- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós kamerák
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aaron14 #57799 üzenetére
szia,
letölthető/letöltötted *.pdf formátumban?
btz; meg is valósult sok helyen a fejlesztés, de az ilyen bejelentések egyik szolgáltatónál sem arról szólnak, hogy mindenhol/minden előfizetőnél, aki pedig - területileg - a kivételes százalékba esik, az sajnos így járt...
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Megérkezett az elektronikus számlám pár napja, amit kissé sokallok. A telekom.hu weboldalon be tudok lépni folyószámlaszintű jelszavammal, azonban részletezést nem látok. Miért lehet ez? Melyik menüpontban kellene keresnem a részletezést? Lehet én vagyok a béna.
-
-
Zeki
nagyúr
-
madle
őstag
LIKE S csomagnál ha kiválasztom a MyTelekom-ban a 3 kedvezményes számot, akkor ha véletlen nem Telekom előfizetős a szám, attól engedi elfogadtatni, vagy kiírja hogy nem lehetséges?
-
Lacko84
aktív tag
Készüléket csak akkor rendeletek ha újra alá írok 2 évet a lejárt hűségemre?
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Készülékcserével ma meg akartam rendelni részletre egy mobilt, de csak egy összegben engedi.
Másik díjcsomagot sem enged választani. A jelenelegi díjcsomag ITGTK_NextS.
Ha belépek egy másik hívószámmal amivel ugyancsak mátol lehetne készüléket vásárolni, ott felajánl másik díjcsomagot is és részletfizetésre is van lehetőség. A díjcsomag kategória ugyan az.
Lehetséges, hogy azért nem engedi mert T-Home aranykártyához van kötve az előfizetés? -
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Készülékbiztosítás lemondása esetén is részarányosan számláznak vagy kiszámlázzák az egész hónapot?
-
Zeki
nagyúr
Igaz, sok embert nem érint, nem érdekel a 4G. Meg amúgy a mobilnet sem.
De ha már beharangozzák, akkor szerezzenek be sok-sok 4G képes sim kártyát. Elvégre nem romlandó.
Az hogy a mázlisták már hamarabb tapsikolhattak, az egy dolog. Egy szolgáltatásnak nem csak a mázlistáknak kell működnie.
Nekem is azt mondták, hogy kb 2 hét mire lesz 4G Dominó sim.
Tehát nem készültek fel. Pedig biztos nem indult tízezres roham, hogy 4G Dominó kártya kell!
A boltokban ha nincs az akciós termékből, vagy tényleg csak nagyon kevés, akkor simán megbüntethetik őket.
Egy mobilszolgáltatónál ha nincs sim amivel igénybe vegyem az új szolgáltatást, hát Istenem. Majd lesz. -
válasz
smileismarci #57784 üzenetére
Igen.
-
smileismarci
tag
Ebből a szempontból igen nem lett volna jó. De úgy ahogy a hivatalos bekapcsolás előtt elérhető volt pár embernek már. Akkor a későbbi indulás előtt is lehet élhetett volna. De ez csak mind feltételezés. Már nem is érdekel annyira, csak egyszerűen felidegesít ha valami nem úgy megy ahogy én azt elvárnám.
Mellesleg másik T-nél elehető a feltöltősöknek a LTE ?
-
válasz
smileismarci #57777 üzenetére
igaz, nekem minden előfizetésem havidíjas, így nem érint a domino sim lte képességének a kérdése, ezért részint könnyen beszélek, de lehet nézni a másik oldalról is, miszerint már korábban is sok domino előfizető írta itt és máshol is, hogy lte hálóra csatlakozik fel a készüléke - akár már a március 1-jét megelőző napokban is -, tehát náluk már lte képes domino sim kártya van, így rájuk nézve hátrányos lett volna, ha egy hónappal később engedélyezik csak azért, mert nem mindenkinek adott a megfelelő sim kártya.
a szolgáltató nem tudhatja látatlanban, hogy a domino előfizetők közül milyen arányban igénylik egyáltalán az lte képességet - bár nem vagyok szolgáltatós illetékes, de más területről van gyakorlati tapasztalatom, hogy nagyon sokan nem foglalkoznak ilyesmivel, vagy akár nem is ismerik a különbséget, az előfizetők jelentős részét nem érdeklik az ilyen dolgok, inkább csak az ilyen szakmai fórumokon vannak jelen olyanok, akik jobban képben vannak és/vagy érdekli őket a téma -, bár az igaz, hogy attól még a bevezetéssel azonos időben illett volna biztosítani a megfelelő sim kártyára történő csere lehetőségét.
erre az e-mail címre tudsz írni; ugyfelszolgalat@t-mobile.hu
utóbbit Teko001 is írta közben. -
Teko001
őstag
válasz
smileismarci #57781 üzenetére
ugyfelszolgalat@t-mobile.hu
-
smileismarci
tag
válasz
szabogabor10 #57780 üzenetére
igen tudom de jobban szeretek Gmailen írni
-
válasz
smileismarci #57779 üzenetére
Ez igazából e-mail, csak űrlapformába öntve.
-
smileismarci
tag
válasz
szabogabor10 #57778 üzenetére
Köszi ezt már megtaláltam azt hittem van e-mail cím is de akkor írok itt.
-
válasz
smileismarci #57777 üzenetére
Én se értem. Nagyon elbaszták ezt az egészet.
Itt tudsz panaszt tenni, az Ügyintézés - panaszkezelést kiválasztva.
-
smileismarci
tag
Ma én is megpróbálkoztam a 4G képes SIM cserével.... Hát mondnom sem kell nem jártam sikerrel ami eléggé felhúzott.
Két helyen jártam többet már nem volt kedvem sorban állni. Az egyik a Bajcsyn levő T-partner pont. Ott a hölgy mondta, hogy nekik ilyen nincs ezt majd valószínűleg neten tudom intézni, majd keresett valamit gépbe utána telefonál ez ügyben. Ott mondták neki, hogy azért nem találja a rendszerben az infót mert még, ez nem lehetséges.
Végül is csak Március 1.-jétől van ez a lehetőség... Majd a West End Telekom üzletbe próbáltam révén, hogy ez rendes üzlet. Azt hittem sosem végzek. Ott a hölgy már azt mondta megnézi érkezett e nekik majd eltűnt majd 10 perce. (remélem tényleg kereste hogy van e ) Visszatért persze semmi eredménnyel csak azt mondta, hogy fű alatt azt az infót kapta, hogy március 20-tól lehet regisztrálni a neten és majd kiküldik. És, hogy ők tegnapelőtt kaptak erről infót, hogy van ilyen lehetőség egyáltalán. Rá kérdeztem, hogy a Mobiltárcás SIM-mel működik-e. Erre azt mondta, hogy az más technológia és, hogy biztos nem.
Összességében elég nagy csalódásnak érzem, hogy ez nem megy. Főleg úgy, hogy már van akinek működik. Ha tudták előre, hogy majd még egy hónapig nem tudnak ilyen SIM-mel szolgálni akkor miért nem Április 1től működik ez a szolgáltatás. Akkor én is azt mondnám milyen jó fejek h 20.ától már lehet regisztrálni SIM cserére. Meg azt is elég viccesnek tartom, hogy Januárban már rajta volt ez a számlán meg ASZF-ben is elég rég le van írva az ügyintéző meg állítólag két napja tudta meg, hogy lehet SIM-et cserélni....Szerk: Tudtok valami e-mail címet amire megírhatom a panaszom ?
-
madle
őstag
válasz
zsof Nokia #57775 üzenetére
Értem, magyarul a lakossági előfizetések árából nem fognak nekem kedvezményeket osztogatni. Köszi!
-
madle
őstag
Ha több előfizetés van a nevemen ATK-val, akkor idővel lesz ennek valami előnye számomra hogy összejön sok pontom? Kedvezményesebben telefonálhatok esetleg? Vagy csak Készülékekre kapok kedvezményt?
-
w333
félisten
válasz
313313 #57771 üzenetére
Fúúú hát ez nagyon igénytelen ... egy telefon nincs, drága percdíjak, drága díjcsomagok, lefedettség biztosan kuka, tényleg mit szeretnének ? felőlem aztán simán húzhatják lefelé a rolót, ettől már még a "gazdaságos" szolgáltató is jobb
Na de sebaj ... majd jön a DigiMobil az majd odacsap a nagyoknak
-
313313
addikt
Még egy éve említettem kb a 4. mobilszolgáltató néven megjelenni kívánt dolgot. Ma ismét felkerestek.
Ahogy átfutottam, meg amiket mondtak, ilyen mlm rendszernek tűnik. Hát nem keltette fel az érdeklődésem -
M.A.Z.
aktív tag
Még hogy nem ér semmit a hűség...
22 ezer helyett 5 ezerért kapok Xperia E1-et, ha aláírok újabb két évet (most Mozaik XS-ben vagyok), a Domino-s ára is 15 ezer! -
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdésem az enne, hogy mostani előfizetésem egy move S de a netet meg szeretném növelni, azt mondták a t-sek hogy válasszak ki egy díjcsomagot és kész, elvileg azzal az X ezer forinttal kellene többet fizetnem majd havonta, elvileg ezen a felületen lehetne nem? De a kötbéres rész az rám vonatkozna?
-
StLui
veterán
válasz
Pszihonaranc #57757 üzenetére
"De még 2025-ben is! "
Végül is van aki szeret magát sanyargatni
Fölösleges kiszúrás magaddal.
-
törölt tag
Telekomnál várható valamien nőnapi akció ?
A Mostani árak viccek dominoba 630-at megkapom annyiért függetlenül mint amennyiért adják.
-
kissbg
tag
válasz
Pszihonaranc #57752 üzenetére
Egy sörért megcsinálom ingyen, ha Ferihegy fele jársz
-
ryori
senior tag
Nokia lumia 930 -hz milyen hangszórót adnak? mi a pontos tipusa? nem nagyon találtam.
esetleg ez? [link]
Amúgy valaki aki aranykártyás vagy tudna új előfizetést (új szám,részletre telo) intézni, érdekelne a segítsége -
Zeki
nagyúr
Nekem is azt mondta a srác, hogy ennek ára annyi, amennyit adni gondolok érte. Kapott egy 500-ast, mert szépen beletette anyám telójába, és kipróbálta hogy mükszik, meg mikroszálas törlővel áttörölgette a telefont.
A mellette lévő t-mobilban meg szép nagy tömeg volt.
Szóval nem sajnáltam tőle. -
Zeki
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #57754 üzenetére
Bármelyik gsm boltban van ilyen sim vágó, 500-1000Ft-ért a meglévőt kivágják neked. Akár sorbanállás nélkül.
És akkor marad a régi simed. -
válasz
szia,
leírás itt; link
a régit megtarthatod, de már nem lesz aktív. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
Pszihonaranc #57754 üzenetére
SIM-re mentett számok 2015-ben?
-
válasz
Nem mentenek át semmit, de a többi stimmel.
-
Pszihonaranc
senior tag
Sziasztok
Ha nincs kedvem csinálni házilag SIM kártya sebészetet (normálból mikro), akkor ha bemegyek a T-be adnak újat, és díjmentesen átmentenek mindent a régi kártyámról az újra? Nyilván szám megtartással meg minden.
Köszi
-
Patrick76496
őstag
válasz
Penge_4 #57575 üzenetére
Bementem hozzájuk, felvilágosított az ott dolgozó fazon, osztottam, szoroztam és végül a Domino Surf mellett döntöttem. De előtte most egy hónapra van 500 megám a kedvezményes NetPlusz M-ből. Kár, hogy nincs valami nagyon kicsi adatforgalmú net, ami túlforgalmazás után is megy. Nekem nem probléma a 32 kpbs, otthon úgyis van WiFi, inkább az aggaszt, hogy egyszer teljesen elfogyhat így. Egyébként kösz a választ!
-
vwpolopg
őstag
A kedvezményes készülékcsere mitől kedvezményes ha egy forint kedvezményt sem ad egy új előfizuhoz képest?
Vagy azt a 3 hónapot jelöli amivel előbb lehet telefont venni?
-
szaniszlokar
aktív tag
A múlthavi számla végén ott volt, hogy a domino és a mix tipusú előfizetésekkel március 1-től igénybe lehet venni az LTE hálózatot. Ma ezt a 1430 telefonon is megerősítette.
Érdekes, hogy a főkártyám felmegy LTE hálózatra, igaz, hogy csak 1 vonás a térerő. A fun kártyám, amihez telekomos S4 van az nem. Felhívtam az ügyfélszolgálatot a belvárosból, ahol a térkép szerint van LTE hálózat, de az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy ott nincs. Ezen a helyen van 1 vonásnyi LTE térerő a főkártyámon. Lehet, hogy ezért nem kapcsolódik fel itt a telefonom, mert nagyon gyenge az LTE térerő?
Nem tudom, egyelőre elvagyok a munkahelyen H+ hálózaton, otthon meg csak EDGE van
Kedden megyek Miskolcra, ha ott sem sikerül LTE hálózatra kapcsolódni, akkor telefonálok újra. -
w333
félisten
Üdv. srácok ...
Létezik az hogy az i5S (Mozaik XS jelenlegi díjcsomagom) kedvezményes készülékcserével elhozható 23760 Ft -ért ?
Ha kiválasztom az "Egy összegben" akkor írja hogy Díjcsomag árak 19990 FT, viszont a "Kamatmentes részletre" pedig 0 FT -tól és engedi kiválasztani a Mozaik XS csomagot (érdekes) tessék itt egy KÉP róla, valaki elmagyarázni hol a trükk ?
köszi
-
válasz
laverdadb #57737 üzenetére
ez csak bizonyos/meghatározott esetekben igaz - például olyan domino előfizetéseknél/díjcsomagokban, ahol papíron már megy az lte, viszont a (régi) sim kártya még nem megfelelő hozzá -, de amikor egy adott díjcsomag alapban/továbbra sem lte képes, az a sim kártya cseréje után sem lesz az.
-
válasz
laverdadb #57734 üzenetére
nem minden díjcsomag (lett március 1-től sem) lte képes, de - bizonyos esetekben - megfelelő adatcsomaggal/bővítővel azzá tehető.
a fun s aranytárskártyás díjcsomag alapban nem lte képes, de ha aktiválva van hozzá valamilyen netplusz opció/bővítő, úgy már lte képes.
vagy lte képes a díjcsomag - és akkor minden használt lte frekvencián -, vagy sem. -
taip
senior tag
válasz
laverdadb #57734 üzenetére
Ez van az ÁSZF-ben. Szóval akár erre is hivatkozhatnak... de el is térhetnek tőle az előfizető számára kedvező irányban.
Magyarul ettől még lehet, hogy máshol van a gond, de azért ez így minimum gyanús...A NetPlusz L az más, azt felengedik 4G-re, itt a Fun S-ről volt szó, hogy azzal mi van.
-
taip
senior tag
válasz
szaniszlokar #57721 üzenetére
ÁSZF 2.2.3. Fun S Aranytárskártya díjcsomag:
A Fun S Aranytárskártya díjcsomaggal az LTE1800 hálózat nem vehető igénybe.Nem lehet, hogy emiatt?
-
válasz
n@p@lm #57728 üzenetére
érdekes, de néhány lezárt/régebbi díjcsomagnál már nem feltétlenül fog ez változni.
SNor; a honlapon/online felületen tévesen jelez ki néhány dolgot, bár én eddig csak sebesség tekintetében láttam elírást, hálózati módban nem, de az sem lehetetlen, azért szoktam mindig az ászf megfelelő pontját nézni, az a biztos.
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szaniszlokar #57725 üzenetére
Biztos, hogy a telefon támogatja a megfelelő LTE Band-et?
-
szaniszlokar
aktív tag
-
laverdadb
tag
válasz
szaniszlokar #57721 üzenetére
Amikor csereltetted, mondtad, hogy a 4G miatt kell?
-
-
Motar
tag
Valaki esetleg?
-
eddie17
addikt
Március 1-től van kedvezményes készülék cserém. Június 1-ig van hűségem. Ha csak kisebb csomagot akarok váltani akkor ugye kötbér. De ha telefonnal együtt váltanék csomagot akkor nem írja ki. Véletlen vagy tényleg lehet így kisebb csomagra váltani?
-
Motar
tag
Üdv.
A társkártyával nem vagyok teljesen tisztában.
Amelyik előfizuhoz megrendelem annak is ugyanabban a díjcsomagban kell lennie?
Next S társkártyát szeretnék és amihez veszem az lehet pl move S-be?Illetve lehet egy feltöltős számból társkártya? Csak hogy a szám megmaradjon!
Előre is kösz
-
laverdadb
tag
válasz
dptrsk #57703 üzenetére
Eleg vicces dontes lett volna, ha egy dominost felengednek de egy elofizus mixes csomagot nem
a Telekom oldalan, pdf dokumentumba van vesve, h felengednek mindenkit.
(Ahogy PhoenixSzG kolega is irja elottem)
Apropo hol talaltad meg a nyilatkozatot? Multkor megvolt de nem talalom ujra a linket. -
glaci
őstag
válasz
szabogabor10 #57701 üzenetére
A feleségemnek Like 300 van. Előfizetéses. Eddig nem volt LTE -s. Most sem az. (És sajnos várhatóan soha nem is lesz az ...)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
szabogabor10 #57701 üzenetére
A Fun S nem előfizetéses, mix tipusú, ami ha eddig nem volt LTE képes, most sem lett az, mert csak a dominokat engedték fel márc 1től.
A mixeket nem. -
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- Mikrotik routerek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Dobozos új Lenovo Ideapad Slim 5 Laptop /R7-7730U/16 GB Ram/512 SSD/14" FHD+ OLED/ Garancia16 hónap
- Dell Inspiron 15 3530 /13.gen i7-1355U/16GB/512 GB SSD FHD Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest