- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Riasztó topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowduet
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Kinizsi 100-ra szeretnék venni terepfutó cipőt, olyat aminek szélesebb a lábfeje, és relatív könnyebben elérhető vidékről is, vagy ha könnyedén vissza lehet küldeni, az is játszhat. Felpróbáltam a decathlonos saját márkás 3 féle terepfutó cipőjüket, de nem nyerte el a tetszésemet egyik sem. Van egy decathlonos MH500-as vízálló túracipőm, ami eddig bevált, viszont egy normális talpbetét kellene ebbe is, de olyan sokféle van, hogy nem igazán tudom melyik lenne a jó választás. 20-50 km-es túrákra szoktam hordani, viszont a talpbetéte nagyon "fapados", meg már van is benne 1000+ km, így időszerű lenne a cseréje. Decás talpbetéteket próbáltam, a memóriahabost, illetve a zseléset, de nem tudtam eldönteni, melyik is lenne a jó választás. A zselés annyiból jobb volt, hogy olyan hideg érzetem volt ahogy léptem, az mondjuk tök jó.Ha nem találok jó terepfutó cipőt, akkor marad az MH500 K100-ra, viszont ennek kb. semmi szellőzése nincs, meg elég nehezek is / db, ezért gondoltam hogy nem árthat egy másik cipő. Jelenleg szabadidőnkbe az alföldi kéket csináljuk, oda is jó lenne később. Előre is köszi a segítségeteket és a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen routert?
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest