- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
- MWC 2025: bemutatkoztak a 10. generációs Lenovo IdeaPad notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jagada
addikt
tud valaki ilyet emberi áron Borsodba, Hevesbe vagy Bp-n?
-
Inv1sus
addikt
Van olyan grip is, amiben akkumlátor is van. Szal 2x-3x annyi ideig játszhatsz kényelmesen, mint egyébként.
Egyébként itt lehet is ilyet venni: konzolbarlang
Úgy látom, hogy ez akkus. Hogy fathez vagy slimhez van-e, azt nem tudom..
-
Inv1sus
addikt
Ne tévesszen meg senkit a csillogó felület, mert nem ilyen csillogó. De jobb is így...
-
Inv1sus
addikt
válasz
Mazsika #4781 üzenetére
Hát sztem aki gyakran használ PSP-t, annak egy ilyen grip nem ártana.
Nekem pl Tekkenezés közbe megizzadt a kezem, azt csúszós lett a cucc, ami ugye visszaveti a játékélményt
. Arról ne is beszéljünk, hogy PSP-nek ez nem tesz túl jót. A kar felülete jobb, és nyugodtan izzadhat rajta a kezem, ha akar
. Egész jó a fogása. Egy baja van: elvileg psp slim 2000-esekhez tervezték és kicsit nehézkes volt a bright belepattintása. Kezdetben kb fél percet vett igénybe, mostmá 2-3 mp
De legalább nem esik ki belőle a cucc.
MM-be nemtudom milyet árulnak, de ez 1400 körül volt házhoz szállítással. (A csomagolás elég durva volt, buborékos boríték, de ien bazi nagy
Hát igen... Az Anglia, ez meg Agyarország) Megnéztem MM-be a játékokat is, pfff... Hát ott csak a gazdagok vásárolnak... a psp-3000 60k-ba került. Én oda biztos nem teszem be a lábam többet :|.
-
Inv1sus
addikt
Na. Megvolt a beavatás a héten. Gamesharing segítségével kipróbálhattam, mien rajta tekkenezni vagy luminens-ezni.
Egymás mellé raktuk a slim és a bright gépeket, miközbe a tekken ment rajtuk és úgy tűnik, a psp-3000 képernyője lett a nyerő. A színek jobbak, és a képfrissítés is tényleg nagy lapáttal rátett, mert zavaróan mosódott a 2000-sé az én 3000-esem éles mozgásai után :/. Viszont nagyobb fényerőt lehetett beállítani a slimen. Hogy ez most valami homebrew proginak köszönhető-e, azt nem tudom.
Ja és haverom kártyájával betettem egy új háttérképet, meg Angliából is megjött a kar hozzá. Lassan megjön a memóriakártya meg a védőtasak is
Jupi. Már csak valami játék kéne :/
Régi:
és új:
örök harca dúl (Bonanza Banzai)
-
-
jagada
addikt
IC vonaton van wifi? Vajon lehet netezni psp-vel?
-
piqla
őstag
Wipeout Pulse jatekot vennek, surgosen, jo arert!
-
petyus980
csendes tag
Sziasztok!
Keresek flashert Gyöngyös-Hatvan-Jászberény viszonylatban. Vagy vonzáskörzetük.
Üdv:
Peti -
Mazsika
őstag
válasz
killipoly #4763 üzenetére
hát én hardweresen biztos nem csinálnám! de te magadnak nem tudod ugyanis egy cfw-vel rendelkező kell... mert egy homebrew progi teszi az akksit pandora módba (szerviz módba). a kártyán egy pár fájl jön létre ha dc8-al csinálod, de van amelyik megformázza a karit! de amúgy az a biztos ha meg van formattálva! ;)
-
killipoly
aktív tag
válasz
Mazsika #4738 üzenetére
nem könnyű az eset
Ez a pandora aksi akkor egy aksinak kinéző dolog,ami csak azértfelelős hogy downgradeljen bármilxen fw-s psp-t?Otthon ez milyen árban mozog?
Magic kártya alatt mit értessz,ha sima memkártyára,akkor abból jár hozzá 2x1gb.
Ez a pandora aksi valami magyar okosság?Ha nem akkor ebayen tuti beszerezhető,ha igen akkor viszont egyik ismerősöm kb egy hét múlva jön ki,szóval akkor őt sürgősen mozgosítanom kell.
Sajnos nincs laptopom,munka mellett nem sok időm marad a ph fórumozásra ezért válaszolgatok ilyen későn veled ellenben,de mostmár mozgosítom magamat
szerk.:
Ez volna az? -
kali8n
aktív tag
Hoppá
Akkor én értettem félre valamit, bocsánat mindenkitől a téves információért.
Ezentúl inkább meg se szólalok. -
Luga
csendes tag
Szijasztok! nekem ojan bajom van h van egy 1 es szériás Psp-m és felraktam rá a 5.03 as Frisstiést! és amiket letöltök Játékokat nem mennek felse ismeri a memokártya h rajta van!! ha valaki Tud segiteni lécives vegyen fel msn-re
Dolcefiuu@hotmail.com ELöre is köszönöm szépen
-
Mazsika
őstag
kali8n: tényleg ne írjál hülyeséget, mert slim psp-k töltenek usbről is közvetlenül! a második képes az meg fathez van! ;) de úgy látom már megoldódott a probléma!
-
MaTTeS
senior tag
Attól még, ha le van merülve a psp akármit rádughat, de csak töltővel tud töltődni.
-
matykooo
aktív tag
érdekes nekem sima mini usb-vel is tölt... (slim)
-
petyus980
csendes tag
Amikor töltődik akkor valamelyik lednek világítania kéne?
-
Mazsika
őstag
válasz
petyus980 #4742 üzenetére
akkor nagy bajba vagy... nem tudom akkor, így jártam már én is és nem volt nálam a töltő csak usb...! vegyél egy átalakítót, vagy szerezz egy másik akksit, aztán psp-be usbrá töltés, utánna jó akksi ki és beleteszed a te merült akksidat! ez a két lehetőséged van sz.tem! ;)
-
petyus980
csendes tag
Sziasztok!
A psp slim bármilyen mini usb kábelről töltődik? Most érkezett meg az ebayről vásárolt cucc és nem veszek észre semmilyen töltésre utaló jelet!A PC természetesen be van kapcsolva! Lehet, hogy vettem egy nem működő psp-t?
UK-ből lett rendelve.
-
piqla
őstag
Udv,
nincs valakinek elado Wipeout Pure jateka? Normal arat fizetnek erte.
Csak hogy tisztan lassak: net es egy eredeti Pure cuccal tudok multiban jatszani? Van valakinek valami tapasztalata ezzel a jatekkal kapcsolatban a multit illetoen? Ugy ertem nem lenne jo, ha megvasarolnam, aztan csak en lennek online szerte a vilagon :] -
killipoly
aktív tag
válasz
Mazsika #4710 üzenetére
Az oké,de én jelenleg Londonban vagyok és leszek is még egy jó darabig,azért lesz nehéz így megoldani a dolgot.A psphungary oldalán eddig nem találtam konkrétan olyan cikket ami arról szólt volna,hogy lépésről lépésre hogyan rakom fel az új fw-t,illetve milyen fw-t tudok pakolni az 5.02-es után,ami ugye most elvileg a legfrissebb.
Köszi -
whited
addikt
http://pspkonzol.blog.hu/2009/01/30/torheto_a_psp_3000
-
matykooo
aktív tag
-
oilver1
tag
válasz
Mazsika #4729 üzenetére
Én is sokat e-bay-ezek, és megnyugtathatlak, hogy sokkal de sokkal de sokkal biztonságosabb, mint az itthon aukciós oldalnak nevezett vatera ill. teszvesz. Egy kis utánaolvasással és odafigyeléssel 0%-ra csökkentheted az átverések számát. Egyszerűen sokkal megbízhatóbbak ott az emberek, és ráadásul a rendszernek sem néz ki úgy, mint egy rongyos szita. 77-szeresen be tudod magad biztosítani, mind licit, mind fizetés terén. Sőt! Ha valami gixer van, és PayPal-al fizetsz, akkor a pénzedet is 95%-os eséllyel kapod vissza. A maradék 5%-ban max. a pénzed 70-80%-át, de ilyenről, még nem hallottam. Szóval ha olcsón használt vagy úgy terméket akarsz venni, és szánsz rá pár napot, hogy átrágd magad az Ebay-en (persze ehhez angol nyelvtudás kell), akkor fasza bizniszeket lehet csinálni
-
matykooo
aktív tag
PSP eladó...[link]
Megadott telefonszámon...
-
MaTTeS
senior tag
Hétfőn lesz 3 hete, hogy e-bayről rendeltem kanadából egy 16gigás memokarit ami még nem jött meg, 7-14MUNKAnap a szállitási idő, az meg letelt, ha hétfön se jön meg, akkor írok, hogy küldjék el ujra, mert kötöttem rá biztosítást
-
máyköl
veterán
Köszi mindkettőtöknek.
-
Ventur@
senior tag
Én is leírom tapasztalatom
:
Net: PSP 100X-el kissé necces a dolog lévén h abban csak 802.11b protokol van ami lassabb mint a Slim és Brigth 802.11b/g-je (PSP 200X és PSP 300X). Tény arra jó h gyorsan felugorj megnézz valamit meg mondjuk msn-re eléggé jó. Csak az 1000-es széria kicsi belső memóriája miatt flash tartalmú oldalaknál eléggé sűrűn jön a "tele a memória" szöveg
.
Film: igen általában egy mp4 komplett film oan 200-500 mb között van
. Ez függ a kódolás minősége és a film hosszától is
. Kicsi a kijelző de én szeretek rajta filmeket nézni
.
Zene: Sztem egész jó. Igaz én egy Sensheier (vagy h kell írni
) fülest használok. De füles nélkül ne hallgasd mer kicsit oan mint a régi "szokol" rádió
.
-
Mazsika
őstag
hát wifizni elég jól lehet rajta... de nem egy számítógép, lassabb is, meghát ugye a kijelző is kisebb! de felugrani megnézni ezt-azt kiváló! egy film sz.tem olyna 200-300 megát foglal de ez csak tömörítéstől függ mert be tudsz tömöríteni annyira egy filmet hoyg 50 mega legyen! de egy dvd-ből tudsz csinálni egy 4gigás filfájlt is!
Zenéje pedig sz.tem tökéletes, nekem egy sima sony füles van hozzá, és nagyon szépen szól! volt olyan aki ipod utána váltott psp-re és nem észlelt semmilyen különbséget! (persze ennek feltétele egy jó füles is) ;)
-
máyköl
veterán
Sziasztok! Gondolkozom egy psp vásárláson, és lennének vele kapcsolatos kérdéseim:
- Milyen rajta Wifi-zni?
- Mennyit foglal átlagban egy film memokarin?
- Hogy szól a zenéje?
üdv: Beni.
-
whited
addikt
bocsi
csak azt hittem van vmi felylemény
-
Mazsika
őstag
igen erről már esett szó párszor!
40e forint nem sok egy 3000-esért, de azt már neked kell tudni hogy veszel eredeti játékokat bele sok sok huf-ért!? a törés meg áll ahogy áll nem fognak minden nap híreket adni hogy 2hét, 13-nap, ... ,1hét, ... stb ezt így nem lehet! dolgoznak rajta! ha fel lesz törve egyből tudni fogsz róla, hidd el mindehol az lesz a téma! -
whited
addikt
hy
40ért 3000s psp-t érdemes megvenni?
am tördelés mikor lesz kb? -
matykooo
aktív tag
-
Ventur@
senior tag
válasz
petyus980 #4712 üzenetére
Go!Explorer a hozzá készített (3D-s) navigációs szoftver. De ha cfw van a gépen akkor úgy tudom van valami más megoldás is. Nem 100 de asszem PSP Maps a neve vagy valami iesmi
. Egyébként a psp tetején lévő usb porton keresztül csatlakozik a psp-hez (mint a Go!Cam is).
Én még korábban gps vevő nélkül a demo verziót próbáltam ki a Go!Explorer-ből és veszett jó volt h 3D-ben láttam mindent
. Londonban lehetett mászkálni vele
.
-
petyus980
csendes tag
Sziasztok!
Láttam, hogy a PSP-hez van GPS vevő is. Milyen navigációs szoftvert lehet futtatni PSP-n? Mert I-GO-t vagy Garmin mobile XT-t szeretnék futtatni. Van PSP-hez symbian vagy WIN emu?
Illetve a külső GPS vevő hogyan csatlakozik a PSP-hez? Mert van BT GPS vevőm, de asszem a PSP-n nincsen BT... -
oilver1
tag
válasz
Mazsika #4701 üzenetére
Ez Az! Megy minden játék!
Hasít
Köszönöm a segítséget mindenkinek
Még egy kérdés: témákat töltöttem le. Hogyan lehet telepíteni, hogy felismerje? Úgy vettem, hogy memkarin voltak témák, azokat felismeri, de amiket utólag töltök fel (ugyanoda, a THEME mappába), akkor azokat nem ismeri fel -
kelly7
aktív tag
válasz
Mazsika #4693 üzenetére
FAT-ot semmiképp nem szeretnék.Slim-et láttam már 28-35 között.Egyébként a mostani legujab,tehát a 3000-es és a Slim között annyi különbség van,hogy másabb a kijelzője és beépített mikrofonja van?A 3000-est lehet törni?Ezeken van wifi mint pl a ds lite-n?És lehet másik géppel közösen játszani?Ha igen akkor tud játszani egy 3000-es egy slim-mel?
-
Mazsika
őstag
válasz
Mymelody #4697 üzenetére
én még pl sz.tem egész pályafutásom alatt nem találkoztam rossz játékkal, sz.tem jó ott mind csak ügyesen kell indítani! ;)
olvier1: küldtem privit cfw frissítéssel kapcsiba! ;)
Ventur@: hát persze dolgoznak sz.tem gőzerővel a törésen... ;) jah és igen nagyon szépen teljeseít, mióta megvettem nem láttam azt a feliratot hogy mentés... vagy töltés mert éppen csak bevillan és már írja hogy kész is!
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Napelem
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Szép állapotú Xbox Series X 1TB egy hónap garival
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest