Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
Killing #129199 üzenetére
Vagy csak többen kipróbálják az 5Gt
-
Killing
addikt
Mi van mostanában az 5G-vel? Mikor márciusban lett hozzá készülékem meg csomagom akkor el voltam ájulva a 700-800 megabitektől (beltérben is!), mostanság meg ha a 100-ba belekarcolunk akkor már jó, de az esetek többségében csak 30-40 mbit/s jön, akár beltéren, akár kültéren, ugyanazokon a helyeken. Helyileg Szeged, lefedett terület közepe, n78-as sáv, szóval még csak nem is dss…
-
domper2015
senior tag
Debrecenben működik az 5G?
Másik telefonban volt a SIM, ma tettem át és 4G+ és 4G között ugrál. -
zselijan
csendes tag
Pilisszentiván, Jószerencsét lakótelep, most kapcsolták be az 5G-t.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz
#73820095 #129187 üzenetére
Minden jó.
De most jutott eszembe hogy nem feltétel hogy legyen egyenleg a domino kártyán? Mert nekem 0 ft van és lehet ezért viselkedik így. Tudom ha fel venném a 70es számon akkor percdijat szamol a 30on. Arra gondoltam hogy legalább kicseng és tudom ha hivni akarnak, de akkor lehet az sem megy addig amíg nincs egyenleg... -
Bl.Gyo.
őstag
hogyan működik a hívás átírányítás? a készülék tárcsázóban beállítottam hogy a 70-es számomra irányítson át ha nem elérhető, de a hivott szám nemkapcsolható-t mond a hívónál.
ugyan úgy beállítva a 70esről a 30asra működik az átírányítás. -
törölt tag
Ha minden igaz, augusztus 1-től jön a dominó esim is. Augusztusi ászf változás utal rá.
-
altair66
csendes tag
A telekomnál is elérhető ZTE MC801A 5G Router-el van valakinek tapasztalata sebesség és minőség terén 5g hálózaton?
-
törölt tag
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz
#73820095 #129176 üzenetére
Nálunk soha nem terjedt el igazán, még okostelefonok előtt se. Mindig néztem amerikai filmekben mennyire hangsúlyos, talán nagy ország térerő problémák miatt.
A hangposta túl macerás volt szerintem, menükben küldőnek rögzíteni, fogadónak lehallgatni és sokszor nem is akarták a mondanivalót hangpostára mondani, csak annyit szóltak rá hívj vissza, semmi értelme nem volt és még pénzbe is került. Ha fontos nem tudod elmenteni. Ha te akartál rámondani fontosat, totózhattál vajon a címzett meghallgatta-e.
Most chat appokban hangüzenet kiváltja. Ha valamit meg kell beszélni, látom facetime kerestek és visszahívom. Normál hívásnál kapok hívásértesítőt, ha ki voltam kapcsolva. Vegyek valamit a boltban chat app hangüzenet. A hangposta elavult.
-
4Grider
nagyúr
válasz
#73820095 #129176 üzenetére
Talán azért, mert 10 beérkező hívásból jó, ha egy eljutott hangposta felvételig, a nagyon jelentős többség leteszi rögzítés előtt. Ráadásul kezd kikopni a divatból az is, hogy a hangrögzítést lehallgassák és visszahívják. Aki visszahívós, a hívásértesítés alapján úgyis megteszi, aki pedig nem, azt talán befolyásolja az üzenet.
-
kisapa
senior tag
Sziasztok! Az normális,hogy díjcsomag váltás után eltűnik a hangposta? Ráadásul már nem is lehet aktiválni.
-
tomy86
addikt
válasz
Landsmann #129169 üzenetére
Köszi. Abban az a "jó" hogy akkor már én is látom, hogy mi volt az adott tétel. Múlt hónapban volt egy ugyanekkora összegű vásárlásom a google playen és az érdekelt volna, hogy nem azt vonták-e le ismét valami hiba miatt. Ezek után nem veszek semmit t számla terhére, mert ez így szánalmas.
-
tomy86
addikt
Létezik olyan, hogy a számlázáson nem tudják megmondani, hogy tegnapi nappal miért jelent meg a Telekom appban az aktuális egyenlegnél egy 2090 forintos tétel? Ügyintéző szerint ő csak a lezárt hónapról tud információt mondani.
-
törölt tag
Mától újra van végre EU 20gb plusz adat 2.990-ért.
-
Landsmann
addikt
Reggelre frissültek az adatok. Nekem a Domino Day adatkerete fogyott.
-
martonl
senior tag
válasz
kchris78 #129161 üzenetére
Lehet, de e szerint is a kettő azonos szolgáltatást takar.
[link]
Lehet, hogy amire gondolsz, az az SMS hírszolgálat volt (annak is volt valami neve), amire SMS-ben lehetett feliratkozni és küldött napi pár SMS-t időjárásról, traffipaxokról stb.
prozodus: Igen, de a vége felé már ingyenes volt a bejövő hívás. -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74 #129155 üzenetére
És hogyan kell/lehet bekapcsolni? Csak az appból?
-
Landsmann
addikt
válasz
kovacsmi_74 #129157 üzenetére
Már eltelt kb 5 óra az első adathasználat óta és még semmi.
-
válasz
martonl #129143 üzenetére
Az SMS pedig kezdetben GSM távirat volt.
No ez teljesen új nekem! Pedig a többi kezdeti dolog ismerős, de ez....
(#129155) kovacsmi_74
Jogos és halványan rémlett is, hogy ÁSZF szinten mintha lett volna említve, de hogy ennyire régen..... Ami fura, hogy az App-ban tegnap jelent meg kis színes promócsík, ma már semmi, viszont ma reggel jött SMS ezzel kapcsolatban, valahogy a T-nél is elfeledkezhettek erről.
-
Landsmann
addikt
válasz
martonl #129151 üzenetére
Most frissült, de még mindig nem vont le semmit. Nem hinném, hogy a sebességteszt, (az egyik egy román szerveren) a youtube videók, a Telekom weboldala és a google hírek egyik sem számítana bele az adatkeretbe. Ez már nekem is kezd érdekes lenni, hogy sehonnan nem vonják.
-
kekedi
senior tag
Ma próbáltam kétszer sim kártyát rendelni online pick pack pontra. Mind a kétszer vissza lett utasítva fizetés után (pénzt vissza kaptam). Valami technikai hibára hivatkozva.
Ötlet? (nem, nem akarok személyesen bemenni) -
polonic
félisten
Egyébként NAT mögött van mobilneten az előfizető?
Hozzá tudok férni az okosotthon cuccokhoz? -
martonl
senior tag
Akinek van aktív Maraton, vagy egyéb netcsomag és aktiválta a mai DD-t, nézze meg, hogy miből vonja le a mai forgalmat. Újraindítás ellenére is a Maratonból vonta le nálam, ez eddig nem volt így. Panaszkodtam, kivizsgálják.
-
martonl
senior tag
válasz
ubyegon2 #129141 üzenetére
Bunkofon később lett a neve, amikor egy kézben már elfért. A táskatelefonok korában volt rádiótelefon, úgy rémlik, de már régen volt. 0660 volt az előhívója valóban.
A cella egyébként a méhkaptár celláira asszociál, így is ábrázolják a lefedettséget, ha jól tudom.
Az SMS pedig kezdetben GSM távirat volt. -
válasz
#73820095 #129138 üzenetére
Nekem még megvan az 1890.-es Net 2019-es csomag, de inkább csak lustaságból, bár a 3giga adat Domino-n sem lenne olcsóbb, ezt el is használom wifi mellett.
Amúgy mennyibe kerül egy hónapra az 5G?
5G... azt nem árulnak szerintem külön, csak a Gigaerős csomagokhoz van.
-
válasz
martonl #129137 üzenetére
Nyilván cellának nevezik, de ettől nálam a cella az dutyira asszociálódik, egyébként nem régi amcsi filmben minap még cell text szöveg volt az üzenet fölött, szóval arrafelé még használják a cell-t.
Nálunk a GSM előtt használták még a rádiótelefon kifejezést.
Mifelénk ezt bunkofon-nak hívták!
06 60-as volt asszem.
-
törölt tag
válasz
Landsmann #129132 üzenetére
Valahogy megbarátkozom vele....céges vásárlás, nincs elállás
Vannak "hiányosságok" a droidos, megszokott dolgokhoz képest.Ami kissé idegesít, hogy így, cellahatáron sokkal több a rossz hívásom almával, mint előtte az samsung S9-cel. De 2 hónap múlva másik irodába költözünk, ott pedig nem lesz bázisállomás ide-oda váltás.
A whatsapp katasztrófa: folyamatosan ledobhat B3-ról az itt jellemző 0,2-0,5 Mbps-et tudó B20-ra a telefon (cellahatár miatt). Másik lehetséges ok, hogy a telekom az egyik celláról a másikra való átadása során adatkimaradás van...fene tudja. A lényeg whatsappal szótag-kimaradásaim vannak.
-
martonl
senior tag
válasz
ubyegon2 #129134 üzenetére
Pedig az egy bázisállomás által ellátott területet ha jól tudom, még mindig cellának hívják. Kissé kikopott, de angolban régebben a cellphone szót is használták. Ma már nem nagyon látom ezt a kifejezést, szerencse, hogy nem fordították le egy az egyben.
Nálunk a GSM előtt használták még a rádiótelefon kifejezést. -
válasz
#73820095 #129135 üzenetére
Jogos, rég volt már 1GB DD...
Mindjárt ránézek, hol van ez az appban, gondolom, a dd mellett.
Kiegészítő szolgáltatások ugyanúgy, mint Domino esetén az App-ban, ez nem Domino, hanem postPaid, előfizetéses köznyelven!
Meddig lehet bekapcsolni?
07.01-ig és nyilván bekapcsolástól 30 nap
DD nyilván jobb ajánlatokat dob szerdánként, de ez inkább az 5G promója lenne gondolom.....
-
törölt tag
válasz
ubyegon2 #129131 üzenetére
Nem véletlenül írtam elsőnek az 1 gigát, meglepett volna, ha nem az lesz
Azért a 30 perc 30 napra, az nagyon karcsú... A többi már jobb.
Mindjárt ránézek, hol van ez az appban, gondolom, a dd mellett.
Meddig lehet bekapcsolni? Mert még anyámat is meg kell akkor interjúvolni, h mit szeretne -
-
válasz
Nikaré #129125 üzenetére
Fenébe, hajnalban olvastam a tippelődőst és simán 1gigára tippeltem csak mikor feljöttem notiközelbe, elfelejtettem betippelni!
No de ez off, nem is emiatt írok hanem van ez a postpaid (nemDomino) Próbáld ki díjmentesen promó 30 napra és nem emlékszem, hogy láttam volna itt:
(#129126) gmail.com
Munkahelyem 6 cella határán van.
Te börtönben dolgozol?
-
törölt tag
Munkahelyem 6 cella határán van. Sokszor elmegy a hang pár másodpercre (gondolom a -120dBm miatt).
Céges kartyán gondoltam kikapcsolom a VoLTR-t (eddig lehetett...), most ez fogad többszöri próbálkozás után is.
Mit lehet tenni?
[kép] -
Nikaré
őstag
Sziasztok!
A mai nem tipp :)
Domino Day 1GB
Belföldön és roaming helyzetben -
törölt tag
Totózzunk! Mi lesz a mai domino day?
1. vmi, ami nem volt az elmúlt 2 hétben, pl 1 giga, 60 perc, stb.
2. vmi, ami már volt az elmúlt 2 hétben, pl 30 perc + 300 mega, stb.
x. vmi egészen új, pl. 100 perc + 100 mega -
törölt tag
válasz
vwpolopg #129120 üzenetére
A 3G lekapcsolás is megkavarja a dolgokat. Nálunk pár hete nincs már és kb két hét kellett a hálózat újra beállításához. Pont ilyen drasztikus sebesség beesések voltak hetekig. Most rendben van már egy hete kb. 4G ilyen 30-80 megabit reálisan, 5G 320-450 megabit körül mozog, terheltség függvényében. Amúgy sajnos sok helyen mostanában vastagon jobb a Vodafone/Yettel páros. Ma pl Szekszárdon jártam: Telekom 8-10 megabit, Yettel 50-70, Vodafone 90-150 körül ment. Budaörsön pl a Telekom felejtős, olyan csiga lassú és szintén a Vodafone a leggyorsabb, Yettel kb hasonló. De ez sem általános, mert pl Budajenőn meg egyedül a Telekom tud 50 megabit felett, Vodafone meg max 3G, Yettel 8-15.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Most június végéig vagyok hűségben a Telekomnál. Mikor kell / mikor tudom jelezni, hogy utána fel akarom mondani a szerződést?
Illetve a befizetett előlegemből még marad is fent összeg, mert nem fogyott el a havidíjakkal. Azt hogyan tudom visszaigényelni? -
vwpolopg
őstag
Sziasztok! Láttam mostanában néhány panaszt a topicban, de tényleg ennyire kritikán alulian sz*r lett a Telekom 4g hálózata, hogy hetek óta a legtöbbször 1-2mbps sebesseggel csorog a mobilnet, vagy az én telommal lehet a gond? Kőbánya, Zugló környéke főleg.
-
m1lan
őstag
A sok negatív vélemény után félve kezdtem bele a családi Magenta hosszabbításába az új webshopon, mert nem szerettem volna minden szolgáltatáson csomagot módosítani és hűségcsoportba vonni. Ehhez képest nem volt semmi fennakadás, a vezetékes telefon és az én mobil előfizetésem simán kimaradhatott a történetből. Kellett pár nap, mire minden átállt a fő Telekom fiókban, de most már pontosan mutatja a csomagokat és a havidíjakat is. Sőt, már módosítani is engedne, pedig a készülék átvétele után pár nappal még az ügyfélszolgálatra irányító hibaüzenet jelent meg. Múlt szerdán késő este adtuk le a rendelést, péntek délelőtt hozta a GLS. Valószínűleg egyedül vagyok vele, de nálam teljesen jól működik a rendszer.
Lehet, hogy vótmá', de a Számlák menüponton belül (újra?) van előtörlesztési lehetőség.
-
Margarita
újonc
Sziasztok! Használt Telekommál vásárolt 1½ éves készülékről kideríthető van-e rá hűség vagy tartozás, ami miatt letilthatják? Vásárlás előtt állnék és aggódom.
-
bociusz
aktív tag
válasz
#08176384 #129100 üzenetére
Érdekes, pedig az elmúlt hetekben kezdtek az eddig 10 MHz széles B1 blokkok 20 MHz szélességűre "nőni". Ennél szélesebbet a 4G szabvány nem is enged. Ez 64QAM esetén 150 Mbit/s, 256QAM esetén 195 Mbit/s-sel növeli meg az elméleti maximumot. Lehet persze, hogy a növekvő forgalom ezt el is szívja.
-
4Grider
nagyúr
válasz
South Velen #129104 üzenetére
Az eMAG NEM elektronikus számlákat bocsát ki. A papír alapú számlákra más szabályok vonatkoznak, amit szintén nem tartanak be...
-
4Grider
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #129101 üzenetére
A számlákon mindig van aláírás. Anélkül nem szabad kiállítani e-számlát.
-
martonl
senior tag
válasz
kakuk.tamas #129101 üzenetére
Van digitális aláírás a számlákon. Szerintem ez kötelező is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest