-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomi5244 #71997 üzenetére
szia,
megpróbálhatod bármilyen telekom előfizetésről; az önkiszolgáló ügyfélszolgálaton (*111#), másik előfizetésre is működik, ha tudod ahhoz a szükséges jelszót (továbblépés; 1 -> belépés másik számmal; 8 -> adott hívószám megadása körzettel együtt...stb.
ez az oldal külföldről is díjmentesen elérhető, itt is adottak bizonyos lehetőségek; link -
4Grider
nagyúr
-
tomi5244
őstag
Üdv! Gyors kérdés.
Dominós számot nem tudom elérni külföldön, és ő sem tud hívni. Itthonról tudnék rá tenni valami roaming csomagot?
T -
tomy86
addikt
-
St3ven
addikt
A *111# másnak sem megy már vagy 2 napja? Technikai okokra hivatkozva be sem enged.
-
vizslakutya
senior tag
válasz
Soulfly842 #71976 üzenetére
" egy P8Lite okosórával Move M ATK, vagy Next S ATK-val egy összegben 9800Ft. "
A honlap szerint nincs ilyen variáció,csak ezt látom.
HUAWEI P8 LITE + OKOSÓRA
0 Ft
új előfizetés esetén, 2 év hűségidővel,
Next M Aranytárskártyával
egy összegben.
Pedig Next S ATK-val jó lett volna annyi pénzért. -
tomi5244
őstag
Üdv!
Telenortól jönnék át, ma 20-tól éjfélig van időablakom a számom hordozását illetően. De mit ad Isten pont ma d.u. jött meg a havi számla is, amit pont nem tudtam még feladni, a határidő 20. amúgy. Minden adatnak stimmelnie kéne mert voltunk egyeztetésen. Már kér órája bámulom a telefon de nem akar elmenni a térerő.
Ennyire be tartják az éjfélt? Volt már számhordozás a családban de akkor 8 után pár perccel sikerült is.
Létezik, hogy a pont ma kiküldött számla miatt nem enged el a telenor? Amúgy este befizettem neten, de lehet az sem volt elég.
-
bostone
addikt
Online készülék rendelés esetén, hogyan igényelhető új, a készülékhez megfelelő méretű sim?
Amennyiben a régi kártyához tartozik egy duonet sim, annak az érvényessége elveszik vagy az az előfizetéshez tartozik?
-
Soulfly842
addikt
válasz
ablack #71975 üzenetére
Sajnos nem.
Az előző hozzászólásomhoz egy kisebb korrekció, de gondolom, hogy a kontextus és a műszaki paraméterek alapján adta magát
Egy Samsung Galaxy A3 2016-os készülék Next M ATK-val kereken 0ft-ra jön ki.
De egy A5-ös is (amiben azért már 8 magos processzor van, nagyobb kijelzővel rendelkezik és az ujjlenyomat olvasót sem hagyták ki belőle) ue. díjcsomaggal 41800 Ft (vagy 2090-es kezdő és utána 19*2090 Ft.) (Kamatmenetes részletfizetésre csak az üzletekben van lehetőség)Természetesen itt a 2016-os A5-ösre gondoltam.
(#71974) radio100jozs
Az nem a társkártya akció időszakára lett kiírva, hanem meg volt már az akció előtte több hónappal is. Jelenleg is él.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Telekomtól sikerült valakinek 64GB-os SE-t venni/rendelni már? Ha weben nem rendelhető az azt jelenti semelyik üzletben nincs készleten?
-
Soulfly842
addikt
A tegnapi nap délutánján elindult egy új Magenta 1-es kedvezményes készülékvásárlási lehetőség, amit egyelőre csak üzletekben lehet igénybe venni.
Igénybevételi feltételek:
Meglévő, vagy új Magenta1-hez, ha valaki új mobil előfizetést kér Move M ATK, Move M, Next S ATK, Next S, Next M, Next M ATK, Next XL ATK, Next XL, vagy Music S/M díjcsomaggal, akkor bármilyen Samsung, Huawei vagy Honor készüléket választ mellé: 50.000 Ft kedvezményt kap a készülék árából.
Azok sem bukták a kedvezményt, akiknek már be lett vonva egy adott hívószám Magenta1-be, ha ugyanezen ügyfél kér a Magenta1 mobilelemen felül egy új előfizetést - akkor arra is megkapják a készülékkedvezményt (a meglévőre nem).
Hol elérhető az akció?
Jelenleg csak az üzletekben érhető el az ajánlat. Nagy valószínűséggel ez ki lesz bővítve telefonos ügyfélszolgálat részére is, de a részletfizetéses készülékvásárlás lehetősége csak az üzletekben lesz elérhető.Online nem lesz elérhető a tervek szerint, csak visszahívást kérhet (telefonos ügyfélszolgálattól, ez még nem indult el), illetve időpontot foglalhat személyes ügyfélszolgálatra az érdeklődő egy, az ő általa választott üzletbe.
Dominó átváltási kedvezmény:
A kedvezménnyel igénybe vehető a dominó átváltási kedvezmény is (Move díjcsomagra határozott hűségidejű szerződés esetén egy évig -500Ft/hó, Next és Music díjcsomagokra 1 évig -1000 Ft. hó).
Az kedvezmény igénybevételnek feltétele az, hogy legalább három hónapja éljen a dominó előfizetői szerződés (Ha dominó felhasználónak rögzítenek valakit, ott nem indul újra ez az időtartalom, hanem folytatólagos)Kötbér:
Ha az otthoni szolgáltatás a mobil előfizetés hűségidő-időtartalma alatt felmondásra kerül, akkor az egyedi, igénybevett 50000 Ft-os extra készülékkötbért - ki kell fizetni. Természetesen nem csak az ötvenezres kötbér tartozik hozzá, hanem ha a mobil előfizetést is szeretné felmondani valakit, akkor az azon felüli készülék-, ill. tarifa kötbér megfizetése is esedékessé válik.Hogy mit is jelent ez a számok nyelvén?
Egy Honor 7-es készülék Move M ATK-val, vagy Next S aranytárkártyával egy összegben 59800 Ft, vagy 2990-es kezdő és utána 19*2990 Ft (Kamatmenetes részletfizetésre csak az üzletekben van lehetőség).
Egy Mate 8-as Next M ATK-val egy összegben 89800 Ft, vagy 4490 Ft-os kezdő és utána 19*4490 ft. (Kamatmenetes részletfizetésre csak az üzletekben van lehetőség)
egy P8Lite okosórával Move M ATK, vagy Next S ATK-val egy összegben 9800Ft.
Egy Samsung Galaxy A3 2016-os készülék Next M ATK-val kereken 0ft-ra jön ki.
De egy A5-ös is (amiben azért már 8 magos processzor van, nagyobb kijelzővel rendelkezik és az ujjlenyomat olvasót sem hagyták ki belőle) ue. díjcsomaggal 41800 Ft (vagy 2090-es kezdő és utána 19*2090 Ft.) (Kamatmenetes részletfizetésre csak az üzletekben van lehetőség)Csúcskészülékekre is biztosított ez a készülékkedvezmény.
Next M ATK-val pl.:
Samsung Galaxy S7 99800 Ft, részletre: 4990-es kezdő és 19*4990 Ft. (Kamatmenetes részletfizetésre csak az üzletekben van lehetőség)
S7 Edge 129800 Ft, vagy részletre vagy 6490-es kezdő és 19*6490 Ft. (Kamatmenetes részletfizetésre csak az üzletekben van lehetőség)Stb-stb
-
ablack
senior tag
Üdv,
Fun S Aranytárskártya díjcsomag mellé kérhető DuoNet Sim kártya ?
-
St3ven
addikt
Azt értem alatta, hogy ha nem forgalmazod le, nem jár le a felhasználhatósága, ráadásul minden feltöltésnél hozzáadódik a bónuszkeret a még fel nem használthoz. A 2 GB mellett mondjuk nem csodálom, hogy ez nem tűnt fel.
A MyMenü tényleg hoz jó ajánlatokat, csak sokat kell várni, míg újra visszaáll az emberi léptékű perc/sms mennyiségekre.
-
zseko
veterán
válasz
St3ven #71958 üzenetére
ööö, pontosítsunk, te mit értesz görgethető adatkereten
Nem vettem észre hogy átvihető lenne bármennyi MB a következő hónapra, pedig egy éve ezt használom
Igaz alapból vettem mellé 2GB+Deezer csomagot, így lehet igazad, az mellett nem tűnt fel. Viszont a MyMenüben időnként akad jó ajánlat, most ajánl 135Ft-ért 15 perc beszéd bárhová, vagy 210-ért 35perc+35sms+170MB (7 napra), vagy volt 720Ft-ért 120perc+120sms+600MB szintén hét napra (de azt hiszem ezek csak hálón belül). Ami jól hangzana, ha nem lenne szemét és emelné hétről hétre az árat ha használod
(persze vele együtt a perc+sms+MB is nő).
"A 25 hálón belüli percben viszont szerintem kedvezőbb, mint a 3 baráti 20-as, hiába csak 14 napra adják."
Ez igaz, én is ezt választanám. -
norbi333
csendes tag
válasz
radio100jozs #71968 üzenetére
Igen, én is így gondolom, az ÁSZF-ben én is csak 5490 ft-ot láttam. Akkor tehát válts előrefizetésre oldalon fennhagyták a rossz árat, ami egy kicsit megtévesztő. Kár, hogy csak március 31-ig lehetett 3990 ft-ért váltani, március közepén vettem észre, és mivel a mostani előfizetésem után kellett volna egy hónap domino, így nem tudtam váltani, pedig végre egy "normális" ajánlat volt.
-
radio100jozs
őstag
válasz
norbi333 #71967 üzenetére
Ez már március 31/ április 1-el lejárt akciók. Úgy jön ki, hogy ha ATK-s csomagot kötsz, akkor arra adott 1500 Ft/hó kedvezményt 24 hónapig, és ha még Dominóból váltasz (legalább 3 hónapos), akkor még 1000 Ft kedvezmény, de csak 12 hónapra. Így jön ki, hogy 2.990 Ft/hó a Next S ATK havidíja az első évben.
A 2 éves hűséges E-Pack-os Next S ATK meg ÁSZF díjszabásilag 5.490 Ft/hó.
-
persze, nincs is ezzel gond, te jól jártál, azért írtam csak, mert a 1430-on sem mondhat olyat az ügyintéző, ami nem felel meg a kapcsolód szabályozásnak, az meg legyen adott ügyintéző problémája, hogy megoldotta a dolgot az üzletben.
sok más témában is előfordul ilyesmi, itt és más topikokban is olvasni néha érdekes dolgokat, "tévednek" néha az előfizető előnyére és kárára is, ez van... -
én pont ezért válaszoltam neked feltételes módban, mert előfordulnak ilyen esetek, illetve akadnak ügyintézők, akik megcsinálnak valamit akár a kapcsolódó szabályozással szembe menve is - legyen szó tudatosságról, vagy esetleges szándékosságról (bizonyos ügyintézések utáni anyagi haszon okán) -, máskor meg épp fordítva.
lehet, hogy 10 helyből/illetékesből a másik 9 nem csinálta volna meg, illetve akkor sem tenné, ha arra hivatkozna valaki, hogy máskor, máshol, másnak megcsinálták.tomzero; a korábbi akcióban 5490 ft helyett 3990 ft volt a havi díj, most abból is lejön 1000 ft havonta, egy évig, ha legalább egy év hűség aláírásra kerül.
-
Mappa
addikt
válasz
blackmajesty #71950 üzenetére
Nekem csak az számított, hogy adásvételire megcsinálták. Itt PH!-n is azt a választ kaptam, hogy nem fogják, 1430 is azt mondták nem fog menni számla nélkül. Tök véletlen szerűen mentem be, egy próbát megér alapon. Azt ha személyesen is elküldenek akkor kész, nem foglalkozom vele tovább. Erre megcsinálták.
-
tomzero
csendes tag
A "válts előfizetésre" akciónál a Next S ATK 2990 ft, 1000 ft kedvezménnyel május végéig. A "kedvezményes társkártyák" akciónál viszont a régi listaárak vannak, vagyis 5490 Next S-nél. Amíg akciós volt a Next S értem, de most hogy jön ez ki?
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok! A T oldalán, az üzleti szekcióban lévő monitorokat és asztali gépeket magán előfizetőként meg lehet venni vagy csak cégként? Köszi
-
St3ven
addikt
A Praktikum+Net esetében görgethető az adatkeret, de abban igazad van, hogy én csak ezt néztem, az extra netet nem.
Összességében végül is akkor a Telekom bónusz nem jobb a Telenorénál, így látok esélyt rá, hogy ez marad hosszabb távon is.
A 25 hálón belüli percben viszont szerintem kedvezőbb, mint a 3 baráti 20-as, hiába csak 14 napra adják.
-
IamTheDog
tag
válasz
Soulfly842 #71935 üzenetére
"Telekom Fon:
Jelenleg a helyzet a következő:
Meglévő előfizető is megkaphatja a Telekom Fon lehetőségét, de csak akkor ha kisebb havidíjról, magasabbra vált két év határozott hűségidővel. (Pl. Next S-->Next M (2 év hűséggel), Next S--> Music M (2 év hűséggel), Move díjcsomagok ---> Next 2 év, Stb.)"Vagy esetleg valamilyen netezős roaming csomagja van, tehát mondjuk EU Plusz. Vagy ez akkor mégsem?
-
zseko
veterán
válasz
St3ven #71946 üzenetére
Nem kötözködi szeretnék, de két dologban tévedsz: a Telenornál 3000-es feltöltésért 150MB netet kapsz, valamint a net nem görgethető, 30 nap érvényessége van. A különbség, hogy a Telekomnál percet kapsz kedvezményként, a Telenornál meg három 20-as számot féláron hívhatsz. A Telenornál 1500-ért is kapsz 50MB-ot (7napra...), míg 10e-es feltöltésnél net tekintetében egyértelműen jobb a Telekom, nem beszélve a 100 percről, bár a 14 napos érvényesség, bármelyik feltöltést is nézzük, eléggé szar.
-
btz
addikt
válasz
lugosi #71951 üzenetére
Sajnos nem mindegy, hogy milyen szolgáltatás, egyenlőre az sem mindegy hogy dslen milyen HGW van kirakva, mert egy tipuson oldották meg a támogtást, tehát a én sem vehetem igébe, pedig dsles vagyok, csak nem olyan a HGW-m.
Elvileg jövőévig megdupolázódik a hotspotok száma. Információim szerint, a kábelesek jövőre vehetik igénybe a szolgáltatást. Akkor talán beindul Szegeden és Békéscsabán is. -
válasz
blackmajesty #71950 üzenetére
nem feltétlenül muszáj már gyári visszaállítás itunes útján, elég csak simán csatlakoztatni a készüléket és úgy is lefut a hálózati korlátozás feloldása.
-
Blackmirror
őstag
Igen, rögtön a hűséget csekkolta nekem is, plusz a számlát kérte ,majd az imeit.
Pont iPhone-t hozott fel példának hogy az egy nap, szóval max másnap független lesz az én LG-m is valószínűleg. Jelenleg NEM az, kéri a kódot amiről egy szót se szóltak.Kedden visszamegyek, mert online rendeltem tokot, az üzletben fogom átvenni és rákérdezek erre is.
1430 azt mondta hogy folyamatban van a fuggetlenítés , április 19-ig fut át, elkérték az e-mail címem hogy majd oda küldik ezt a kódot. Bennük sem bízom már, kicsit soknak tartom ezt az időt ezért érdekelt hogyan intézték neked.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Bosch GMS 120
- https://www.mac-audio.de/en/car-audio/subwoofer//mac-mobil-street-sub-108a
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest