- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Hey
Látom a listán szereplő telefonokat, ez OK, fel tudom venni a kapcsolatot a Vodafone-nal, vagy be tudok menni az üzletbe is, ez is OK, de mondom, olvasni még megy, emailt küldeni és heteket várni nincs kedvem, az üzletben pedig eladók vannak, nem szakértők, ezért kérdezek itt.
Van-e (volt-e) valakinek szintén gondja "error c1061" hibaüzenettel a vodafone wallettel?
A google sem dob ki olyan megoldásokat, amiket próbálhatnék, lásd: telefonom ellenőrzése, sim kártyám ellenőrzése, alkalmazás újratelepítése. Mind stimmel.
Már egyszer feltettem az alkalmazást, sikeresen beletettem a TESCO kártyát, de a SIM kártyát cserélnem kellett, ezt ma megtettem, és most megállt a Wallet a fenti hibaüzenettel. Erro c1061 - a wallet szerver nem elérhető. Ha valakinek volt már ilyen vagy van ötlete, segítsen ki, bármi jó lehet.
Köszi
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged