- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hibajavításra adta a fejét az új Arc meghajtó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazsika
őstag
válasz
killipoly #4827 üzenetére
hát ha jössz haza akkor lehet találsz embert aki megcsinálja (nem biztos hogy ingyen) a gépedet! és akkor nem lesznek ilyen problémáid! sz.tem akkor várj addig inkább az a biztos! videót konvertálásra a winavi mp4 convertert használom abba ki lehet választani direkt psp-re való felbontást, méretet! bár még nem sokat használtam de sz.tem jó kis program!
-
Mazsika
őstag
válasz
killipoly #4817 üzenetére
vaterán nézd meg milyen árba vannak... mindegy milyen memória kártya a lényeg hogy eredeti legyen! tehát magic gate supported! ;) de slim és fat aksiból is lehet pandorát csinálni, én azért nem is vettem, mert ha pandorázni akarok akkor csak átalakítom az enyimét és kész! de bár neked nem megoldható egy emberke keresése? mert sz.tem így járnál a legjobban! ;)
-
Mazsika
őstag
válasz
killipoly #4763 üzenetére
hát én hardweresen biztos nem csinálnám! de te magadnak nem tudod ugyanis egy cfw-vel rendelkező kell... mert egy homebrew progi teszi az akksit pandora módba (szerviz módba). a kártyán egy pár fájl jön létre ha dc8-al csinálod, de van amelyik megformázza a karit! de amúgy az a biztos ha meg van formattálva! ;)
-
killipoly
aktív tag
válasz
killipoly #4651 üzenetére
Olvasgattam eddig,mostmár tudom mi az a pandora pack.
Remélem nem lesz rá szükségem.Viszont azt még mindig nem tudom,hogy a system update vagy a system software egyenlő az fw-vel.
Az előző tulaja egyáltalán nem foglalkozott ilyesféle okosításokkal,csak zenehallgatásra használta és volt neki hozzá 5 eredeti játéka,gyakran frissítette is,létezik hogy ezzel még nem lehet mit kezdeni?Köszi előre is a válaszokat,legközelebb 23-24h fele leszek,most indulok dolgozni. -
Mazsika
őstag
válasz
killipoly #4618 üzenetére
mi az az 1.52-es olyanról még nem hallottam!? olyan fw van rajta!? vagy mi? egyébként keresned kell egy olyan embert akinek már cfw van a gépén vagy rendelsz vaterárol egy pandora packot! ;) egyébként ha még lenne kérdésed akkor itt biztosan segítenek: Psphungary
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Musk megerősítette, újabb országban indult be a Starlink
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest