Aktív témák
-
WillChi
őstag
Mi van veled? Sikerült panelfóliát szerezni?
-
WillChi
őstag
UP!
-
WillChi
őstag
Hello! A Final III-ról van valami hír? UP!
-
WillChi
őstag
UPsz!
-
WillChi
őstag
válasz
Timothy76 #78 üzenetére
Ha megmaradna a Final III, akkor kérlek jelezz itt: Bővebben: link , vagy a willchi.kukac.tar.pont.hu címre.
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
UP!
-
WillChi
őstag
UP!
-
WillChi
őstag
válasz
Timothy76 #58 üzenetére
Hú, nagyon örülök, hogy sikerül valahogy összehozni a gépet. Nagy kő esett le a szívemről.
Az átmágneseződéssel kapcsolatban sok mindent nem tudok mondani, mert nálam nem volt mágnes közelében, de én úgy kaptam valaha, és nem tudom, hogy hol tartották. Egyébként azért törlés után használhatóak gondolom. Minden esetre sok sikert a géphez.
Ja, és szívesen. Ismét egy UP!-ot Neked!
[Szerkesztve] -
WillChi
őstag
UP!
-
WillChi
őstag
Na, egy UP!-ot Neked...
Hogy áll a dolog a Speccy-vel?
-
WillChi
őstag
- Még szerencse, ha én szedem szét, sok jó nem sül ki belőle, mert mire összerakom lehet, hogy videó lesz belőle v. atombomba.
- Időközben megnéztem a postámat, és a topicnyitó is bejelentette szándékát a cuccra. Most igazából nem tudom, hogy mit csináljak... Egyikőtökkel sem akarok kib.szni.Ha meg tudtok valahogy egyezni, én igazából bárkinek szívesen odaadom. Az meg sok jót nem szül, ha egymásra licitáltok egy nem tökéletes gépért.
-
WillChi
őstag
Ha jól emlékszem, a billentyűzettel vannak gondjai. Igazából nem akarom széttúrni, meghagyom annak, aki ért is hozzá olyan szinten, hogy tud vele csinálni valamit. Nem jóként adnám oda, hanem hibásként, de azt hiszem, hogy már korábban is leírtam (lehet, hogy még nem). Sajna nagyon kipróbálni sem tudom, mert nincs TV kábelem hozzá.
-
WillChi
őstag
válasz
Timothy76 #37 üzenetére
Első körben a Spectrum Plus-ról készítettem képeket: Bővebben: link
-
WillChi
őstag
Igazából, az egész kupac valamit odaadnám egy működőképes C64/II-ért + tápért v. kisebb winchiért, v. SD/DD RAM-ért (hogy miért/mennyiért/mekkoráért, az alku kérdése
). Van 2 db MicroDrive, 8db kazettával, vmi. illesztő, de ne kérdezd, hogy működnek-e, mert nem tudom. Igazából kipróbálni sem tudom, mert az alapgép nem teljesen tökéletes sztem. Nekem eléggé útban van, mert a fél szekrény tele van ilyen sz..okkal.
-
WillChi
őstag
Nekem van egy ZX Spectrum Plus-om egy csomó ketyerével (nem műxik tökéletesen, vmi hibája van, de ha jól emléxem képe van). Van még egy ZX spectrum alaplap is.
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest