- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Igen. Azért mondom.
Az LTE hálózaton semmit nem kell módosítani. Semmilyen feltétel nem kell magának a hálózatnak a részéről. A core-ba kell egy TAS.
Meg is van, hol van a férleértés. Én a hálózatot csak rádiós oldalra értem. Azt azt kiszolgáló core networköt külön tekintem.
Már van jópár készülék, ami tudja az volte-t. Csak kettőt hirtelen: iphone talán az 5s-től, de 6 tuti, Samsung s6.
De megy. Dél Koreában tudtommal már élesben megy. Talán T-mobile usa is. De pl nem egy partnerünknél megy a pilot. És ha jól tudom már vodafone italy is elindította/indítja éppen. -
-
polonic
félisten
Hagy tisztázzam egy kicsit.
De igen. A jelenleg használt 4g hálózaton nagyon is lehet. És nem valamikor lesz. Már jó néhány szolgáltató pilotolja vagy éppen élesben is használja.
Igen, VoLTE. Voice over LTE. És nem kell semmilyen más technológia. Nincs többféle LTE hálózat a volte szempontjából. Ez nem elétrő technológia. Adott az LTE hálózat és ezen lesz, ennyi. -
cris78
őstag
Ha volt egy fődarab cserém garanciában, akkor az új készüléknek az imei száma alapján nem kellene szerepelnie a dokumentumaim között egy jótállási jegynek? Csak az előző készülék jótállási jegyét találom.
-
Dav123
tag
válasz
hyperspace #66192 üzenetére
-
hyperspace
őstag
-
Dav123
tag
Sziasztok
Garanciás csere ügyében kérnék információkat, lenne egy i5S készülékem ami dobálja a wifit már jó ideje, 8.4-nél toltam egy backupot nem használt, jött a 8.4.1 ismét semmi változás, vártam a csodát 9es rendszernél, ugyan úgy dobálja pedig újként állítottam be nem biztonsági mentésből, s kezd kiakasztani hogy mobilnetem fogy itthon.. előkerestem a garis papírját október 28-ig van rá garancia. Nos ez a bevizsgálás/csere/javítás folyamat hogyan zajlik s mennyi időbe telik? Vidéki T-pontba tudok csak bemenni. Illetve cserekészüléket kapok arra az időre amíg tart a folyamat? Ezenkívül a csere után valóban újra indul az egy év garancia?
-
törölt tag
Le fog járni a hűségem a Net&Roll M csomagomon. Ha lejár, akkor válthatok le egyel kisebb csomagra? A 20GB már sok nekem, elég lenne egy 8GB-os is.
-
r3dsnake
nagyúr
Ha a fo szamomra kerek korlatlan bongeszes opciot, akkor az a duosim netes kartyara is ervenyes lesz? Tehat telefonon es tableten egyarant korlatlan?
-
r3dsnake
nagyúr
Megnézném a rendeléseimet: ÁLTALÁNOS HIBA
-
strcpy
tag
Sziasztok!
A következő bandeket támogató telefonnal "mire számíthatok" a T-mobile-nál?
2G: GSM 850/900/1800/1900
3G: WCDMA 850/900/1900/2100
4G: FDD-LTE B1(2100)/B3(1800)
TDD-LTE B38(2600)/B39(1900)/B40(2300)/B41(2500)Köszönöm!
-
Ateszpapa
addikt
válasz
_Moriarty_ #66171 üzenetére
Nehezen hinném, hogy kapható lenne náluk, de én is örülnék neki.
Beca1990:
Passz.
De mire lenne ez jó?
Nem egyszerűbb akkor venned a telefont is? -
_Moriarty_
aktív tag
Üdv, a hamarosan kapható készülékeket nem lehet már csekkolni? Van infótok, hogy a Honor 7 bekerül-e a szolgáltatói kínálatba és ha igen, mikor? Köszönöm
-
jack982
senior tag
sziasztok!
van (vagy lesz) a telekomnak olyan csomagja, amivel külföldről ingyen tudok hívni magyar számokat?
kb mint voda red, csak sokkal olcsóbban, vagy valami opcióként külön fizetve stb.
köszi! -
dptrsk
Topikgazda
Elég zavaros a leirás, de szerintem mehet.
[I"]ha az aktív arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező előfizetőnek van egy meglévő előfizetése
ugyanazon a folyószámlán, lehetősége van azt Aranytárskártya díjcsomagra módosítani. Ezek feltétele:
- Az arany vagy platina kedvezményjogosultsággal rendelkező előfizetés és az Aranytárskártya csomag
előfizetőjének és számlafizetőjének azonosnak kell lennie
...
Az igénybevett „Aranytárskártya‖ díjcsomagra vonatkozó jogosultság elvész abban az esetben, ha:
az ―Aranytárskártyás‖ előfizetés tekintetében Számlafizető módosításra kerül sor
...
"A számlafizető átírása 4500 forint elvileg.
(nem is tudtam, hogy az elő/számlafizető átírást csökkentették 6500ról 4500ra) -
glaci
őstag
válasz
ForRedGlory #66164 üzenetére
Ez működik a mobil részlegnél is?
Tehát a párom számát, ha átveszem, mint számlafizető (nem tudom ennek a költsége hogy viszonyul az átíráshoz képest), akkor az Ő száma lehet az én társkártyám? -
Beca1990
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy elképzelésem, és kíváncsi lennék megvalósítható e?
- Rendelnék egy Aranytárskártya NetRoll XS- t csak sim kártyát készülék nélkül (természetesen hűség nélkül) , aztán mikor megvan a webshopba belépve vásárolhatnék e ezzel a csomaggal Okos-telefont? -
válasz
albiosz #66155 üzenetére
szia,
jól gondolod, a társkártya - miként a neve is mutatja -, csak megfelelő előfizetés (amolyan főkártya) mellé kivitelezhető, amennyiben csak egy előfizetésről van szó, ami nem kapcsolható semmihez, úgy nem a társkártyás, hanem a sima next s jöhet csak szóba, illetve minden más díjcsomag esetén is csak a nem társkártyás verziók.
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy triviális, de elakadtam, szóval: barátnőm aranykártyás ügyfél, jelenleg like díjcsomagban, viszont már nem diák, így váltani kell nemsokára. Next S szimpatikus lenne. Az oldalon Next S Aranytárskártya 5490 Ft, a részleteknél ezt írják: ,,Arany vagy platina szintű mobil- vagy otthoni előfizetés mellé."
Na mármost a ,,mellé" meg már eleve a társkártya megjelölés nekem azt jelenti, hogy kell, hogy legyen 1 előfizetésed és e mellé lehet megkötni a fent említett 5490-es csomagot 2. szerződésnek. Jól gondolom? Vagy simán válthat díjcsomagot likeról és 5490 lesz az új?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
mclaren777 #66153 üzenetére
-
mclaren777
senior tag
Hívásátirányítás Telekom Domino számról Telenor Praktikumra: hogyan kell beállítani és mennyibe kerül?
-
kisninja
őstag
Legolcsóbb társkártyás mobil net elvileg nem tud LTE-t most mégis azzal van felcsatlakozva
örülök neki csak jó lenne tudni állandó e.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
kory24 #66149 üzenetére
Telekomtól vett készülék nem tud feljelentkezni bluemobil SIMmel. IMEI alapján vannak letiltva a blue hálóról.
Független, blue függő vagy Telenoros, Vodafoneos függetlenített telefonok fel tudnak jelentkezni.
Telekomosok nem, még függetlenítve sem. Kérdés, ha kifizeted a 15ezret függetlenítésre, akkor le veszik-e kérésre a tiltást. -
-
kory24
őstag
-
Zeki
nagyúr
válasz
szabogabor10 #66139 üzenetére
Gondolom azert nem ad, mert a telekom nem ad neki .
-
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Mobilnetet szeretnék.
Előre szét is néztem telekom oldalán.
A Domino NetPlusz L meg is tetszett kezsésnek (1GB, 1590Ft)
Be is regisztráltam neten számot, majd feltöltöttem és megrendelném menüből, erre a Mobilinternet menüpont alatta NetPlusz L már 2490Ft....
A Domino NetPlusz L és a NetPlusz L 2 külön csomag?
ha megrendelem pl sms-ben az itt leírt módon, akkor az 1590es aktiválódik vagy a 2490-es?
Bocsi ha valamit nagyon félreértettem, nem használtam még mobilnetet eddig.
-
Lavar
aktív tag
Szülőknek csináltam telekom fiókot, hozzáadtam az otthoni előfizetést amihez tartozik egy kapcsolatkártya beváltható pontokkal, amiket szeretnénk levásárolni de rendelésnél nem adja meg ezt a lehetőséget, illetve külön se tudom megnézni mennyi pont van, és a többi.
Az én fiókomhoz képest mondhatni "fapados" ez, mintha nem lenne teljes értékű. Tudja valaki miért?Esetleg ahhoz köze lehet, hogy az én fiókom telefonszámmal és jelszóval hoztam létre, míg ezt most e-mail címmel?
-
törölt tag
válasz
lugosi #66123 üzenetére
Mármint különdíj az 1x-es, a 2x-es, 3x-os, sokx-os díjon felül?
Olyat még nem láttam, mindenütt ingyen lehetett aktiválni.De vban nyereség neked dupla percdíjat fizetni, h hárman beszéljetek egyszerre?
Ha túl sokat vágtok egymás szavába, még többe is kerülhet, mint 2-3-4-5-x külön hívás -
Zeki
nagyúr
válasz
zsoltnyiri #66113 üzenetére
play áruház, hola.org, aztán szemberöhögöd a tiltást.
Nevetséges, hogy még azt a kicsi és drága adatforgalmat sem használhatod arra, amire akarod.
USA-ban élő rokonnal a new yorki-i Central Parkból szkájpoltunk videóhívással, tökéletes minőségben. Ő a mobiljáról, mi itthon wifiről. -
Köszi, ez nagyon jó nekem most. Éppen szét van szóródva a család az országban, és nem kell egyikkel megbeszélni valamit, aztán felhívni a másikat, hogy azt egyeztettük hogy stb., aztán vissza... Szóval nagy fejfájástól kímél meg ez a lehetőség. Szvsz reklámozhatnák ezt jobban is, ilyen családi és cégen belüli beszélgetésekre nagyon tuti.
-
Konferenciahívással kapcsolatban lenne kérdésem. Van-e valami külön díja? Azaz, a normál percdíjon kívül?
Ha a Telekom hálózatába korlátlan csomagom van (next s) és két telekomos számot hívok konferenciában (szintén next s mindkettő egyébként), akkor van-e valami plusz költsége? Fontos lenne, mostanában sokat kéne így beszélgetnem.Szerk.: nem erre a megoldásra gondolok, hanem mikor a telefon tárcsázójából csinálom ugyanezt, hívás hozzáadása, aztán hívások egyesítése.
-
nobiand
aktív tag
Egy kis "retro"
Link
-
foxymaci
senior tag
https://www.telekom.hu/shop/termek/Nokia+mini+hangfal--MD-1C-BK?1
Nokia mini hangfal 1990 ft most ,és beváltható rá a kupon szóval így 0 ft-ba kerül -
glaci
őstag
Már megtettem volna, de sajnos személyes ügyfélszolgálat volt.
DuoNET SIM igénylésnél történet.
Az ügyintéző állította, hogy csak így lehet, pedig az ÁSzF szerint bármely internetet tartalmazó előfizetéshez lehet.
Írtam panaszt az online űrlapon. (Akkor 2 -t is.) A másikra jött válsz és megoldás, erre még mindig semmi. -
törölt tag
válasz
br4adam #66112 üzenetére
Nem értem akkor miért van azon felül beszélgetésem, holott sose használom ki a 160 percet se 20-70-vezetékes hálózatba. Nagyobb összeget mutat, pedig sms-t sem küldtem meg semmit. Jó nem nagy összeg 450 ft de akkor is. Az egyéb hívások 138Ft az összesitett meg 582, ezt hogy rakta össze? 😅
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
zsoltnyiri #66113 üzenetére
Ezek a programok szabványos VOIP protokollon kommunikálnak, s ezt a portot blokkolja a szolgáltató.
A gyakorlatban úgy jelentkezik, hogy felhívod/felhívnak VIBER/Skype, de nem hallod/hallanak téged, maga a VOIP hívás létrejön, de nem megy a hang... -
zsoltnyiri
tag
Sziasztok!
Ez a VOIP tiltás (pl. Like S) díjcsomagnál mennyire teljeskörű? Gondolok arra, hogy hogy tudják egyáltalán kiszűrni, hogy mi VOIP? Skype, Viber minden beleszámít? És az olyan díjcsomagokban, amik ezek elvileg nem engedélyezett, akkor sose tud hívást kezdeményezni az ember? És fogadni?
-
törölt tag
Next S díjcsomaggal nem ingyenesen hívhatóak a vezetékes telefonszmok?! (Telekomos, régi matávos természetesen) Én azthittem ingyenes.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dobostorta #66109 üzenetére
Maximum azt mutathatta az ügyintéző, hogy Les csomagtól 150Mbit a max 4Gn, míg S és M csomagnál 10Mbit 4Gn.
Tudtommal dominosoknak az Les es nagyobb csomagok is 10Mbitesek.
-
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
dobostorta #66099 üzenetére
A NetPlusz S is 4Gs volt ilyen csomagom, s ment vele Budapesen a 4G. Ott valami más gond lesz.
Esetleg megvan még amiből kitörted a SIMet? Ha igen, a feher sávban mi van ráírva a vonalkód környékén?3D felirat van, azthiszem ez jelenti a 4G-t?
-
IamTheDog
tag
Sziasztok,
a Telekomnál mindenkinél hónap végén van a számlazárás? Csak mert most jöttem át a Telenortól és a Next M díjcsomagomban az 500 mega felhasználhatóságát szeptember 26-ig írja. Mondjuk az EU Plusz egyenlegét meg kétszer 300 megának írja, de azt is szeptember 26-ig. Szóval akkor nekem 26-án van a számlazárás? Amúgy Magenta1-em van most már, az otthoni net-telefon-tv csomagomhoz jött most hozzá a mobil. Lehet ez zavar be?
Köszi
-
tjokai
senior tag
Sziasztok
Kérdésem a következő lenne:
Online vásároltam egy telefont a Telekom oldaláról webshopon keresztül. A futár kihozta de garanciajegyet nem kaptam hozzá. Viszont ha a későbbiek folyamán garanciális javíttatásra kerülne a sor, azt kérni fogják. Állítólag a Telekom fiókomon keresztül letölthető a weboldalról a garanciapapír, viszont erre a lehetőségre még sehol nem akadtam rá.
Tényleg létezik ilyen opció, nem tudja esetleg valaki?
Választ és segítséget előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest