- OLED monitor topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Dell asztali gépek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inv1sus
addikt
Na. Megvolt a beavatás a héten. Gamesharing segítségével kipróbálhattam, mien rajta tekkenezni vagy luminens-ezni.
Egymás mellé raktuk a slim és a bright gépeket, miközbe a tekken ment rajtuk és úgy tűnik, a psp-3000 képernyője lett a nyerő. A színek jobbak, és a képfrissítés is tényleg nagy lapáttal rátett, mert zavaróan mosódott a 2000-sé az én 3000-esem éles mozgásai után :/. Viszont nagyobb fényerőt lehetett beállítani a slimen. Hogy ez most valami homebrew proginak köszönhető-e, azt nem tudom.
Ja és haverom kártyájával betettem egy új háttérképet, meg Angliából is megjött a kar hozzá. Lassan megjön a memóriakártya meg a védőtasak is
Jupi. Már csak valami játék kéne :/
Régi:
és új:
örök harca dúl (Bonanza Banzai)
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos az adás-vétel!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OLED monitor topic
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- GTA VI
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest