-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arthuro_Adam
őstag
Ha kapok egy használt iPhone-t, akkor választhatok Ikon díjcsomagot?
-
Arthuro_Adam
őstag
Lehetséges, hogy egy sms két hónap után érkezzen meg?
-
Arthuro_Adam
őstag
Nem találtam. A lényeg igazából az lenne, hogy ez lehetőség, hogy hűségidőt meghosszabbítva korábban válthatsz iPhone-t, ez a T-Mobile saját kezdeményezése, vagy az Apple egyik kérése, vagy bármikor megszüntethető, vagy valószínűleg marad még évekig.
Nem találtam sajnos a dokumentumtárban. Tudsz egy linket adni?
-
Arthuro_Adam
őstag
Van valahol elérhető leírás, hogy hűségidő alatt milyen feltételekkel lehet új iPhone-t venni?
Köszi.
-
Arthuro_Adam
őstag
Életemben először rendeltem egy készüleket webshopon keresztül (éljenek a kedvezményes árak). Gondolom ez nekik még az ingyenes kiszállítással is jobban megéri, viszont az szerintem baromi gáz, hogy budapesti címre csak 8-16 óra között szállítanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Androidos fejegységek
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Távcső topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged