Új hozzászólás Aktív témák
-
Airborn
csendes tag
Hello!
A kerdesem az lenne, hogy melyik nagykerbe erdemes regisztralni, ahol jo az ar, sok aru van, sok marka van, stb.
Nekem egyedul a Compmarkettol van arlistam es nincs osszehasonlitasi alapom, viszont a nagyker arlistak koddal vannak vedve...
Koszi elorre is, udv, Airborn! -
zuperman
csendes tag
egy Ramiris árlistával lécci dobjon meg valaki, köszi előre is
-
Fütyesz
aktív tag
NEm tudja valaki hogy melyik nagykerben a legolcsóbbak ezek a cuccok?
Asus A8R32-mvp deluxe
Asus EAX1950 pro
AMD 3800+ X2 939
Scythe Ninja -
Imi.
csendes tag
Nekem a hrp-hez van ideiglenes belépésem. Ha valaki cserélne, írjon!
-
dragonfx
veterán
case hungária nagykerhez tud adni valakia cc.ot hogy megnézem az árlistát?
netán valakinek van letöltött verziója? -
^Pitbull^
csendes tag
up
-
^Pitbull^
csendes tag
valaki csak tud segíteni?
-
^Pitbull^
csendes tag
Üdv,
Szeretnék reggelni max 3 nagykerbe, és egy olyan nagykerhez ahol modding a fő vonal.
Tudtok segíteni ez ügyben?
Fontos az ár, a raktárkészlet, és a partnerrel való együtt működés.
Várom a lehetőségeket. -
Foglalt név
addikt
Hello,
ha akad itt olyan, aki bejáratos a PC Parts-ba, az legyen szives irjon egy privátot. Nagyon szépen köszönöm előre is -
Levee
csendes tag
válasz
T. Almeida #239 üzenetére
Köszi szépen válaszod, ilyesmire gondoltam mikor a kérdést feltettem!
-
bobsys
veterán
Ha valakinek van cége az beregel a nagykerbe és tud vásárolni, akinek nincs annak vagy a haverja tud vásárolni vagy nemtud vásárolni. Ha nemtud akkor miért érdekli a nagyker ár?
-
Levee
csendes tag
Hello Barki!
Nagyker árlista kellene mindegy milyen, csak aktuális legyen!
Vagy esetleg vki megmondja, hogy kb mennyivel olcsóbb nagykerből venni a cuccot mint kiskerből? -
Drizzt
nagyúr
appolás-e van?
-
Drizzt
nagyúr
Sziasztok, Samsung 770P nagyker árai érdekelnének, tesóm tud valószínűleg vásárolni nagykerben, de ha ő nem, akkor is van még két ismerős, így érdekelne az, hogy hol olcsó.
-
Chieftec
őstag
Helo nekem pls kuldjon vki egy olyat amin Shutle barebonok vannak.
-
HELP!
-
up
-
-
up
-
up!
-
up!
-
up
-
up
-
Nekem is küldhetnétek pár árlistát! Hálás lennék így cégalapítás előtt!
-
Vache
újonc
Egy ramiris-es árlistát tudna esetleg küldeni valaki...??? Nagyon hálás lennék!
THX -
Vache
újonc
helló!
egy aktuális ramiris-es árlistára volna szükségem!
előre is köszöntem szépen! -
ToBeY
nagyúr
Engem kivételesen nem az árak érdekelnek,hanem az hogy valamelyik nagyker hoz-e be kintről NZXT házakat magyarországra és forgalmazza-e?!
-
byo
tag
üdv !
Én a köv nagykerekben szoktam vásárolgatni:
Ramiris, Juventusteam, Alphasonic, CopyDepo, Partner Computer
Szivesen megosztom a tapasztalataimat:
Ramiris:
+ nagy raktárkészlet, gyors kiszálitás, webáruház raktárkészlettel, sok termék
- asszem N300e alatt 3e+fa a kiszállitás költsége, és a garos cuccok bajosna jutnak vissza, egyszer vettem brand ramot 2 darabot, használtat kaptam és rosszak is voltak, Nem tul olcsó, bár vannak dolgok amik jó árban vannak. Ami hiányzik középkategóriás ház táppal (PL DTK, AZONA vagy legalább 400W codegen nekik olyan nincs)
Juventusteam:
+ Kedvező árak, gyors kiszállitás, jól működő webáruház, N100 felett már ingyen kihozzák, vannak ritkábban kapható cuccok pl Intel alaplapok, a ramirises monitorok rendre olcsóbbak. Jó középkategóriás házaik vannak jó árakon
- Kicsike készlet, kicsike választék
Alphasonic:
+ spéci cuccokat forgalmaznak ebben ők jók igy ebben van választék is
- Webáruház lehetne jobb
CopyDepo:
+ Széles választék persze elsősorban nyomtatókhoz való cuccok, kedvező árak
- Webáruház lehetne jobb
Partner Computer:
+ segitőkészek, gyorsak vannak bizonyos termékeknek remek áraik. Gyors szállitás, N100felett ingyen.
- Webáruház nincs, webes árlistájuk nem aktuális
Remélem segitettem. (Nálam egyik sem jön be teljesen szal több helyről kell rendelni hogy a dolgok jól mennyenek, a juventus jó lenne nagyobb kinálattal és raktárkészlettel, A ramiris meg olcsóbb árakkal, a PartnerComputer meg webáruházzal) -
LaBamba
csendes tag
Azért ez így nem tűnik teljesen valósnak. Bár én nem vásároltam még soha nagykereben, szóval lehet, hogy zöldségeket beszélek, de tanulmányaim alapján ha kiskerként nagykerben vásárolsz akkor is ki kell fizetned az áfát, amit persze később visszaigényelhetsz. Az árképzésnél pedig a nagyker nettója lesz az alap, amire rárakod a sápot, erre jön a forgalmi adó és ez lesz a kisker bruttó. Javítsatok ki, ha tévednék
.
[Szerkesztve] -
Fricó
aktív tag
A nagykerek a netto vagy a brutto áraikat tüntetik fel az árlistán?
-
Vangelis
félisten
énis megnéztem legalább 10 et de sehol semmi az az, hogy az eggyik kisker it a szomszédban átküldte nekm a saját álitolag a heti listáját
és hát elég ocslónak tünt
, és meg akarom viccelniu, hogy megtalálom melyik nagyker listáját küldte át nekm, és amit küldött pont igy nézett ki.. ezért keresem.. ha érthető voltam.
-
Fricó
aktív tag
Szeretnék kérni egy friss Ramiris-es árlistát!
ide: frico@citromail.hu -
Vangelis
félisten
ez egy titkos nagyker lehet
-
Vangelis
félisten
ÜDV kéne nekm egy infó, nem tudja valki, hogy ez az árlista melyik nagykeréből van generálva? átirva?! megköszönném.
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest