Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Apple asztali gépek
- Androidos fejegységek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mini-ITX
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Az másik, kisebb opció lehetett, mert a Maraton 4 GB esetén úgy rémlik, hogy korábban 3 GB volt EU-ban felhasználható, majd 100% lett mindegyiknél.
Nincs mit! -
válasz
Sterilzona
üzenetére
Szia,
100% EU-s.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Lehet , ha nem elérhető (ki van kapcsolva) a simed. De annyi a percdíja, mintha a dominóról hívnád azt a külföldi számod. Magyarul drága.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Telefon mobilnet beállításon belül is kapcsold be az "adat barangolás", "roaming" vagy ehhez hasonló opciót.
Ezen felül USSD kóddal kell bekapcsolni ahogy fentebb írták, onnantól működni fog.
-
4Grider
félisten
válasz
Sterilzona
üzenetére
A *104# -el engedélyezted a domino kártyán a roamingot?
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Roaming adatforgalom engedélyezve van?
Van roaming képes internet csomagod? -
Zeki
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Az fogy elsőként.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
TelekomApp/telekom.hu
-
Bferibörs
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
azért írtam az 1430-at mert ott konkrétan meg tudod beszélni egy ügyintézővel és be is tudja állítani.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Hasonló, mint a 1430, csak a Dominosokra szabva, illetve itt nem kapsz élő embert tudtommal és általában helyettesíthető a *111# ussd kód "hívásával"
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
1777-en új jelszót kell létrehoznod.
Azért dob az előfizetés hozzáadására, mert gondolom nem a telefonszámmal léptél be és hát így fogalma sincs, hogy mihez akarod bekapcsolni a mostot. -
Bferibörs
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
1430 szerintem
-
Soulfly842
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Move XS 1990 Ft+3050Ft= 5040 (5 GB Adat)
Mobil S havidíj kedvezménnyel 4800 Ft (4 GB adat), viszont a beszélgetés kedvezőbb róla, mivel Move XS (40/43 ft). Vegyük alapul pl. a 40-et 40*80 Percnyi beszélgetés 3200 Ft, aminél ilyen forgalomnál jársz, s ezen túl is a 40 Ft-os percdíj érvényesül.
Mobil S-ben viszont a 35Ft-os percdíj csak az alap havidíj után érvényesül, mivel 80 perc alapban benne van.
Vagy beszélgetés egyáltalán nincs róla?
-
embe
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Szerintem most azt sem tudják ki kivel van.
-
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Aludtam rá egyet.
move xs és netplusz xxl 5 giga marad, ennél jobb nem lesz előfizetésbe. Kicsivel olcsóbb és 1 gigával több a net mint az új csomagnál.Vagy vissza feltöltősbe, tizen év útán.
Most biztos nagy a zavar a rendszerekbe, meg talán még a tpontokba is, érdemes várni egy kicsit, nem ? Ha annyira nem sürgős a dolog.
Pillanat. Ha így hagyok mindent. Akkor a netplusz fog menni külföldön ?
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Külföldön is lehet rendelni netet hirtelen döntéssel sms-ben vagy a megfelelő weboldalon (telekom oldalán van róla információ)
-
Bferibörs
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
van offline navigáció is
Még 1x , nem kell havonta feltölteni ha nem fogyasztod el a 4 GB netet - igen a kártyán lévő pénzből vonja le a Maratont amit online vagy alkalmazásból tudsz aktiválni ,ehhez természetesen rendelkezésre kell állnia az összegnek a kártyádon ( a héten nekem az online felületen nem jelent meg a 4 GB-os lehetőség csak aplikációban nem árt ezt is tudni).
-
Black_Raven
veterán
válasz
Sterilzona
üzenetére
De a Maratont nem kell havonta rendelgetni. Ameddig tart a csomag.PL. a 4 giga, ha 6 hónap alatt használod el akkor annyi, ha 2 hónap akkor annyi.max a kártya érv.idejéig. De havonta csak akkor ha elhasználod az egész keretet.

-
Zeki
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
A FIX az egy Domino csomag. 25Ft perc és sms díj.
A MOST az egy ingyen rendelhető opció, amivel a perc/sms díjak csökkennek 9/19 Ft-ra.
Ez utóbbi bármelyik Domino csomag mellé rendelhető. -
Bferibörs
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Nem, átváltasz Fix-re és bekapcsolod a Most-ot, feltöltöd az egyenleged és hozzá adod a Maratont ( 4GB az amit érdemes hozzá adni az a legolcsóbb 1 MB/ 1 FT kb)
A Maraton nem havi hanem éves ciklusú azaz 365 napig él nem 30 !
4000 és ameddig el nem fogy van net akár 365 napig vagy amig a kártyád él.Külföldön egyenlőre nem műxik, rooming jegy kell hozzá, napi,heti stb. aki sokat használná külföldön annak nem biztos, hogy megéri.
-
Watto1991
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Minimál csomag + diákoknak ingyen 2 GB net.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
-
Zeki
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
iqpro telenoros flotta, 4GB adatsim havi 1600Ft körül van.
-
matthewKER
tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Túlléptem a szerkesztési időt...
Amíg tart a Telekomnál az adatnégyszerező promóció, addig 60 naponta váltogatva el lehet játszadozni a NetPlusz csomagokkal. Így mindig 4x annyi neted lesz, mint amennyiért papíron fizetsz (pl. 1GB helyett 4GB) -
matthewKER
tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ha csak net kell, akkor Blue Mobile.
Viszont elméletileg a Telekomnál vásárolt készülékek IMEI szám alapján tiltottak a Blue Mobile (Telekom által bérbeadott) hálózatán. -
Zeki
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Net Áfa 27-ről 18% lett. Csirke-tojás-tej termék meg 5%.
-
Zoty4
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Minden dijcsomag olcsobb lett, meg a next s csomagok is

-
StLui
veterán
válasz
Sterilzona
üzenetére
Pedig napi szinten emlegetik tévében, rádióban, netes hírekben
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Áfa.

-
ANDROID???
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Tök mindegy mitől. Baj? Tegyél panaszt

-
Vangelis
félisten
válasz
Sterilzona
üzenetére
Áfa?
-
313313
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Az adat négy szerzés, csak a megújulás Netplusz netekhez jár, abban az esetben, ha a megrendelés előtt 90 napig nem volt aktiválva adott csomag.
-
Keem1
veterán
válasz
Sterilzona
üzenetére
Az s7 család korábban volt akcióban. Lemaradtál róla sajna...
-
SUPREME7
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Az még a jobbik eset, a 6S Plus 35K-val több lett alapáron

-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Igazából 1 napot fizetsz ki pluszba.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
H ma mindtad le a régi s rendelted meg az új csomagot, akkor 26/30 és 5/30 részt kell fizetned. Azaz a mai napra 2 csomagot is fizetsz.
Az adatkereted az általad ismert napon újul meg, azaz ha jól vettem ki az írásodból, akkor holnap.
A most megrendelt csomagot ma 23:59ig használhatod.
Holnaptól, 11.27-12.26ig kapod meg újra a keretet, ha dec. 1re elfogy, akkor dec. 26ig lassított neted lesz. -
Sterilzona
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Fizetes aranyosan lesz. Ahogy irtad is.
4/30-ad resze az uj csomagnak.
Es a felhasznalt internet szamit? Tehat eltapsoljam elsejeig mert igyis ugyis annyit fizetek ( 4/30), vagy szamit az is? -
válasz
Sterilzona
üzenetére
A NetPlusz csomagok arányosan terhelődnek, tehát, ha ma lemondod az L csomagot, akkor 26/30*csomagdíjat kell fizetned.
Ha holnap rendeled meg az XL csomagot, akkor 4/30*csomagdíjat kell fizetned.Mindkét díjat a novemberi számlában fizeted.
A számlázás hónap szerint van.
Az adatkeretforduló ettől független. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Elég csak másik NetPlusz csomagra váltani, akár lefelé is, akkor is jár a 4x-es adatmennyiség!
Lefelé is érdemes, még akkor is több lehet a végén az adatmennyiség, mint akár a jelenlegi.
SMS úgyis jön majd róla, hogy aktiválták a promóciós adatkeretet.Tavasszal vagy nyár elején is volt már ez a promóció amúgy.
1) Az akció 2016. szeptember 1-jétől visszavonásig vagy legkésőbb 2016. november 31-ig érvényes, új előfizetés vagy díjcsomag váltás esetén. A négyszeres havi adatmennyiség az első 2 hónapban jár.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Nem.
"Új előfizetőnek számít, aki adott NetPlusz adatdíjcsomagot a vásárlást megelőző 3 hónapban nem használt / vásárolt."
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
[link]
Mindegyik NetPlusz csomaghoz jár a négyszerezés 2 hónapig új megrendelés esetén. -
válasz
Sterilzona
üzenetére
szia,
egyelőre sehová, a fejlesztés óta nem került vissza, jelezve lett, tudnak róla, folyamatban a korrekció.
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Szívesen. De nálam érdekes. 19 óra tíz perckor befizettem a számlám, mosolygó fejecske az alkalmazásban, OTP Sms jön, sikeres számlafizetés, le is vonta az összeget. Alkalmazásban már nem látom ezt a számlát, erre most kapok Telekomtól egy emailt, hogy sikertelen számla fizetés 😁. Na de lesz@rom, ott az igazolás, hogy levonták a számlámról 😁
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Telekom alkalmazással simán lehet fizetni
-
Vangelis
félisten
válasz
Sterilzona
üzenetére
Orvosi rendelő? Is!

-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ha telefon akkor, csak a rendelő.
Tartozék esetén, ha megadod a ki veheti át mezőben, hogy ki fogja átvenni ő is átveheti. -
Teko001
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Igen. Csak arra figyelj, hogy egy hónapban hányszor lehet díjmentesen díjcsomagot váltani, ha újat aktiváltatsz be.
-
tomy86
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
A Telekom vezetékes topik kellene neked.
A lemondás beérkezését követően még 8 napot kiszámláznak. A beérkezés idejét elég kreatívan kezelik, úgyhogy arra is figyelni kell. Személyesen mondtam le (nem partner üzletben) két vagy három éve egy tripla szolgáltatást szept. 28.-án és ahhoz képest szerintük október 1-én érkezett meg hozzájuk (panasz után visszaadták a három nap különbözetet). Én személyesen adtam le mindent, pedig akkor is azt mondták, hogy postára kell adni. -
Gabbo
aktív tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ha feladod az eszközöket postán, mindenképpen ajánlott küldeményként és jól őrizd meg a bizonylatot! Ugyanis többször be fognak próbálkozni, hogy nem adtad postára a készülékeket.
-
kelekyle
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Igy van, uzletben letudod mondani, idoaranyosan tortenik a szamlazas. A kint levo eszkozt pedig postan tudod leadni dijmentesen.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ez a hsz. és a rá adott válasz segítségedre lesz, egyébként abban a topikban bővebben is segíteni tudnak majd, ha a már leírtakból nem tudsz meg mindent.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
szia,
a normál adatkeretek csak a honi országban használhatók fel, külföldön nem, de vannak roaming adatdíjcsomagok; link
érdemes viszont a másik felvetésedet megnézni majd ott, mert sokszor/jellemzően olcsóbb az ottani helyi "feltöltős" net. -
tomy86
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
"Gondolom az mobil adatkeretem ott mar nem lesz ervenyes."
Jól gondolod. A többire kérdezz rá a "Mobilhasználat külföldön" topikban, ha itt nem jön válasz. Ott jó eséllyel tudnak infót arról, hogy az olaszoknál milyen lehetőségek, díjak vannak feltöltős nettel kapcsolatban. -
1430
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Fogadott emeltdíjas üzenetet kapnál, de tiltva van. Ilyenkor az adott feladó számról először érkező üzenet esetén lemegy ez a tájékoztató üzenet, amiben benne van a feloldás módja. Ha feloldod a tiltást, megkapod az SMS-t (ami után ugyebár fizetni kell), és utána vagy visszaállítod a tiltást, vagy nem (de akkor minden más számról érkező fogadott emeltdíjas SMS-t is megkapsz). Ennek az üzenetnek az a lényege, ha valaki igénybe kívánna venni egy emeltdíjas szolgáltatást, akkor ne legyen az, hogy csak várja-várja az üzenetet, de nem kap semmit.
kali & Gedeon31
Szabály szerint Domino SIM-et csak akkor vesznek vissza, ha még nincs kitörve a SIM a foglalatból, és ezt be is tartják (ahogy ezt ugyebár Gedeon31 is megtapasztalhatta, más kérdés, hogy azon túl mi történt
).
Havidíjas előfizetés esetén szabály szerint addig veszik vissza az előfizetést, míg aktiválva nem lett az előfizetői szám. Itt viszont rendszerint eltérnek ettől a szabálytól, mert onnantól, hogy visszajön a készülék, lekerül a kötbér, és így az előfizetés relatíve egyszerűen megszüntethető.
-
raziel01
veterán
válasz
Sterilzona
üzenetére
Emelt díjas SMS szolgáltatás.
-
Varszegig
veterán
válasz
Sterilzona
üzenetére
Arra vigyázz, hogy ha most mozaikban vagy, akkor használhatsz voip, skpye appokat beszélgetésre, míg ha átmész a move-ba onnantól nem.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
jobban jössz majd ki - pláne e-packkel -, ha a net fontosabb, és telefonálás/sms szempontjából a move xs leforgalmazhatósága is elég.
az egyedi fordulónapot a rendszer sorsolja, de az csak az adatkeretre vonakozik, a díjcsomag és a limitbővítő a hónap első napjától az utolsóig számlázódik, viszont a havi díjak törthavi számlázásúak, a korábbi díjcsomag adatkerete elvész, ellenben a (díjcsomagot és a) bővítőt csak a hónap hátralévő napjaira kell kifizetni időarányosan, de attól még a teljes 1 gigabyte adatkeretet megkapod a fordulónapig. -
válasz
Sterilzona
üzenetére
move xs mellé akár még a net&roll 1gb lte is kérhető, ha keveset beszélsz - nem forgalmazod le a mozaik xs keretét -, és inkább a net kell, akkor jobb döntés a move xs + net&roll 1gb lte vagy a netplusz l - előbbi 1000 ft, de csak lomhább lte sebességet ad, utóbbi pedig 1290 ft, viszont engedi a maximális 60-as lte sebességet.
-
Melack
veterán
válasz
Sterilzona
üzenetére
Társkártyámhoz telefonra 23havi a részlet.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
szia,
igen, de a telefon konkrét típusa és a vásárlás kontrukciója válogatja, hogy mennyi kezdőrészlet és hány havi törlesztővel adják.
-
313313
addikt
válasz
Sterilzona
üzenetére
Én úgy néztem move xs-re nem tudsz hűséget vállalni, illetve kb annyi a telefon, mintha csak sima hűségre írnál alá, illetve abba tán részletre se adják a telefont
-
raziel01
veterán
válasz
Sterilzona
üzenetére
Netre nem lehet hűséget vállalni.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
160 000.... Két év hűséggel az előfizetésre és a Next S díjcsomagra....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
igen, ahhoz az olcsóbb bővítős áron kapod, mert van bennefoglalt adatforgalom a díjcsomagban, amihez aktiválva lesz.
csabi94; egyrészt t-s illetékes tud segíteni, hogy adott díjcsomahoz kapcsolható vagy sem, másrészt vedd fegyelembe a fent írtakat, nehogy csak a drágább áron, 2190 ft ellenében legyen adott a netplusz l - arra gondoltál, ugye? -, mert nincs bennefoglalt adatforgalom a díjcsomagban, amihez aktiválva lesz - igaz, még úgy is jobb ár/érték arány, mint az 500 megabyte/2000 ft.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
szia,
mobilinternetes díjcsomag vagy bővítés - attól függően, hogy amely díjcsomaghoz aktiválva lett, abban van bennefoglalt adatforgalom, vagy nincs -, és bármikor lemondható.
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
-
Vangelis
félisten
válasz
Sterilzona
üzenetére
De használt nincs a üzlet raktárában.
Én olyan terméket rendeltem ami elvileg raktáron van. De mégsem volt.
Múl hónapban is így kaptam 2000ft jóváírást.
-
cris78
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
3990 volt, 5000 volt a kupon. Na meg két busz jegy, mert rendes polgár vagyok, nem használok ki semmi kis kaput.
karácsonyi akcióban adták a kupont, ha akkor vásároltál.
KZP: köszi! -
Sragi
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Még mindig a Tré a kevésbé szar
Sajnos ez van
Oda kéne nekik b@szni ,jöhetne valami 4 szolgáltató,valami nagy külföldi és alájuk licitálhatna az árakban 
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Jobb egér, oldal forrása, 900. sortól nézd.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Sterilzona
üzenetére
Igazából elég lenne az "ingyenes" csomag is de érthetetlen módon amíg én ingyenesen facebookozok neki alkalmanként von le pénzt mégis.
(#37228) kali: ez rendben van. De akkor mennyibe tartott volna még 2 sorral többet beleírni a részletekhez ha már ott tart az ember, hogy aktiválja? Miért kell külön keresni a "felesleges" részletek között?
Amúgy meg ha jól rémlik külön rákerestem a szolgáltatásra az oldalukon és akkor még valahogy ezt mégsem írták ki. Mert szeretek tisztában lenni az árakkal és erre mégse azt kaptuk amit kellene.
-
Onderon
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
nincs mit, tiéd is!
-
Onderon
senior tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
szerintem neked nem érdemes feliratkozni.
melyik része nem világos?
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Nem kellett hozzá szerencse csak merészség, én pl, nem mertem ilyen nagy áru cuccokkat rendelni. Gyakorlatilag ha genyók lennének egy pont a felhasználási feltételeknél ott van, rohadt gyorsan vissza lehetne követelni. Csak hát most jófejek voltak mondjuk ki

-
glaci
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ha épp van LTE lefedettség, akkor észrevehető.
(Meg ha "sokat" internetezel, mert a 200 Mb, az édeskevés!) -
bakos1
tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Mivel a Mozaik XS-ben alapból nincs LTE lehetőség egyértelmű, hogy LTE bővitővel alapból mindig az LTE-re csatlakozik fel /ha van ott éppen/, ami sokkal stabilabb. Nekem is ez van.Tökéletes.
-
morphin
tag
válasz
Sterilzona
üzenetére
G2 totyikban egy bennfentes okt. 16-ot mondott...
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Hol van ez a next xs?
Vagy elírtad hogy mozaik xs? -
glaci
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Én is ezt a párosítást használom jobb hiányában.
Sajnos a T nem arról híres, hogy jót tesz az ügyfeleinek, de ki tudja!
Azért én is bizakodva várom a válaszreakciót! -
válasz
Sterilzona
üzenetére
Nem lesz. Ha akarták volna, akkor már úgyis árulnák. Ha egy telefon a megjelenése után 4-5 héttel nincs a T-Mobile kínálatában, akkor már nem is lesz.
S ez fokozottan igaz a prémium készülékekre. -
erdoke
titán
válasz
Sterilzona
üzenetére
Eddig hány Nexus volt a T kínálatában?
-
sarkanyolo2
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Csodálkoznék, ha lenne, de a szakértők mindjárt tájékoztatnak...

Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Yettel topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oda kéne nekik b@szni ,jöhetne valami 4 szolgáltató,valami nagy külföldi és alájuk licitálhatna az árakban 
S ez fokozottan igaz a prémium készülékekre.
dptrsk