Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Kinizsi 100-ra szeretnék venni terepfutó cipőt, olyat aminek szélesebb a lábfeje, és relatív könnyebben elérhető vidékről is, vagy ha könnyedén vissza lehet küldeni, az is játszhat. Felpróbáltam a decathlonos saját márkás 3 féle terepfutó cipőjüket, de nem nyerte el a tetszésemet egyik sem. Van egy decathlonos MH500-as vízálló túracipőm, ami eddig bevált, viszont egy normális talpbetét kellene ebbe is, de olyan sokféle van, hogy nem igazán tudom melyik lenne a jó választás. 20-50 km-es túrákra szoktam hordani, viszont a talpbetéte nagyon "fapados", meg már van is benne 1000+ km, így időszerű lenne a cseréje. Decás talpbetéteket próbáltam, a memóriahabost, illetve a zseléset, de nem tudtam eldönteni, melyik is lenne a jó választás. A zselés annyiból jobb volt, hogy olyan hideg érzetem volt ahogy léptem, az mondjuk tök jó.Ha nem találok jó terepfutó cipőt, akkor marad az MH500 K100-ra, viszont ennek kb. semmi szellőzése nincs, meg elég nehezek is / db, ezért gondoltam hogy nem árthat egy másik cipő. Jelenleg szabadidőnkbe az alföldi kéket csináljuk, oda is jó lenne később. Előre is köszi a segítségeteket és a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest