-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Hey
Látom a listán szereplő telefonokat, ez OK, fel tudom venni a kapcsolatot a Vodafone-nal, vagy be tudok menni az üzletbe is, ez is OK, de mondom, olvasni még megy, emailt küldeni és heteket várni nincs kedvem, az üzletben pedig eladók vannak, nem szakértők, ezért kérdezek itt.
Van-e (volt-e) valakinek szintén gondja "error c1061" hibaüzenettel a vodafone wallettel?
A google sem dob ki olyan megoldásokat, amiket próbálhatnék, lásd: telefonom ellenőrzése, sim kártyám ellenőrzése, alkalmazás újratelepítése. Mind stimmel.
Már egyszer feltettem az alkalmazást, sikeresen beletettem a TESCO kártyát, de a SIM kártyát cserélnem kellett, ezt ma megtettem, és most megállt a Wallet a fenti hibaüzenettel. Erro c1061 - a wallet szerver nem elérhető. Ha valakinek volt már ilyen vagy van ötlete, segítsen ki, bármi jó lehet.
Köszi
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest