- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- Házimozi belépő szinten
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
-
cskamacska
addikt
Az normális, hogy a
http://www.telekom.hu/mobil/lakossagi/ugyintezes/elerhetosegek/e-mail
címen az ügyfélszolgálati űrlap helyett egy nagy rakás fehérség fogad 3 böngészőből is?Telefonos üfsz is kakukk, ebből nem tudom hogy lesz még ma megnyilatkozás.
-
cskamacska
addikt
Jól látom hogy az elmúlt napokban erősen megugrottak a T-webshop mobiltelefonos árai?
A "csökkent az ára!" felirat a200Ft380Ft!-os tecskó akciókra emlékeztet a zakciós mobiltelefon-árlistán.Xperia U-val szemezgettem, mint bőven a legjobb ár/teljesítmény arányú készülékkel, de úgy néz ki kifutottam az ünnepi időlimitből, most vehetném majdnem Sony webshop áron.
Aranykártya előnye pedig továbbra is kizárólag a kapcsolat pontok gyűjtögetéséig(amit persze szorgosan törölnek is, mert "lejár"
) terjed ahogy látom, egy köszönömöt nem kapok az évtizedes T hűségért.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest