- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowX
őstag
Engem alaposan meglepett ez a hd hang. Mikor elôször hallottam, azt hitten ki van hangosítva. De a másik fél se tudta mi van, azt hitte rossz számot hívott.
-
tPedro_
őstag
Sziasztok!
Elofordulhat (gyakori-e), hogy a T nem oldja fel az adatforgalmi korlatot?
Feltunt, hogy meg mindig baromi lassu a kapcsolat, Speedtest progival az alabbi eredmenyeket kaptam:3G engedelyezve:
ping 71-80ms DL 30kbps UL meg se nyikkan, egy ido utan Network Comm Error (pontosabban 5 tesztbol egyszer lett 106)
Erdekes modon a letoltes mindig pont 30kbps
2G-re korlatozva:
ping 201-580 DL 47-55 UL 122-165
-
zaskar
senior tag
válasz
BigBlackDog #29697 üzenetére
Igen, felbontható. Nekem tavaly volt ilyen, iphone 5 érkezett, felbontottuk a futárral az originál csomagot, a telefon pereme sérült volt. A futár szó nélkül visszavitte, de ezután újra meg kellett rendelnem a webshopban.
-
Sordoran
addikt
Tehát boltban ha újabb 2 év hűséget aláírok, akkor megkapom annyiért, amennyi az akciós árlistán van részletre? (a netes 10%-ot meg ugye így el kell felejteni
)
Felvetődött bennem, hogy új előfizetés, és a régit átvágom domino-ra, de azt olvastam annak van 2700 Ft díja (amit felhasználhatok ugyan), de aztán menni ide-oda bejelenteni az új számot, nem tudom megéri-e, főleg, hogy részlet fizetésnél az havi szinten pár száz forint, hogy netes 10% kedvezmény csak új előfizuval járna. -
xenom0rph
őstag
válasz
BigBlackDog #29689 üzenetére
mozaik xs: 200mb túlforgalmazás nélkül, bár olyan nincs hogy egy számot ingyen, de van egy szám féláron, vagy plusz 120 perc lebeszélhető
-
djculture
félisten
válasz
BigBlackDog #29689 üzenetére
Telenornál van csak kapcsolási díj, amúgy meg a like300-nál jobbat nem fogsz találni
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Telenorról váltanék T-hez, csak még keresem az ideális díjcsomagot. Jó lenne a relatív alacsony percdíj, min. 150 Mb adatforgalom/ hó (ne legyen túlforgalmazás, ha túllépem ezt) és egy számot ingyen tudjak hívni Ehhez még hozzájön az alacsony havidíj is (max. 3500 Huf/hó). Én a like300-at találtam megfelelőnek (egyetemista vagyok még), ti mi javasolnátok?
T-nél percdíj alapú számlázás van? Kapcsolási díj mennyi hívásonként? -
djculture
félisten
Két kolléga is tesztelte ezt a hd nyavaját de kb az a véleményük hogy a nyomdafesték nem tűri hogy leírjam, akkora baromság ez így ahogy van. Olyan az egész mintha a gépen benyomnám a hangkártya hanghatásoknál a barlang üzemmódot... Akinek ez jó annak ajándék muszáj kabátot kellene kiküldeni...
-
Vikt0r
aktív tag
-
hoffman_
nagyúr
sziasztok!
pixelhibás lett a telefonom, ma adtam le gariba. a legutóbbi telefon esetén volt 1-2 apró karc, amit nem én hagytam rajta, hanem a szervizesek. nagyon háklis vagyok az ilyenre. ha most sem úgy kapom vissza, ahogy leadtam, akkor milyen opcióim vannak? nem akarom úgy elfogadni nyilván.
persze remélem nem, de a kérdés áll. köszönöm előre is!
-
1430
senior tag
válasz
Vangelis #29682 üzenetére
Mivel a HD hanghoz legalább 3G hálózat kell, ezért a vezetékes hálózat eleve kiesik.
Sordoran
Részletfizetés csak 2 éves hűségkonstrukcióhoz van. Mivel az új előfizetést kizártad, marad a meglévő, de ha a hívószámod még nincs arany szintű, csak üzletben vásárolhatsz részletre (ezért írták, hogy menj üzletbe).xenom0rph
Milyen díjcsomagod van, amihez 120 perc jár? Ha valamiféle havidíj leforgalmazhatóságról van szó, az naptári hónaphoz igazodik. -
xenom0rph
őstag
hi,
Új előfizető vagyok a T-nél és az lenne a kérdésem, hogy a havidíjban foglalt 100%-ban leforgalmazható egyenleg az a hónap első napjától ,a hónap utolsó napjáig él. Pl. Van nekem 120 perc ingyenesem, ha én ezt az előző hónapban lebeszéltem akkor ,a következő hónap elsejétől újra lebeszélhetem? Vagy ugyanúgy működik mint az adatforgalom esetében ,hogy kijelölnek egy dátumot és a kijelölt naptól a kövi hónap ugyanazon napjáig? Kissé borús fogalmazás ,de remélem érthető
-
Sordoran
addikt
Lenne egy gyors kérdésem, ha valaki tud segíteni. Szeretnék lehetőleg csak készüléket venni, részletre, előfizetésre újabb 2 év hűséggel. Na már most, apám előfizetése ugyan arany, de neki nem engedi, mert még nem járt le hűségidő (karácsonykor rátukmáltak pont levásárlással egy Galaxy Mini 2őt, valószínűleg azt készülék váltásnak vették). Az én előfizetésem meg még nem arany, és ha felmegyek weboldalra, akkor csak egy összegben adja ki a vásárlást. Írtam nekik e-mail-t, de nem kaptam segítséget, csak hogy egyes kedvezményeket csak arany és platina ügyfeleik vehetik igénybe, üzletükben érdeklődjek a számomra elérhető konstrukciókról. De nem igazán van lehetőségem bemenni ennyiért, és a 3 napos e-mail válaszra sincs idő.
Szóval, mi kell akkor a részletfizetéshez pontosan? Ha nem vagyok arany kártyás egyáltalán nem tudok így készüléket váltani, csak új előfizetéssel, vagy boltban lehet? -
1430
senior tag
válasz
callmeakos #29639 üzenetére
Először is olvasd el ezt.
Ha megteszed, érteni fogod, hogy amit most aktuális egyenlegnek látsz, az még júniusra szól. Ebből az is következik, hogy ha ezt a nettó egyenleget bruttósítjuk, akkor az 9068 x 1,27 = 11.516 Ft. Ez az összeg jó eséllyel tartalmaz 3200 Ft-nyi olyan forgalmat, ami a havidíj terhére jóváírható, ezért a Mozaik XS havidíjával most nem számolok, ugyanakkor a Net&Roll 1GB opció havidíja 1000 Ft, ami a forgalmon felül fizetendő, így már 12.516 Ft-nál tartunk és a számlaösszegtől való különbség már "csak" 837 Ft. Vagyis ennyit fizettél valamiért, ami nem került be az aktuális egyenlegbe (tranzakciós díj vagy havidíj jellegű összeg). Javaslom tanulmányozd át a számlád az elején (ahol a havidíjat és a N&R opciós díjat is írja) vagy a végén (a Kedvezmények, terhelések szakaszban, ahol a havidíj leforgalmazhatóságot is jóváírják).Vangelis
Szerintem ez volt a HD hang. Én is a visszhangos jelzővel illetném leginkább. Illetve nem mondanám "xar"-nak, csak másnak. Olyan érzésem van, mintha nem is a telefonból jönne a hang, és talán az zavar benne, hogy azt hiszem, mindenki hallja a beszélgetést körülöttem. De szerintem eljön az idő, mikor úgy megszokom, hogy az fog zavarni, ha nem lesz HD a hang.(Nekem is Lumia 800-am van)
hr2
Igen, ha havidíjas előfizető vagy, akkor gyakorlatilag "végigmehetsz" minden Go!Net csomagon a promóciós áron, de csak egyszer. (Domino-s többször is) -
DaveHutt
őstag
2g-n a szokásos minőséget kapjuk, ami hozzá tartozik, a probléma 3g-n áll fenn a tesztelgetéseim alapján.
-
válasz
_adaml21_ #29670 üzenetére
szia,
eléggé...
vonatkozó szabályozás; link (4.2 és 10.4)
az ászf szerint elég, ha az előfizetésí díjban hátralék keletkezik, és adott intervallum után tilt(hat)ják a készüléket, tehát még egy részletre vásárolt készülék sem feltétlenül kell hozzá.
sok lehetőséged nincs, beleírhatjátok az adásvételibe, hogy a telefon letiltása esetén az eladó a készülék vételárával azonos összegű kötbért tartozik fizetni részedre, de ez is csak arra jó, hogy bíróságra menj vele, és hosszú "pereskedés" elé nézz...
a szolgáltatóval csak az tudja intézni az ügyet, aki eredetileg is a szerződéses ügyfele, tehát te nem sok mindent tudsz tenni. -
_adaml21_
őstag
T-s hűségidős telefont használtan mennyire rizikós bevállalni? Letiltást milyen esetekben alkalmaznak, és milyen lehetőségeim vannak, ha szabályszegés történik, mit lehet kezdeni a "letiltás elleni garanciavállalással"?
-
D@ve89
tag
válasz
ottoyes #29665 üzenetére
Ez megvan, csak a HD hangnak az lenne a lényege, hogy jobb, mint eddig. Két lehetőséget tudok elképzelni:
1.: Mivel sokkal szélesebb frekvenciatartományt nyom át az új kódoló, ezért minden háttérzaj sokkal jobban hallatszik. Ezt akár úgy is meg lehet élni, hogy rosszabb lett a hangminőség, holott csak sokkal több minden hallatszik.
2.: A Lumia 800 beszédkódolójával gond van, ami 99%, hogy szoftveres eredetű.Utóbbit szervízzel lehet kizárni, előbbit meg mondjuk mások HD hang képes telefonjának kipróbálásával lehet igazolni. Ha azon is olyan a hangminőség, akkor igazából nincs is gond.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Vangelis #29653 üzenetére
Nekünk is ezt csinálja két telefon. Illetve speciális kicsit a dolog, mert csak bizonyos két szám között zúg és torzul a hang, másokkal, ha telefonálunk, akkor minden rendben van.
Két Lumia 800, mindkettő T-s, Miskolc és Hajdúdorog között. Hívtam a 1430-at, vettek fel jegyzőkönyvet. Ma kaptam az sms-t, hogy a hálózatnak semmi baja. Vigyem be a telefont szervízbe. És mással nem csinálja ezt, hálózaton belül és kívül sem. Szerintetek mit csináljak?Ui: tegnap kezdte a hülyülést. nem lehet, hogy reszelnek vmit a háttérben a hálózaton, csak értesíteni nem akarnak róla?
-
D@ve89
tag
válasz
kengyel #29655 üzenetére
15. kerület (Újpalota) környéke? Mert akkor tudunk.
Érdemes amúgy ilyen esetekben ügyfélszolgálatot felhívni, ők tájékoztatnak ismert hibákról.
Vangelis: csak annak a kórháznak a környékén tapasztaljátok , vagy sok utcával arrébb is? (Tehát nem csak egy kb. 100 méter sugarú körön belül.) Ha csak a kórház környékén, és szerintetek készülékhiba kizárható + esetleg mások is tapasztalják, akkor jelentsétek be. Ha mások nem tapasztalják, akkor előbb a készülék táján kellene szétnézni.
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Tudtok a mai napra valami karbantartási, vagy egyéb javítási folyamatot a T.nél ? Mert a hálózat nulla, térerő 1-2 között ingadozik, van hogy nincs is. Mindezt Budapesten tapasztalom.
-
hr2
őstag
Az akciós GO!NET csomagoknál, a feltételeknél, mit jelent pontosan az alábbi mondat:
"Meglévő előfizetés esetén a kedvezmény igénybevételére akkor van lehetőség, ha a bekapcsolást megelőző 3 hónapban nem volt aktív az adott Go!Net adatdíjcsomag a szerződésen."
Azt, hogy ha pl. be volt kapcsolva a GO!NET L már 2 hónapja ami ugye így 490Ft-ba került, és ha 31.-én lemondom, rá másnap 1.-én pedig bekapcsolom a GO!NET M-et, akkor ennél a csomagnál is az akciós árat tudom igénybe venni ami így 190Ft?
-
Vangelis
félisten
-
qdak
addikt
válasz
callmeakos #29648 üzenetére
Igen en is ettol tartok, csak teccik a telo, koszi
-
Vikt0r
aktív tag
sziasztok
Hűségidő hosszabbítással Like 300-ba szeretnék egy S3-at venni csak az a baj, hogy ebbe a csomagba 126eFt Mozaik XS-be pedig 96eFt. Pedig Like 300-ra is az XS áraknak kéne érvényesnek lenni. Van lehetőség valahogy az árkorrigálására?
-
qdak
addikt
válasz
callmeakos #29639 üzenetére
Persze alap dijra gondoltam
Letiltott simes telora vmit tudtok mondani? Le tiltjak a telot is ha nem fizetik majd ki? Mer akk nem veszem meg.Kepet nem latom, h tudod megnezni h mennyinel tartasz havi szinten?
-
adam3
aktív tag
válasz
Vangelis #29644 üzenetére
Akkor nagyon egyszerű a hibakeresés. Rakd át az egyik telefont 2G-re, és ekkor mivel ezen a technológián még a HD Voice nem működik megnézheted mi a helyzet nélküle.
Ha úgy jó a hang akkor két lehetőség van. Vagy az egyik telefonban szar a HD Voice codec vagy a hálózat hibás ott. Egy bejelentést mondjuk meg lehetne tenni 1430-ra, és akkor ránéznek a hálózatra.
-
Vangelis
félisten
Srácok ez vajon az új HD hang "előnye" lehet?
Amikor feleségem otthon van nincs semmi gáz. De ha mindketten városon vagyunk nagyon xar a hang.. olyan mintha nem is tudom... xar. Nem olyan mint máskor szokott.
-
callmeakos
veterán
Rendben, akkor ezzel bemegyek köszönöm.
Még 1 kérdés.
Felmentem most a MyT-Mobile oldalra, hogy ellenőrizzem a számlámat, és nem egy dolog van, amit nem értek. Első az hogy mennyi lett a múlt havi számlám, ugyanis múlt hét végén ellenőriztem, akkor olyan 9000 forint körül volt az aktuális havi forgalom, a lenti kép meg azt mutatja hogy a vége a 14000et súrolja. Ez így most hogy, ha nem ment egy darab emelt díjas sms-se?Másik az, hogy hogy lehet az aktuális havi forgalmam a kép tanulsága szerint 9k?
(#29637) qdak
Így van, nekem is annyi, bár a számlám mindig változó, hogy mennyi
-
1430
senior tag
válasz
callmeakos #29636 üzenetére
A bővítő azóta folyamatosan aktív volt vagy történt ki-be kapcsolás április 1-e után?
Ha nem (bár ha igen, akkor is), kérdezz rá telefonon, hogy valóban rajta van e a korlátozás, és ha rajta van (illetve 1-én van a fordulónapod), akkor leveszik. -
qdak
addikt
válasz
callmeakos #29636 üzenetére
Ez az olyan kb 4100 huf
Es 1,2 gb nettel ugye?
Nekem (is) ez van, minden hav elejen 0 nak. -
callmeakos
veterán
Mozaik XS + Limitbővítő, Január vége óta.
Ha jól emlékszem Csütörtökön vagy Pénteken korlátozták, hogy mikor pontosan azt nem tudom mert mikor használni akartam estefelé akkor már jött az SMS hogy elértem a limitet. Eddig mindig elértem elseje előtt a limitet, de utána elsején mindig visszaállt, kivéve most. -
1430
senior tag
válasz
callmeakos #29632 üzenetére
1. Milyen adatcsomagot és mióta használsz? Ma már nem feltétlen 1-én van az adatforgalmi fordulónap.
2. Ha 1-én van a fordulónapod: mikor korlátoztak? Vasárnap este 20 óra után? -
qdak
addikt
válasz
callmeakos #29632 üzenetére
Ping 341
Dl 160kb/s
Ul 145kb/s
Only 2G...@ Szemere.
De otthon + Gyorbe rendesen jon a 3G. -
qdak
addikt
Hello,
Adott htc desire (c)
Ezt irja infoban
A sim jet letiltottak, nom fizettek, de a telo megy az enyemmel, jobb mint enyem (wildfire s)
Kerdesem
Lehet e h idovel a telot is letiltjak? Mert teccik, de felek ha elcserelem, utana mg nem fogom majd tudni hasznalni.Mennyit er meg a telo?
H tudom pontosan kideriteni mejik verzio, mert van par.
Max mennyivel er tobbet a fuggetlen wild em nel?
Noxwill: nalam ho elejen nullaznak, szolj be telon v inkabb szemelyesen, esetleg, nem maradt a telo only 2g n ?
-
callmeakos
veterán
Sziasztok, szerintetek az mitől van hogy múlt héten elértem az adatforgalmi korlátot, a számlát is befizettem, másodika van, de a sebesség még mindig olyan lassú mintha korlátozva lenne...
-
Smile8822
senior tag
Sziasztok lenne egy kérdésem,vettem 4 hónapja egy T-függő Iphone 4 es készüléket és olyan kérdésem lenne hogy ugye az iphone készülékeken csak 1 év garancia van,és hallottam már az Apple garanciáról az hogyan működik ? Vagy ha lejár esetleg a t-nél az egy év garancia akkor van még az apple nél is garancia ?
Köszönöm előre is a segítséget -
törölt tag
Nos visszatértem! Megkaptam a számlámat. Szerintem nagyon nem úgy van ez számolva, ahogy mi szeretnénk, vagy nemtudom, mert elvileg MAX 6k-nál nem kellett volna többnek lennie és íme:
Fizetendő: 6 497 Ft Aktuális havi forgalom (nettó): 3 850 Ft
Akkor hogy is van ez?!
Volt a hónapban 1000Ft + 750Ft ebből a 750Ft (1db) sms, az 1000Ft emelt díjas szám. A havi forgalmam amennyit telefonáltam, nem volt 2300Ft-nál több, ez biztos, hisz alig telefonáltam. 3200Ft+1000Ft+750Ft = MAX 5000Ft, akárhogyis számolom. De 1500Ft-al mégis csak több. Azthiszem befejeztem a telefonnal való emelt díjas sms-t vagy hívást. -
.bruszli.
senior tag
válasz
.bruszli. #29615 üzenetére
És igen,közben módosították is a webshopban.
-
1430
senior tag
Ma indult pár megfontolandó akció, ajánlom figyelmetekbe.
Fun limitbővítő opció
07.01. és 08.15. között aktivált Fun limitbővítő opció esetén az aktiválás hónapjában és a következő hónapban nem kell kifizetni az 500 Ft-os bővítést (nincs hűség, később lemondható).Domino adatbónusz promóció
07.01. és 08.31. között aki eddig még nem használt adatbónuszt, de aktiválja (vagy más bónuszról átvált rá), illetve elektronikusan legalább 2500 Ft-ért egyenleget tölt, a következő hétfőn +100 MB ajándék keretet kap (ami 30 napig használható fel).Domino Surf dupla kerettel
07.01. és 09.30. között aki Domino Surf díjcsomagra vált, az időszaki díjért cserébe a 150 MB-os kereten felül +150 MB-ot kap. Azért nem 300 MB-ot írok, mert az ajándék keret kerül először felhasználásra, melynek aktiválásáról illetve 80 és 100%-os felhasználásáról SMS is megy, de ha elfogyott, akkor kezdődik csak a Surf 150 MB-os kerete. Mellesleg ha a 30. nap végén meg tud újulni a díjcsomag (van annyi egyenleg), a második ciklusra is jár a +150 MB-os keret!Travel & Surf roaming adatcsomag akció
07.01. és 08.31. között, ha valaki amúgy is utazna...
(EU-ban használható, így már Horvátországban is)Ez a bejegyzés nem reklám akar lenni, mert ezek a kedvezmények gyakorlatilag ingyen vannak, hűség sem kell hozzá.
-
1430
senior tag
válasz
Nordik #29619 üzenetére
"Ez alapján ha jól értelmezem akkor először elfogyasztom a havidíjat majd jönnek az extrák.
Ugye?"
Nem. Először a fizetős SMS csomagokat (pl. SMS 200), aztán az Extra csomagot és végül a havidíjat.
Fr3eWar
Nem. A személyes átvétel Pick Pack Pontot jelent. -
Fr3eWar
őstag
Sziasztok, hogy van ez a domino 5 díjcsomagos feltöltőkártya?
Honlapon 4000-ért van ha t-pontban veszem, 2700-ha neten, de a netesnél ott van hogy személyesen is átvehető ha nem kiszállítást kérek. (akkor ugyanúgy a t-pontban veszem át gondolom de csak a 2700-ért?)
Húgom elhagyta a telefonját külföldön és megkért hogy intézzek neki egy dominós kártyát, akkor ha bemegyek és mondom hogy kezicsókolom rendeljen nekem neten egy domino kártyát, és most el is vinném 2700ért elzavar? -
balpeter04
tag
Sziasztok!
Aranykártyás vagyok, és új készüléket szeretnék vásárolni új Like 300 előfizetéssel. Mindezt online vásárlással szeretném.
Valamilyen ötlet, tanács, tipp? Várható mostanában valamilyen akció?
-
válasz
Nordik #29617 üzenetére
miben látod a különbséget, amíg 3200 ft-on belül vagy?
Díjszabásban rögzített SMS/MMS csomagok igénybevétele esetén elsőként az SMS/MMS csomagokban foglalt SMS/MMS-ek kerülnek felhasználásra, ezt követik az Extrákban foglalt SMS/MMS-ek.
Az Extrák mellé további, díjszabásban szereplő SMS/MMS csomagok is igénybe vehetőek. Ilyen esetben elsőként a megvásárolt SMS/MMS csomagokban foglalt SMS/MMS fogy el, és ezt követően kerülnek felhasználásra az Extrákban foglalt SMS/MMS-ek. -
Nordik
őstag
Mozaik XS-nél ha aktiválom az Extra T-mobile SMS-ek opciót akkor először az ingyen 30 SMS fogy el, majd ezután vonják a havidíjból a további SMS-ek árát? Csak azért kérdezem, mert az elég rossz lenne, ha először elkéne fogyasztani a 3200Ft-os "keretet" és csak ezután kapnánk meg az extrát. Remélem nem így van.
-
válasz
tomy86 #29613 üzenetére
azért is írtam, hogy a szokásos, de semmit sem gondolok, én csak egy előfizető vagyok, aki elcsodálkozik néha a szélsőséges - nem logikus - árakon, persze mindig akkor van néhány számora esetlegesen kedvező módosítás/elírás, amikor épp nem akarok venni telefont, illetve többnyire azon típusok esetén, amik szóba sem jöhetnének, mint aktuális/leendő telefonom...
-
tomy86
addikt
-
atika88
senior tag
Sziasztok!
Eladnék egy sony okos telefont, amit alig fél éve vettem egy Like díjcsomaghoz, hűség nincs. Ámde csak a garancia papír van meg, de a számla nincs! Ebben az esetben is él a garancia, ha leendő vevőmnek átadom és (esetleges meghibásodás esetén) ő beviszi javíttatni a készüléket? Tartozás nincs a készülékre, se az előfizetésre stb.... -
CsuRi101
tag
válasz
HUNNIA1920 #29554 üzenetére
csak a pontosság kedvéért:a felfüggesztett szolgáltatások alatt a felfüggesztett szolgáltatások vannak, tehát azok, amelyeknél lejárt a 30 napos időszak, de nem volt pénzed újra aktiválni őket. a pár napja bekapcsolt szolgáltatás nem ide tartozik, simán az adott szolgáltatás menüpontjába kell bemenni és ott módosítani. de persze az sms-es kikapcsolás is tökéletes.
-
Nimda
addikt
Múlthét szombaton lemondtam a jópár hónapja megrendelt net&roll limitbővítőt,a mozaik xs előfizumról.Azóta nincs mobilinternetem.Mi lehet a gond?Egyenleg lekérdezésnél,nincs megjelenítendő adat.
polonic Ez marha jó
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Opel topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Villanyszerelés
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest