogy videó lesz belőle v. atombomba.  
 - Időközben megnéztem a postámat, és a topicnyitó is bejelentette szándékát a cuccra. Most igazából nem tudom, hogy mit csináljak... Egyikőtökkel sem akarok kib.szni. Ha meg tudtok valahogy egyezni, én igazából bárkinek szívesen odaadom. Az meg sok jót nem szül, ha egymásra licitáltok egy nem tökéletes gépért. Ha meg tudtok valahogy egyezni, én igazából bárkinek szívesen odaadom. Az meg sok jót nem szül, ha egymásra licitáltok egy nem tökéletes gépért.
Aktív témák
Aktív témák
		- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ha meg tudtok valahogy egyezni, én igazából bárkinek szívesen odaadom. Az meg sok jót nem szül, ha egymásra licitáltok egy nem tökéletes gépért.
 Ha meg tudtok valahogy egyezni, én igazából bárkinek szívesen odaadom. Az meg sok jót nem szül, ha egymásra licitáltok egy nem tökéletes gépért.